Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Regulament Clanuri


Deus

Recommended Posts

CDOCDk0.png

Orice clan de pe GreenStone, este suspus acestui regulament + cel al serverului. Nu exista exceptii!


[ Informatii de baza ]

- warurile de clan se desfasoara intre 20:00 si 22:00 .

- la final de luna, topul clanurilor cu punctele de captura se reseteaza.

- primele 3 clanuri cu cele mai multe puncte sunt rasplatite la final de luna cu bani/gems pentru clan.


 Vulgaritatea pe [/c] nu va fi sanctionata de catre staff, aceasta ramane la decizia liderului de clan daca permite vulgaritati pe [/c] intre membrii.

 Echipa Staff nu are voie sa injure/jigneasca deloc pe [/c], si nici cei care o vor face la adresa lor.

 Orice nemultumire a unui membru de clan fata de un coleg care l-a injurat/jignit se va raporta liderului.

 Daca nu sunteti multumiti de clan, puteti parasii clanul cu [/quitclan].

IMPORTANT : Injuriile la adresa serverului pe [/c] pot fi sanctionate daca Conducerea decide asta, cu orice sanctiune dorim.

IMPORTANT : reclama pe [/c] se sanctioneaza aspru. Respectivul care face reclama va fi banat permanent cu restrictie totala, iar in caz ca acesta este un rank 5/6 in clan, clanul va fi sters fara discutii!
 

 [ Raspunderea in clan ]

 In clan, raspunderea o are liderul, pentru orice actiune.

 Daca un colider de al vostru face reclama pe [/c] sau daca acesta organizeaza evenimente non-rp pe server, clanul va fi sters.

 In cazul momentelor in care clanul este sters, nimic nu va fi inapoiat. Nici masini, nici gems, nici bani.

 In cazul clanurilor cu 2 lideri (maxim 2 lideri se permit) daca unul dintre lideri face vreo boacana, clanul va fi sters fara discutii.

 Cu alte cuvinte, odata ce ati permis unui alt jucator sa fie lider cu voi, sau ati acordat colider cuiva in clan, trebuie sa fiti constienti ca riscati ca la un moment dat acel jucator sa faca o prostie, iar munca voastra sa fie stearsa.

 [ Certuriile intre clanuri pe chaturi publice ]

Liderii de clanuri trebuie sa fie constienti ca risca sanctiuni aspre daca nu isi controleaza membrii in timpul warurilor, sau imedait dupa.

Jucatorii de clan care instiga/injura pe orice chat public un alt jucator de clan, vor fi sanctionati cu mute 30 de minute + warn pentru 'nerespectare regulament clan'.

Daca si un colider/lider este implicat intr-o cearta/vulgaritate pe chaturi publice din pricina warurilor, clanul va fi ori sters, ori bugetul de gems/bani/masini vor fi sterse in functie de decizia conducerii.

 Se pot acorda advertismente inainte de a se impune o sanctiune, dar daca se va trece peste ele si respectivul va continua, sau respectivii, se va putea acorda ban intre 3 si 14 zile pentru 'probleme comportament'.

 [ Masiniile de clan dar si utilizarea masini in clan war (personala/de clan/server ]

 Se pot achizitona masini la clan, insa trebuie sa stiti ca automat cand ati luat o masina, toate reguliile de mai jos trebuiesc respectate :

1.) DB-ul cu masina de clan, ori personala, la WAR, se sanctioneaza cu suspendarea licentei de conducere pentru 15 ore.

Necesara dovada video, ori mai multe poze concludente.

2.) NU se permite baricade pe turfuri in priviinta warului. (nu se permit ca masiniile sa blocheze zona de capture, fie ea cladire sau camp deschis, intr-un mod total haotic. Se permit baricade pe turf, in zona de turf, dar nu care sa blocheze accesul la capture zone.

3.) Se pot folosii masini personale la war, dar trebuie sa fiti constienti ca acest lucru va poate creste asigurarea masinii din ce in ce mai mult.

Este interzis celor ce participa la clan war sa traga de pe G odata aflati pe turf ori in imediata apropiere a turfului. Se poate trage de pe G doar cand soferul se afla la volan in masina, astfel masina sa fie explodata, dar daca soferul nu este, si un jucator trage de pe g de la masina, jucatorul e sanctionat cu warn.

 [ Armele de war ]

Se pot achizitona arme din CLAN HQ, daca clanul detine, si se pot folosii la waruri. Se pot insa lua arme si de la GUNSHOPuri, fara probleme.

Atentie, se interzice membriilor de factiune sa ia arme din CLAN HQ cand sunt duty, vor fi sanctionati direct cu FW.

