Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image

Regulamente

Zona in care se afla cele mai importante regulamente. Recomandam citirea lor cat mai des pentru a evita problemele pe server.

Forums

 1. Regulament Server

   

  Acesta este regulamentul oficial al serverului Green Stone City  - Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul in care sunteti prins incalcand regulamentul si fiind sanctionat. Recomandam citirea constanta a acestui regulament pentru a evita orice tip de problema aparuta pe parcurs in cadrul serverului nostru.

  Odata ce v-ati creat un cont pe serverul nostru sunteti informat ca odata ce contul va fi inregistrat pe server veti respecta reguliile de pe server, ce pot fii gasite aici! 

   

  Notiuni de baza a regulamentului general :

  Este interzisa amenintarea, jignirea sau rasismul fata de orice jucator al acestui server, exceptiile fiind cazurile de prietenie si de jigniri intre prieteni, stim foarte bine ca in Romania acest lucruri se executa constant. In cazul in care cineva va vorbeste urat/va jigneste sau alte aspecte ce va deranjeaza, este recomandat sa folositi butonul [F8] pentru a face poza la chat, iar apoi sa faceti un ticket pe panel pentru al reclama.               [ sanctiune : 30 / 60 de minute ori chiar ban 1-3 zile in functie de caz ]


  Pe server exista implementat sistemul de [ /trade ] ce va permite efectuarea de schimburi/vanzari/cumparari fara a deranja un Admin sa va ajute. Iar pentru o mai buna securitate a contului puteti adauga un cod PIN folosind comanda [ /setpin ] in cazul in care contul este spart si se incearca vanzarea bunurilor de pe acesta. 


  Vanzarea contului este interzisa. Incercarea de a vinde contul din joc va fi sanctionata cu ban 14 zile si ban 30 de zile la a 2-a abatere. Schimburile de conturi sunt sanctionate tot cu ban 14 zile si 30 de zile.


  Regula de baza a societatii, respecta daca doresti sa fii respectat. Nu te comporta ca un nesimtit, deoarece acelasi comportament il vei primi de la toti din jurul tau.
  Este interzis sa va logati pe contul altui player. Daca va logati pe contul unui alt player, iar acel player face reclamatie, se considera spargere cont. Daca un player doreste sa va lase bunuri pentru ca se lasa de joc, poate face asta prin [ /trade ]. Spargerile de conturi se pedepsesc cu ban 3 - 14 zile sau ban permanent, in functie de gravitate.


  Informatii legate de evenimentele organizate de jucatori pe server:
  - Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). [se pedepseste cu warn/ban 24 de ore]
  - Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. [se pedepseste cu warn/ban 24 de ore]
  - Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da 100.000 primeste 200.000). [se pedepseste cu warn/ban 24 de ore + retragerea banilor actuali, adica toti banii pe care ii detineti]
  Event-urile ar trebui sa fie facute pentru a va distra, nu pentru a iesi in castig. Se pot aplica aceleasi pedepse si pentru alte event-uri facute doar pentru a iesi in castig.


  Informatii legate de Deathmatch [DM]


  Se considera Deathmatch (prescurtat DM) atacarea unui player sau unui vehicul fara un motiv bine intemeiat.
  Atacarea unui player sau a unui vehicul este permisa doar daca aveti permisiunea playerului pe care il atacati, daca faceti parte dintr-o factiune ce se ocupa printre altele si cu atacarea altor playeri (war-uri pentru mafioti, atacarea tintelor pentru hitmani etc) sau daca atacati un politist on duty. 

  Sanctiune : 10/100 de ore suspendarea licentei de condus & jail 10-60 de minute.

   


  Informatii legate de MOD-uri si Cheat-urii.


