Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Facțiuni

Mai jos aveti afisate pentru fiecare factiune categoria lor unde puteti gasi regulamentul, cererile de invoire, cererile de rank up, si alte topicuri necesare respectivei factiuni.

Sunt interzise orice tip de practici de a avea pozate regulamentele pe orice tip de device. Oricine recunoaste / se are dovezi pentru acesta, ca a primit poze dintr-un regulament de factiune la care apoi a avea de sustinut testele, e picat si primeste blacklist pentru fraudarea testului. Persoanele care ofera poze altora din regulamentele de factiuni invocand ca le ajuta pe acesta ca nu pot accesa regulamentele de factiuni de pe forum, vor fi sanctionate. REGULAMENTUL DE FACTIUNE se acceseaza de fiecare jucator care doreste sa sustina testul si nu are voie sa solicite poze din regulament nimanui!

[ATENTIE] : Trebuie sa aveti un cont pe forum si sa fiti logati pe acesta pentru a putea viziona regulamentele, pentru a va pregati pentru teste in cazul in care ati fost acceptat intr-o factiune.

[ATENTIE] :  Reclamatiile impotriva unui lider ori membru de factiune se fac pe discord.gg/greenstone la canalul #RECLAMATII.

Pentru inregistrarea contului, click aici !

 

Forums

 1. RAPORT-FACTIUNI

  Aici puteti gasi raportul de activitate la fiecare factiune in cazul in care sunteti interesati sa stiti cat trebuie sa faceti intr-o viitoare factiune careia doriti sa va alaturati.

  4 posts
 2. 3,939 posts
 3. Factiuni Pașnice

  Cerinte : level 5 si 5 ore jucate pe server.

  3,312 posts
 4. Alte Factiuni

  Cerinte : level 7 si 7 ore jucate pe server.

  441 posts
 5. Blacklisturi factiuni & alte liste

  Persoanele aflate aici fie au fraudat / incercat sa fraudeze testul de intrare intr-o factiune, fie raportul la factiune, ori alte chestiuni foarte grave, si au fost adaugate pe aceaste liste.

  Aici se pot regasii si persoanele care nu au voie sa detina functii la noi pe server.

  3 posts
 6. Sanctiuni Factiuni

  Aici sunt prezente sanctiunile globale pentru factiuni. 

  In mare, astfel indiferent de greseala facuta intr-o factiune, vei primi aceasi sanctiune/amenda in orice factiune.

  2 posts
  • No posts here yet
 7. Regulament Lideri & colideri   (530 visits to this link)

×
×
 • Create New...