Jump to content

Overkreig

Manager
 • Content Count

  4,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Overkreig last won the day on February 22

Overkreig had the most liked content!

About Overkreig

 • Rank
  membru staff
 • Birthday 01/07/2002

Recent Profile Visitors

2,695 profile views
 1. Overkreig

 2. Overkreig

  nu lucrezi aşa de rău, cu puţină răbdare poţi să înveţi multe. pro.
 3. Overkreig

  încearcă să te focusezi pe imagini statice, nu sunt cine ştie ce .gif urile. mai ai de lucrat, inclusiv redimensionarea, dar totul se învaţă.
 4. Overkreig

 5. Overkreig

  Atenţie! Dacă doriţi să postaţi mai multe sugestii, le faceţi pe toate într-un singur post pentru a se evita SPAM-ul. Cine nu respectă, va fi sancţionat cu Warn.
 6. Overkreig

  @MrK3nT
 7. Overkreig

  îmi place cum lucrezi, dacă pui mână şi mai înveţi câte ceva, o să ţi iasă cum trebuie. pro.
 8. Overkreig

  văd că am mai trecut pe aici. ai mai progresat, dar mai ai de lucrat la text blur şi efecte. încearcă şi fără border că dă bine aici. asta ultima îmi place mai lucrează pe stilu ăsta.
 9. Overkreig

  closed.
 10. Overkreig

 11. Overkreig

 12. Overkreig

 13. Overkreig

  în această categorie se propun interviuri comunitare (ex: cu un membru vechi, un fost administrator, actual membru staff, etc). respins.
 14. Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, a fost rezervă în meciul cu Motherwell, scor 3-1, însă a pus umărul la această victorie. Rangers și Motherwell s-au întâlnit în etapa cu numărul 18 din prima ligă a Scoției, iar echipa lui Steven Gerrard s-a impus cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Roofe (’73 și’90+4) și Itten (’82). Motherwell a condus cu 1-0 încă din minutul 6, după reușta lui Lang. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Arfield, și a reușit o pasă decisivă pentru golul de 2-1. Mijlocașul român a contribuit astfel la victoria lui Rangers. Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni La finalul partidei, reacțiile pozitive la adresa lui Ianis Hagi nu au întârziat să apară. Fanii lui Rangers l-au lăudat pe Ianis Hagi pe Twitter, după pasa superbă de gol reușită de către mijlocașul român. Iată câteva dintre reacțiile postate pe Twitter de către suporterii lui Rangers: „Ianis Hagi e un om frumos. Sigur și-a rezervat locul în primul 11 la meciul următor. Le-a închis gura tuturor «haterilor» în după amiaza asta!” „Hagi e dintr-o clasă diferită” „A strălucit din momentul în care a intrat, și-a dovedit valoarea” „A adăugat o scânteie de când a intrat. A fost fantastic”. Citeşte în continuare: https://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/ianis-hagi-mesaje-de-la-suporterii-lui-rangers-dupa-pasa-de-gol-19167725
×
×
 • Create New...