  Un mod este o modificare a jocului (fisier, program) ce iti permite sa ai abilitati pe care playerii ce au jocul nemodificat nu le au. La intrebarea daca ai citit regulamentul intern al serverului raspunsul trebuie sa fie ''Asa cum este necesar', iar cei care nu pun acest raspuns vor primi T/c la cerere pe motiv ''necitire a regulamentului'' indiferent de ce tip de cerere este.
  Un mod ce iti ofera un avantaj mare fata de alti playeri este considerat cheat si se pedepseste cu banarea contului.
  Adminii pot detine unele mod-uri prevazute in regulamentul intern, mod-uri care nu deranjeaza in vreun fel jucatorii dar care ajuta in administrarea serverului, si anume wallhack pentru functia spec.

  Atat cheat-urile precum si modurile ce iti ofera avantaje sunt sanctionate cu un ban de la 3 zile pana la ban permanent, in functie de gravitatea situatiei in care te afli. 
  Modurile ce nu iti aduc niciun avantaj fata de alti playeri sunt permise. Restul modurilor sunt interzise.

  Sanctiune : ban 14 zile la prima abatere, 30 la cea de a doua si permanent pentru a 3-a oara. Se poate acorda si ban permanent in functie de situatie.
   

  Informatii legate de folosirea bugurilor sau abuzul asupra unor probleme legate de server:

  Profitarea de buguri ce tin de server pentru a face rost de bani/bunuri este sanctionata cu ban permanent sau pierderea bunurilor achizitionate si acordarea unui Warn, urmat de ban pentru o noua abatere la regulament.
  Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a te teleporta este sanctionata cu ban 3 zile daca prin acest lucru afectezi jocul unui alt player (ex: teleport-uri pentru a scapa de un politist).


  Folosirea unui bug ce tine de mapa pentru a nu putea fi arestat de catre un politist este sanctionata cu warn/ban 24 de ore.
  Este interzis sa folositi diverse taste sau comenzi pentru a opri animatiile armelor Desert Eagle si cele de tip shotgun (c-bug/c-shot). Se sanctioneaza cu warn la prima abatere, iar la a doua abatare cu ban pana la 3 zile si tot asa mai departe.
  E interzis sa te folosesti de tasta C pentru a provoca un bug care te ajuta sa tragi in timp ce mergi (
  C-slide). Sanctiunea e aceasi ca la C-bug/C-shot cu Desert Deagle.


  Sanctiuni legate de reclama:
  Playerii ce fac reclama altor servere de SA:MP vor fi sanctionati cu ban 30 zile daca au level 5 sau mai mare, si ban permanent daca au level 3-4.

  Banul este acordat indiferent daca reclama a fost facuta din greseala sau de un alt player ce avea acces la cont.

  Reclama facuta pe user panel este sanctionata cu ban 30 zile in joc si suspend 30 zile pe user panel.

  RolePlay [NEW]

  In cadrul evenimentelor RP organizate pe server exista regulii clare precum :                       

   - limbajul vulgar folosit in timpul evenimentului 》 mute 10/30/60 de minute + excluderea din event!                                             

  - nerespectarea regulilor eventului sau ordinelor coordonatorilor eventului conduc la respawn si excluderea din event.

  - deranjarea eventului poate conduce la respawn sau jail 5/10/15 minute.

  - DM aiurea in timpul eventurilor duce la jail 5 minute, excluderea din event, suspend la licenta.

   

  Utilizarea Voice Chatului [NEW]

  Voice Chatul este o functie noua prin care modul de comunicare al playerilor devine mai interesant si astfel ne dorim sa fie respectate regulii de bun simt precum : folosirea unui limbaj civilizat, utilizarea unui microfon ce nu provoaca neplaceri celorlalti, toleranta.

  Vor fi sanctionate urmatoarele : limbajul vulgar ( mute pe voice : 15/120/240/420 de minute), suflarea in microfon ( mute pe voice : 60 de minute sau 120 + warn), urlatul in microfon ( 120 de minute + warn), stresarea altor playeri pe modul vocal ( avertisment, warn, mute 15/20 de minute).

   

   

  Acest regulament a fost conceput pentru serverul GreenStone City si poate suferi diverse modificari in timp. Recomandam verificarea sa periodica. Realizat de la 0 si inspirat din regulamente externe la unele subpuncte.

  • No posts here yet
  • No posts here yet

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
 • Create New...