Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

AjMER

Member
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    AjMER got a reaction from The*Max in Cerere Admin The*Max   
    Pro pentru 1 2 3 , pentru 4 faci alta cerere la servere MIX afiliate
  2. Like
    AjMER got a reaction from G.Ionela in Portofoliu AjMER   
    Prima mea creatie , nu sariti tare pe mine
     

  3. Like
    AjMER got a reaction from black69bear in [LCS] REPREZENTARE Marshmello.   
    Welcome back !
  4. Like
    AjMER got a reaction from zxcv in Prezentare zxcv .   
    Welcome !!
  5. Like
    AjMER got a reaction from IAndrei in Prezentare IAndrei   
    Bine ai venit
  6. Like
    AjMER got a reaction from BeTsy- in Player Roles MIX   
    Am tot vazut afirmatii cum ca "ala nu intra cu noi" , sau "ba asta cu awp dc nu dai rush cu noi?" , asa ca am decis sa va explic pe scurt ROLUL fiecarui jucator care trebuie asumat intr-un meci de MIX , daca vreti sa lucrati intr-adevar in echipa si sa aveti rezultate :

    1. Entry Fragger :Pe scurt , este cel care intra primul in ocuparea unu site si face primul death , primul frag . De obicei este cel care are acuratetea cea mai mare dintre jucatori si care cunoaste cel mai bine locurile unde se pot ascunde adversarii si locurile cele mai comune . Entry fragger se mai numeste si "balls of steel" , deoarece este mereu cel care se angajeaza intr-o lupta directa cu adversarul . Daca Entry Fragger intra si a facut un death , el si-a facut datoria fata de echipa . Este si cel care de obicei moare cel mai des .

    NOTE : Asta nu inseamna ca entry fragger intra scara (d2) de exemplu si jucatorii sunt tunel B. Daca entry fragger intra si face primul frag , coechipierii trebuie sa fie in spatele lui pentru a asigura dublajul. El va murii de cele mai multe ori primul si prin simplul fapt ca incearca sa intre primul si fie moare/face frag , el si-a facut datoria !!! Asa ca fiti blanzi cu entry fragger



    2. Support : Este cel care ajuta entry fragger-ul . Datoria lui este sa arunce grenazi si sa se angajeze in lupta alaturi de entry fragger , iar pe urma sa-i ocupe pozitia acestuia in caz ca entry fragger moare . Necesita o cunoastere avansata in amplasarea grenazilor (fb he smoke) pentru a nu afecta entry fragger ul si pentru a-i facilita intrarea . De obicei rolul de support este ocupat de 2 jucatori .

    NOTE : Nimic nu este mai frustrant pentru Entry Fragger ca unul din support team sa nu ajute la angajarea in lupta si sa nu arunce bine grenazi .


    3. Lurk : Este cel care sta "sneaky beaky like" . Datoria lui este sa previna rotarea jucatorilor pentru ocuparea unui site .
    Exemplu : Dust2 : entry fragger +support intra scara ,awp lung etc etc si ocupa site-ul . De obicei Lurke sta tunel/mid pentru a prinde jucatorii care se rotesc catre site si pentru a-i ucide .

    NOTE : LURK ESTE O POZITIE FOARTE IMPORTANTA SI NECESITA INTELIGENTA . DACA NU PRINZI ROTAREA JUCATORILOR , TI-AI PIERDUT INDATORIREA FATA DE ECHIPA . GEN AI TAI INTRA X1 D2 SI OCUPA , IAR TU ESTI IN TUNEL B , IAR JUCATORII DIN B DEJA AU FACUT ROTAREA CATRE A SI TU I-AI PIERDUT . ASA CA NU PROFITA DE ACEASTA POZITIE PENTRU A FI LAMER . ATENTIE !!!!


    4. Leader : Este cel care anunta schemele de joc , care decide daca se face eco intr-o runda , cand se face rotarea si cam tot ce tine de organizare .
    NOTE : Stiu ca in mix-uri simple , aceasta functie este cam nesigura , dar daca vrei sa cresti , trebuie sa asculti .



    Acum ca am ajuns la final , aceste roluri sunt importante in economia unui joc , dar nu critice . Devin critice in momentul cand se ajunge la warnight , unde gen toate echipele joaca ts si comunica intre ele , si mai presus de tot , doresc sa castige


    Sper ca v-a fost de ajutor acest mic tutorial in intelegerea atributiilor unui jucator de mix , iar pe viitor sa stiti ce trebuie sa faceti pentru a avea succes daca activati ca un grup. Acest tutorial nu este destinat incepatorilor , ci este pentru TOATA LUMEA , deoarece o sa ramaneti mirati cati dintre noi nu stim sa stam pe mapa . Cel putin cel incepator are o scuza !

    V-am salutat !!!
  7. Like
    AjMER got a reaction from Lucian A.k.a buLLet in Prezentare Lucian A.k.a buLLet   
    Welcome !
×
×
  • Create New...