Armele din [/corder] pot fi confiscate de fortele de ordine. ( atat pumnal, cat si sabia, bata)

Nu se permit posturile intre membrii de clan care s-au omorat intre ei pe clan turf.

Se interzice la Clan War-uri utilizarea de extinctoare. Sanctiune : warn + suspend licenta de arme 2 ore.


[ Out of turf ]

Conceptul de 'Out of turf' in priviinta clan war nu este unul asemanator cu cel al mafiilor. Turfurile sunt zone protejate, care te protejeaza sa primesti wanted. De exemplu : daca X ( in turf ) trage in Y (inafara turf), Y poate sa ii acorde lui X wanted prin [/call 112] dupa ce este ucis. Daca ambii se afla in turf, ambii sunt protejati.

Se accepta ca un jucator sa fie ucis in out of turf, numai daca :

1.) Acesta este clan duty (se poate folosii [/id] si numele sau pentru a se verifica).

2.) Daca acesta se apropie de turfurile respective in orele de turf.

3.) Daca acesta a mai fost anterior in clan war pe respectivul turf, sau altele.

4.) Daca este la maxim 20m aproximativ de zona de turf (insa nu recomandam sa faceti asta, puteti tintii incorect si sa fiti sanctionati!)

Se interzice ca ;

1.) Drumurile circulabile din zona turfului sa fie inchise intentionat pentru turf ( suspendarea licentei de arme 10 ore + jail 30 de minute celor care fac asta).

2.) Sa se traga in Tiruri de job, Dube de Curieri, scutere de Pizza (suspendarea licentei 30 de ore + jail 30 de minute celor care fac asta).

IMPORTANT : folosirea armelor asupra unui jucator aflat mult mai departe de TURF, si granitele de turf (20m) se poate sanctiona cu JAIL 30 de minute  + suspend 20 de ore a licentei de arme.

IMPORTANT : Va asumati riscul de a trage intr-un jucator inafara turfului, sau de a trage dinafara sa.

IMPORTANT : Putem acorda sanctiuni pentru out of turf daca un jucator e raportat de mai multe ori ca joaca doar inafara turfului la clan war.

Recomandare : dupa ce ucideti pe cineva, o idee buna e sa dati [/id] si idul acestuia sa vedeti daca era clanduty, in cazul unor situatii de post.

 [ Blocarea turfului/zonei de capture ]

Se interzice sub orice forma sa dati get la vehicule (cu VIP PLUS) ca sa blocati zona de capture, sau sa le puneti manual pentru a bloca. Proprietarul vehiculelor care sunt gasite ca blocand o zona de capture/intrare turf, risca sanctionarea cu warn in cel mai bun caz, si ban 3 zile in cel mai rau caz. 

SPECIFICARE : e interzis sub orice forma ca vehiculul sa fie in dreptul usii de acces la o zona inchisa de capture, sau ca si scut la o zona de caputre. Sunt necesare dovezi video, nu se accepta poze, dovezi video care sa ateste ca nu voi ati impins masina cu 2-3 minute anterior sa gasiti vehiculul. Cei care imping vehiculele altora ca sa blocheze sunt banati permanent. Exceptie, se accepta poza pentru vehiculele buguite care se deduce clar ca doar proprietarul putea sa buguiasca vehiculul in cladire cu functia VIP de GET VEHICLE.

 [ Alte informatii ]

Daca conducerea considera ca o actiune a unui anumit clan este nepotrivita standardelor noastre, pot fi luate orice tip de masuri.

Se pot aplica sanctiuni mai aspre, ori sanctiuni pentru incalcari ce nu sunt prevazute mai sus daca consideram o incalcare de politici ale noastre ce insa nu au fost inca prevazute mai sus.

Incurajarea folosirii de coduri duce automat la stergea clanului si banarea liderului + a celor implicati.

Liderii care nu raporteaza ca au codati in factiune, vor fi banati permanent cu restrictie si clanul sters (indiferent care lider).

Puteti face ticket pe discord.g-stone.ro daca doriti sa impartiti clanul cu alte 2 persoane, insa trebuie sa stiti ca daca va fura clanul sau va fac probleme la clan, nu noi vom fi devina pentru asta si nici nu va vom acorda support. In caz ca ne socotiti pe noi vinovati pentru ca dvs. ati decis sa impartasiti clanul si s-a intamplat un eveniment neplacut, contul dvs. va fi banat.

Orice membru de clan prins ca utilieaza coduri, va fi banat permanent cu restrictie pe launcher.

Daca un clan atinge 10 membrii banati pentru coduri in mai putin de 30 de zile, clanul va fi sters. Astfel, liderii trebuie sa aiba atentie in priviinta celor pe care ii invita sa se alature in clan, dar si cui acorda colider/lider pentru a ii ajuta cu recurtarea.

