Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

GreenStone City | Acces doar pe baza de launcher!

Forums

  1. Aplicații

    Doriti gradul de helper sau doriti lider la o factiune? Aici este sectiunea cererilor in care un membru sau un jucator poate obtine o functie pe serverul nostru in functie de activitatea de pe server si seriozitatea oferita de acesta. Mai multe detalii in fiecare categorie privitoare la gradul respectiv.

    375 posts
  2. Facțiuni

    Mai jos aveti afisate pentru fiecare factiune categoria lor unde puteti gasi regulamentul, cererile de invoire, cererile de rank up, si alte topicuri necesare respectivei factiuni.

    Sunt interzise orice tip de practici de a avea pozate regulamentele pe orice tip de device. Oricine recunoaste / se are dovezi pentru acesta, ca a primit poze dintr-un regulament de factiune la care apoi a avea de sustinut testele, e picat si primeste blacklist pentru fraudarea testului. Persoanele care ofera poze altora din regulamentele de factiuni invocand ca le ajuta pe acesta ca nu pot accesa regulamentele de factiuni de pe forum, vor fi sanctionate. REGULAMENTUL DE FACTIUNE se acceseaza de fiecare jucator care doreste sa sustina testul si nu are voie sa solicite poze din regulament nimanui!

    [ATENTIE] : Trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logati pe acesta pentru a putea viziona regulamentele, pentru a va pregati pentru teste in cazul in care ati fost acceptat intr-o factiune.

    [ATENTIE] :  Reclamatiile impotriva unui lider ori membru de factiune se fac pe discord.gg/greenstone la canalul #RECLAMATII.

    Pentru inregistrarea contului, click aici !

     

    6,660 posts
  3. Arhiva

    Toate topicurile inutile sau care incalca regulamentul vor fi trimise in aceasta categorie! Nimic nu se sterge!

    • No posts to show
  4. Comunitate

    Aici puteti posta topicuri cu orice despre server respectand regulile!

    393 posts
×
×
  • Create New...