Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/13/2021 in all areas

 1. 1 point
  Darwin._.

  Creatii - Vexo

  Forta
 2. 1 point
  DariusKill3R

  Creatii - Vexo

  Aaa, frumos, imi place Trebuia sa mai lucrezi pe partea aia de ti-am spus, in rest e perfect.
 3. 1 point
  Imi pare rau dar, DariusN0Kill3R a fost scos de Deus din Ministerul Afacerilor Interne (rank 2) dupa 108 zile, motiv: activitate dezastroasa. O fi veche, dar pentru mine ramane valabil ce s-a intamplat atunci, dar si alte scenarii. Poate te descurci ca si colider, dar nu ca si lider, sau poate te descurci, dar o sa ai o reactie total nepotrivita in anumite cazuri din punctul meu de vedere, ca te cunosc, de cam 2 ani. Respins.
 4. 1 point
  Franky

  Portofoliu - Franky

  Nici eu nu ajungeam nicaieri fara un sfat s.a.m.d Va pup pe toti On: lucrari din 2020,momentan sunt in vacanta pana duminica si nu am pc-ul la mine sa postez ceva mai recent sau nou
 5. 1 point
  Deus

  Greseala gramaticala

  Salut! Ma bucur ca doresti sa atragi atentia asupra unor chestii care poate chiar au fost facute/scrise gresit din cauza lipsei de atentie sau chiar a nestiintei si ca apreciam foarte mult acest lucru din partea comunitatii noastre pentru a putea oferii o experienta mai buna. Insa am nevoie sa imi si demonstrezi ca varianta sugerata de tine este corecta iar cea actuala a noastra, nu. Adica eu cel putin cred ca ambele forme sunt corecte.
×
×
 • Create New...