IMPORTANT : Utilizarea skinului de copil pe Turfuri in timpul Clan War este interzisa si se sanctioneaza cu AV in prima instanta (advertisment pe email) urmat a 2-a oara de warn.

IMPORTANT :  Se interzice folosirea in Clan War a mai multor conturi de catre un jucator prin SandBoxie. Nu aveti voie sa va lasati conturile AFK pe zonele de captura ori in apropierea lor ca sa jucati intr-un mod multiplu cu acestea in procesul de Clan War.

 [ C-BUG ]

Orice forma de c-bug/c-shit este interzisa si se pedepseste cu Warn. Daca sunteti sanctionat de 2 ori cu Warn pentru c-bug la clan war riscati restrictie la Clan Waruri.

Aveti aici un video :  https://bit.ly/37qhS3J

 [ STOP-ANIM ]

Orice forma/metoda, fie sau nu comanda [/stopanim] pentru a oprii animatiile de la coborarea/aruncarea din masina, urcarea sau coborarea de pe cladiri, se va sanctiona cu WARN !

Daca folositi droguri, [/usedrugs] si folositi 'F' sau 'G' la un vehicul ca sa iesiti din animatie, in timpul clan war, pe turf fie inafara sa, se va sanctiona cu warn. Se interzice sub orice forma sa participati la o lupta de turf/clan war daca ati dat 'F' sau 'G' dupa ce ati utilizat droguri, ori alte metode.

De ce ? Pentru ca va veti regenera HP-ul in timpul luptei si astfel este un avantaj foarte aiurea iar acest tip de abuz daca este practicat foarte des de un jucator, risca sa ii fie acordata o sanctiune mai aspra.

Se interzice folosirea de oricare din animatiile disponibile pe server pentru a va ascunde de jucatori in timp ce va arflati pe turf/clan war.

 [ ELICOPTER ]

Orice eveniment petrecut pe CLAN TURF in care un jucator e aruncat in aer sau pierde HP din cauza unui  alt jucator care il loveste cu elicea / elicopter, va conduce la sanctionarea jucatorului cu elicopterul.

Link to comment
Share on other sites

  • Deus pinned and locked this topic

 incepand din acesta luna, Iunie, clanurile ce au Clan HQ si nu obtin minim 200 de puncte la CLAN WAR isi pierd CLAN HQ-urile. 
**Este total aiurea ca niste clan hquri sa stea la niste clanuri inactive, acest lucru nu o sa mai fie astfel permis!**
**Clanul va obtine 50% din suma oferita pe CLAN HQ inapoi in seif.**
- daca un CLAN care detine deja un CLAN HQ, doreste sa cumpere alt CLAN HQ liber, poate sa faca un ticket pentru asta. Achizitia se poate face numai prin gemsurile aflate in seif.
**In cazul in care 2 sau mai multe clanuri doresc acelas CLAN HQ, se va face o licitatie pentru acesta, cel care ofera cea mai mare suma de GEMS ia HQ-ul de Clan**.
- daca un clan depune ticket ca vrea un HQ, si HQ-ul a fost deja luat, daca vine un alt Clan ca vrea acelas HQ, ticketul o sa fie inchis.
- se accepta licitarea pentru CLAN HQ doar cand 2 clanuri vin cu intentie de a achizitiona acelas HQ inainte ca acel clan HQ sa fie deja acordat.
- acordarile de CLAN HQ se fac doar prin restart la server, si nu se da restart la server special pentru CLAN HQ-uri, se dau doar pentru actualizari ori intretineri.
- daca un clan doreste sa isi vanda CLAN HQ-ul la stat, acesta va primii 75% din gemsuri inapoi in seif si CLAN HQ-ul o sa fie luat.
**PROCESUL DE VANZARE LA STAT ORI DE ACHIZITIE AL ALTUI CLAN HQ DUREAZA IN MEDIE INTRE 4 SI 7 ZILE.**
**ORICE DEMERS PENTRU A GRABII ACHIZITIA, VA DUCE LA ANULEREA PROCESULUI DE ACHIZITIE AL NOULUI CLAN HQ ORI LA ANULAREA VANZARII CATRE STAT A CELUI ACTUAL**.
**RECOMANDAT INAINTE DE INCHEIEREA CLAN WAR-ului in fiecare luna, daca un clan vrea sa isi schimbe CLAN HQ-ul, sa isi prezinte intentia printr-un ticket.
**MAI MULTI TERMENI IN PRIVIINTA DEMERSURILOR NECESARE POT FI SOLICITATI PE TICKET!**
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...