Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Deus

Head OF
 • Posts

  5,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Deus last won the day on October 16

Deus had the most liked content!

About Deus

 • Birthday 11/06/2001

Contact Methods

 • MSN
  0
 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCG2iAOQktp6bWPVEaHXP9FQ
 • ICQ
  0
 • Jabber
  0
 • Skype
  Deus#9496

Recent Profile Visitors

10,224 profile views

Deus's Achievements

Champion

Champion (12/14)

485

Reputation

 1. Deus

  Acceptat pentru teste. Ia legatura cu @ionutmarian pentru sustinerea lor.
 2. Deus

  Pentru functia de lider MAPN, este necesar rank 3 anterior intr-un departament, iar din ce observ eu : 1.) Ai ocupat functia de colider, urmata de lider M.A.I., dar stii episodul pe care l-ai avut/facut, astfel toata munca depusa atunci a fost distrusa prin decizia de abuz in functia de admin 2.) Ai fost recent, iar, in M.A.I., dar doar rank 2, 19 zile. Nu te califici pentru functia de lider MAPN.
 3. Deus

  Faci rost de scuzele acceptate ale jucatorului care te-a reclamat pentru inselatorie, si iti scot banul permanent de pe launcher, iar banul de pe cont ti-l modific la 14 zile.
 4. In noaptea de 17 octombrie 2021, factiunea DIGI a organizat prima sa emisiune in aer liber, pe o scena cu spectatori, in locatia Balciului GreenStone. Biletul pentru spectatori a fost 500,000$ insa acestia au putut opta si pentru clasa VIP, de 5,000,000$ biletul. Evenimentul a reprezentat o noua etapa importanta pentru factiunea DIGI, dar si pentru toti cei care au facut parte din organizare : M.A.I. , Jandarmerie, I.S.U. & Organizatorul principal, factiunea DIGI. Foarte multa lume a sosit pentru a lua parte acestui show. Evenimentul a fost emisiunea 'Vrei sa fii milionar?' unde participantul Shiry extras in urma unui concurs de pe Instagram al factiunii DIGI. Acesta a avut sansa sa castige 500,000,000$! Suma era initial de 100,000,000$, dar datorita a inca 2 donatii generoase, s-a ajuns la jumtate de miliard. In concurs, acesta a putut folosii 3 variante ajutatoare in priviinta intrebarilor : Concursul s-a terminat cu castigul a doar 250,000,000$ de catre Shiry, iar DIGI a promis o noua editie a concursului cat de curand. Tot odata, aceasta editie a fost transmiva live pe radioul GreenStone Romania, si aveti aici o salvare a comentariului asigurata de Sho7GuN si DariusN0KILL3R. Tot odata, concursul a fost transmis, live pe YouTube, de catre jucatorul q_COSMIN_q : https://bit.ly/3vm9xWp
 5. In timpul unei patrule alaturi de Agentul Principal de Politie, Aex, un apel la 112 ne informeaza cu privire la un furt de vehicule, si imediat preluam apelul pentru a vedea ce s-a intamplat. Apelul ne conduce la Silistea Crucii, o zona predominant rurala in care nivelul de trai este mai scazut, astfel cetatenii sunt predispusi la a incalca legea. Ajungem in cele din urma, la casa apelantului, casa care se afla langa casa celui reclamat, unde dam peste o masina bandonata in mijlocul intersectiei. Initial, credeam ca e posibil ca sa fim martorii unei infractiuni, sau chiar mai rau, al unei rapiri, dar s-a dovedit a fi doar un vehicul abandonat in mijlocul strazii. In cele din urma, am intrat in casa suspectului reclamat, ce a fost gasit odihnindu-se in pat. De indata, am inceput discutiile cu ambele parti, atat cu cel reclamat, cat si cu cel care a apelat. Domnul Shiry a fost luat la intrebri cu privire la locul sau de munca, oferiunde-ne cateva informatii ce pareau sa aiba o legatura cu apelul. Am constat in timpul interventiei, ca cei 2 vecini nu se intelegeau prea bine, si cautau ca fiecare sa ii faca rau celuilalt, insa am continuat investigatia. S-a constat ca intradevar se ocupa cu masini aduse din straintate, pentru care toate actele erau in regula. Insa, am dorit sa vedem si masiniile, pentru a ne asigura ca totul este asa cum se prezinta si in documente. Tot odata, alaturi de noi, s-au mai alaturat si alti colegi de departament pentru verificari amanuntite. Insa nu a fost gasit nimic suspect care sa arate intr-un fel o ilegalitate comisa de domnul Shiry, astfel investigatia a fost oprita, iar domnului Shark care raportase jaful auto, i-a fost recomandat vizita urgenta a celei mai apropiate Sectii de Politie pentru descrierea exacta a vehicului furat, ca sa fie dat in urmarire. Astfel, investigatia s-a incheiat. Toate echipajele au revenit la sectie.
 6. Deus

