Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  5,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Everything posted by Deus

 1. Deus

  https://imgur.com/a/QuKM98q https://imgur.com/a/0UMnuPK Sunt facute la aceasi ora, in aceasi zi, la distanta de cateva minute.
 2. Deus

  S-a procedat corect! Casi, iti recomand sa te calmezi cu comportamentele astea non-rp pentru ca si eu am observat ca faci niste chestii total aiurea, si risti banare permanenta pentru multiple non-rpuri! Te-am prins tragand la CNN cu arma in masina unui jucator, si am mai primit numeroase poze de la jucatori care spuneau ca intrii cu masina ta in masiniile lor. Daca situatia va continua asa, risti sanctiuni din ce in ce mai aspre. In acest caz, nu ai fost banat de ionutmarian, ci de admbot, deoarece ai facut 3/3 warninguri, iar banul e temporal (scrie in poza oferita de tine pana cand este).
 3. Deus

  Respinsa!
 4. Deus

  Uber a fost inchis!
 5. Deus

  Uber a fost inchis!
 6. Deus

  Ce roleplay voiai sa faci tu cu jandarmu ?
 7. Deus

  Adminul care te-a banat este @Sho7GuN, caruia ii cer sa prezinta dovada pentru banul pe care l-ai primit
 8. Deus

  Cerere respinsa.
 9. Deus

  Acceptat pentru probele de lider, vei fi anuntat pe discord in priviinta sustinerii lor!
 10. Deus

  Imi pare rau, dar nu indeplinesti conditiile necesare rolului de lider.
 11. Deus

  Iar atunci ziceai ca ti-ai remediat comportamentul trecut. Cum vine asta ? Remedieri peste remedieri ? Adica sunt sigur ca dupa asta iar o sa apara un moment in care o sa zici ''mi-am remediat comportamentul din nou''.
 12. Deus

  In analiza.
 13. Deus

  Verifica te rog, discord.
 14. Deus

  Bun venit!
 15. Deus

  Daca aveti problema de mai jos : Urmariti acest video :
 16. Deus

  Daca nu va intra deloc in joc, sau va arata aceasta eroare (cea de jos) urmati videoclipul alaturat !
 17. Deus

  Game Option sau 'Settings' este noul meniu al launcherului din v3 care vine cu moduri de grafica si altele foarte usor de adaugat, doar prin bifarea casutei albe in dreptul optiunii dorite, si arata asemenea ca in poza de mai jos : Pentru a intelege cum se foloseste 'Game Option', urmariti videoclipul de mai jos :
 18. Deus

  Daca va apare la Play ca in poza de mai jos, urmariti pasii urmatori! 1.) Intram in folderul GStoneLauncherv2.0.5 2.) Selectam gta_sa.exe si apasam click dreapta pe el. 3.) Apasam pe Properties/Proprietatii 4.) Apasam pe Compatibility! 5.) O sa ne apara ca in imaginea de jos, unde apasam pe bifat in casuta dinainte de "Run this program in compatibility mode for" si alegem pe rand urmatoarele. 6.) De preferat e sa alegeti cele 2. 7.) Apasam Apply, iar apoi OK. 8.) Posibil ca acest crash sa fie produs de vreun mod din 'Game Option' ce nu va este compatibil, in acest caz, debifati tot din 'Game Option' si vedeti daca mai exista probleme de crash. ATENTIE : nu trebuie sa existe bifa la niciuna din optiuni. Mai sus e prezentat in poza cum e la FogDistance bifat, lucru ce nu e bine daca vrem sa scoatem aceasta optiune, apasand click pe bifa, vom debifa aceasta optiune. 9.) Instalati in gstone_resources, urmatorul '.asi' : SAMP.asi 10.) Daca niciuna din variantele de mai sus nu va ajuta, reinstalati jocul (stergeti tot, si extrageti iar totul conform tutorialului).
 19. Deus

  Am facut o consultare cu stafful si mi se pare corecta decizia de a pastra banul. Ar fi total aiurea, sa primesti unban, dupa ce tu, ca un nesimtit, ai amenintat pe toti, cei prezenti pe server la momentul respectiv, cu moartea, pe [/wt], in chat public. Ai mai avut un antecedent, pentru care ai fost sanctionat doar cu mute. Ai mai avut certuri, multe pe [/wt], la care te-am potolit fara o sanctiune, insa cu o mustrare. Decizia ramane neschimbata, ai probleme grave de comportament si nu intentionam sa mai toleram asemenea oameni. Incepem curatenia in randuriile celor care prezinta asemenea apucaturi. Am auzit la cineva, ca trebuie regulamentul facut mai putin restrictiv, mai exact, in favoarea celor ca tine. Din punctul meu de vedere, regulamentul nu trebuie facut un favoarea celor care injura/fac dm/ ameninta. Banul ramane, decizie definitiva!
 20. Deus

  Care ar fi moivul pentru care ar trebuii sa meriti tu unban ?
 21. Deus

  Banul ramane. 1.) Ti-ai incheiat intr-un mod nesimtit mandatul de lider, stergand regulamentul factiunii de pe forum + acordand PM-uri pe discord membriilor sa iasa pentru tine, ca vai ,tu esti Iisus Hristos ma.. 2.) Ai sustinut persoane, si inca sustii, pentru ca esti in relatii bune cu acestea, precum Madulet, care a adus niste jigniri asupra comunitatii (nu uita de reactia data de tine la un comentariu de al sau pe facebook). 3.) Am primit suficiente dovezi de la amicii tai, care asa de buni amici sunt incat au inceput sa se toarne intre ei, chiar si pe tine, ca sa primeasca si ei unban, si a reiesit clar, din ce am primit, ca ai incercat sa aduci prejudicii de imagine asupra comunitatii noastre.
 22. Deus

  Respinsa!
 23. Deus

  S-a procedat corect! Chiar tu ai zis '' nu am stiut unde era mai exact ''. Foarte rau ca nu stiai, iar dupa ca esti sanctionat faci o reclamatie tu spunand, singur, ca intradevar, nu ai stiut.
 24. Deus

  Ok. T/C!
×
×
 • Create New...