Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

PsyhoLynxLynx

Member
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by PsyhoLynxLynx

 1. PsyhoLynxLynx

  Nu e inactivitate.... doar ca postez când am făcut lucrări. Nu am timp sa postez întruna. Oricum. O sa pun în curând logo de la WildFern.
 2. PsyhoLynxLynx

  V1, culori aprinse.... iubesc culorile aprinse .
 3. PsyhoLynxLynx

  Aaaaaaaaa, as invata eu mai multe dar timpul ma omoara. + Ca dupa fiecare lucrare invat ceva nou. Pentru comunitate am facut ceva, dar a iesit un pic ca nasol (eram mort de somn >24 awake). Am trecut de ani buni de chestia asta (nu zic ca acuma as stii sa fac calumea, dar daca mi s-ar oferii timp sa invat iar Ps-ul calumea as face). Da un ochi la semnatura lui eXecuted .
 4. PsyhoLynxLynx

  EU NU AM SA FAC NEW TOPICS PENTRU LUCRARI NOI! O sa le pun in continuarea celor vechi!
 5. PsyhoLynxLynx

  Putem pune la Zone Designerilor te rog un Logo or something? Nu-mi sare deloc in ochi si mereu dau scroll peste
 6. PsyhoLynxLynx

  Salut. Mă numesc Talpes Constantin Teodor ( sunt știut sub numele de Teo/Costi/Psycho/Lynx ). Am 20 de ani si sunt la facultate în anul I ramura CTI. Am ca hobby grafica si tot, absolut tot, ce e legat de calculatoare. Lucrez de o vreme lungă pe parte de grafica in Illustrator si Photoshop. Am avut atât clienți în SUA cat si in Romania deci nu vreau să aud comentarii la adresa asta. Cat despre calculatoare, untrebati-ma si o sa vedeți ce stiu. Momentan joc doar Team Fortress 2, GS:GO, LoL (EUNE) si Minecraft. Cat despre comunitate am aflat de ea de pe Facebook. Așteptări nu am prea multe. Doar să fiu angajat al comunității pe parte de grafica. O să fac un request de grad iar acolo o să zic mult mai multe.
×
×
 • Create New...