  Sigur ti-a dat teapa adminul, siguuuuur. Tin bine motivul, si tot incidentul. Ti-am dat unban, dar nu te obosii cu donatii, nu accept donatii din partea unor neasumati.
 7. Deus

  Ai un model amice, care trebuie respectat pentru cerere.
 8. Momentan dupa cum bine unii dintre voi cunoasteti, exista in continuare unele probleme de stage la mai multe vehicule, printre care : BMW e46, Golf 4, BMW X5 SUV, Bugatti Premium, cateva modele de Mercedes, si lista continua. Dorim sa va anuntam ca suntem constienti de aceasta problema, insa problema nu este deloc usoara. Problema este de fapt rezolvata, dar doar dupa primele 10 ore de la restartul serverului, dupa aceea acestea nu mai functioneaza pe mai multe modele, adica mai pe scurt ,ar trebuii restart din 10 in 10 ore pentru ca ele sa mearga, ceea ce nu este chiar ok. Faptul ca numarul vehiculelor este de peste 400 in total, nu 211 ca la samp, adica limita de vehicule e depasita, e posibil sa fie un factor, inca nu cunoastem acest lucru, si sunt necesare mai multe teste, care necesita timp. Doar ganditi-va ca e nevoie de un test de peste 10 ore sa vedem ca vehiculul continua sa aiba functionabil stageul si dupa mai multe ore de la pornirea serverului. Problema va fi rezolvata in viitor, dar nu promitem niciun termen exact. Pana atunci, cei care au un vehicul cu aceasta problema, pot solicita pe discord, prin ticket la #support, scoaterea stage-ului de pe vehicul, si inapoierea baniilor. Pentru un singur nivel de stage, se vor inapoia 15,000,000$! Pentru 2 nivele de stage, se vor inapoia 40,000,000$! Pentru 3 nivele de stage, se vor inapoia 75,000,000$! Se poate solicita scoaterea stageului si primirea baniilor inapoi numai daca masina dvs. are intradevar problema cu stage, aceasta fiind de asemenea si verificata !
 9. Deus

  Unban acordat.
 10. Deus

  Targa e deja amice, la ISU. Legat de aia cu crashul, sa stii ca si eu m-am gandit ca ar fi o idee buna, pe viitor probabil o vom implementa. P.S. : Updateurile se fac in timp, iar masiniile se baga cateva lunar.
 11. Deus

  Banul ramane. Nu e vina mea ca iti lasi parola altora, iti asumi responsabilitatea pentru orice se intampla pe PC-ul tau si pe contul tau. Succes in continuare ! ( Este impusa si restrictie, astfel vei fi banat imediat de fiecare data cand vei fi depistat pe contul cuiva, sau pe un nou cont)
 12. Deus

  bun venit !
 13. Deus

  A fost deja dat un test pentru Taxi cu o persoana care l-a promovat, urmeaza sa fie investita in functie.
 14. Deus

  Bun venit!
 15. Deus

  A, tu esti baiatul ala care s-a apucat intr-un mod nesimtit sa faca reclama pe discord cu spam, si apoi spuneai ca a fost fratitu. Eu nu cred prostiile astea, tu ai fost si ai vrut sa primesti ban ca sa te lasi ca sa joci pe alt server. Eu te-am ajutat, ti-am dat ceea ce ai cerut, succes ! Nu mai revenii cu alte cereri de unban, banul ramane definitiv si irevocabil deoarece ai dat dovada de o nesimtire uriasa !
×
×
 • Create New...