Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Deus

Head OF
 • Content Count

  2,886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Deus last won the day on July 27

Deus had the most liked content!

About Deus

 • Rank
  Head Of
 • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

 • AIM
  0
 • MSN
  0
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  TS0

Recent Profile Visitors

4,389 profile views
 1. 🤣

  1. Show previous comments  312 more
  2. RaymLiell
  3. RaymLiell
  4. lookCon

   lookCon

   Надумали отдыхать на море - посетите лучший ресурс azov-sea.top на сайте Вы арендуете апартаменты. Выбирая дома на www.m-w-c.top можете быть удовлетворенны стоимостью и качеством обслуживания. На портале собрано много жилья любого уровня, тут предложения с бассейном или в центре, ищите жилье на сайте - stepanovka.top.Отдых с нами найти быстро, нужно выбрать виллу, что подходит и оформить. На сайте есть возможность прочитать новости про Примоск, посмотреть прогноз и не только.dziewczynka-piasek-plaza.jpegБронируйте жилье тут strelkovoe.top - безпорно Вы будете довольны уровнем объектов.Посетите на сайт azov-sea.top и заказывайте отдых мечты! На сайте можно добавить личную виллу - всего лишь напишите к администратору и в течении часа Ваша недвижимость будет размещенна на сайте.AdobeStock_254276986-e1562619216257.jpeg Зайдите наш сайт bazi-kirillovka.top - и мы уверяем останитесь удовлетворенны, выбирайте отпуск в Украине на портале primorsk.topОтдых на Азове - это найлучший выбор!

 2. Deus

  Welcome
 3. Deus

  Reback.
 4. Deus

  Ca ai revenit tu ? Ba sa stii ca nu prea m-am bucurat. Daca e vorba de comunitate, niciodata nu am avut impresia ca a murit. Nici macar acum. E doar o "faza" de tranzictie. Cat la % iti place corpul tau? edit Ezel: remove :))))
 5. Buna ziua/seara, comunitatea G-Stone este in cautare de oameni capabili ce pot ajuta la dezvoltarea comunitatii noastre! Prin dezvoltare ne referim la faptul ca dorim de la persoanele interesate in primul rand implicare cum pot ele mai bine. Multi nu cunosc ce inseamna implicare si chiar daca sunt implicati acestia pot avea o implicare sub nivelul pe care il cerem noi sau in cel mai rau caz, o implicare dezastruoasa. Persoanele interesate trebuie sa fie mature si capabile sa initieze proiecte pe care sa le conduca, sa le puna in practica. Oricine se poate considera apt de acest lucru insta majoritatea proiectelor vor esua inca din stadiul ''in lucru'' din cauza necapacitatii ca aceste proiecte sa fie puse in aplicare. Daca va considerati oameni seriosi, cu ideei de proiecte marete si capabili sa poata conduce un proiect pe comunitatea noastra pana la finalizarea sa lasa-ti un replay mai jos in care sa va prezentati pe dumneavoastra ca persoana capabila de cooperare (calitati/abilitati, defecte, proiecte anterioare, hobby-urii) si ideei de proiecte pe care doriti sa le puneti in practica. Toti cei care vor venii cu proiecte in replay-urii mai jos ce sunt nerealistice din pricina faptului ca persoana nu pare capabila sa reuseasca in aplicarea acelui proiect alaturi de noi va fii respinsa. Cei care isi arata intentia de a initia proiectul, de al dezvolta si de a ajuta si la alte proiecte detinute de comunitatea G-Stone Romania vor fii invitati chiar sa faca parte din echipa de conducere, intrucat suntem in cautare continua de noi liderii! Cu stima si respect, leadar - Head Of GreenStone Romania!
 6. Deus

  Welcome!
 7. Deus

  Welcome!
 8. Deus

  Welcome!
 9. Deus

  Welcome!
 10. Deus

  Welcome!
 11. greenstone power

   

×
×
 • Create New...