Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  4,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by Deus

 1. Deus

  Aici puteti deschide sub forma unui topic o reclamatie liderilor care considerati ca nu au procedat corect conform regulamentelor serverului nostru. - Model - Nick server : Nick lider reclamat : Factiunea si rankul tau : Numele factiunii liderului reclamat : Motivul reclamatiei : Poze : Alte detalii :
 2. Version 1.0.0

  5 downloads

  Acesta este primul mod de grafica pe care launcherul il are ca allowed si pe care toti cei de pe server il pot folosii fara probleme. Legat de instalare : - mutati tot ce gasiti in folderul ''v1.0'' in folderul gstone, al launcherului. Pune-ti direct in folderul GTA al Gstone, nu intr-un alt folder din acesta. Legat de cleo-ul prezent, e optional, acesta este pentru farurile la masini dar poate cauza probleme cu culorile unor masini. ex : galben se va vedea alb, rosu se va vedea roz (Nu mereu, uneori) Pentru alte probleme, contact discord.g-stone.ro sau Deus#9496. Urmeaza si v2, acest mod este unul mai low, poate fi folosit si pentru pcuri mai slabe. P.S : Lucrez la ceva mai high in acest moment, dar astept sa imi vina si laptopul ca sa pot testa mai bine . ENBul se porneste din SHIFT & F12, apasate in acelasi timp.
 3. Deus

  Verifica aici cu atentie : Ai uitat cateva intrebari.
 4. Deus

  welcome back, frumos primul avatar - e singurul tip de avatar anim care chiar imi place.
 5. Deus

  Acesta este un anunt guvernamental al Guvernului GreenStone Romania care are de adus in discutie cu cetatenii sai cateva aspecte importante ce tin de activitatea pe server. Recent liderul Tractari Auto si-a incheait mandatul de Director al acestei companii ce apartine de statul GreenStone ce se ocupa cu monitorizarea si pastrarea curata a traficului rutier cat si reparatiile masinilor. Guvernul cauta un nou director executiv pentru aceasta firma avand ca cerinte level 10 si 30 de ore petrecute in orasul nostru (ore jucate : 30, pe server ). Puteti depune o aplicatie pentru functia respectiva chiar aici : De asemenea, Guvernul cauta si pentru factiunea Ministerul Apararii Nationale (MApN) un General capabil. Ideea e ca in momentul actual niciunul din Generalii ISU/MAI/Jandarmerie, nu vor fi disponibilizati pentru MApN. Totusi, Guvernul va numii un nou General numai persoane ce ocupa rankul de Locotenent fie in MAI, Jandarmerie, MApN ( rank 3+, minim). Factiunea ''Agentia Asasinilor'' care este o factiune pe care multi jucatori si-o doresc a fi deschisa, dar si la care multe persoane isi doresc lider, nu prezinta inca un moment bun pentru a fi ales un lider. De ce ? Factiunea nu este una roleplay si se poate abuza GRAV cu ajutorul armelor letale pe care le are la dispozitie. Sa nu mai zic de faptul ca ar putea aparea probleme legate de aceasta factiune, cu contractele puse pe jucatori ce se afla in RolePlayuri, care ar insemna jucatori ucisi in RolePlayuri dar si multe alte probleme de genul acesta. Suntem deschisi pentru a primii din partea oricui regulamente/propuneri/ideei cu privire la Agentia Asasinilor in privinta organizarii sale de asa natura incat sa nu fie o factiune non-rp ce sa produca probleme precum : uciderea unor persoane in timp ce fac roleplayuri, deoarece cineva anume a pus contract pe ei, contractele pe politisti si cei din ISU in timp ce sunt in misiuni foarte importante, contractele pe jucatorii noi, abuzul de arme letale (knife si sniper, ce ucid dintr-o lovitura). Daca exista cineva care poate gasii o formula de organizare administrativa a factiunii ce sa ne placa vom opta chiar si pentru alegerea sa in functia de lider al factiunii respecitve. Desigur, acest lucru se va intampla pe baza unor termeni si conditii, precum : sa aiba minim 15 ani, sa sustina si sa treaca probleme voice (testul de lider), sa nu aiba un Faction History cu mai multe factiuni in care a facut probleme, sau sanctiuni grave in [/mylp], ex : banuri, muteuri de 120/240 de minute.
 6. Deus

  Update adus la masini : - schimbat Subaru WRX cu un alt model de Subaru Impreza WRX [au fost raportate unele probleme de crash/lag si de aceea am schimbat] - ambulanta de la ISU updatata cu interior si acum poti urca in spate. - adaugat un Taxi Opel, urmeaza sa fie adaugat in (/svf) la Taxi. - Adaugat un nou vehicul de tip 'Tow Truck' la Tractari Auto. - adaugat in DS 15 stockuri la Subarul nou + stock de 5 modele la alte masini ce aveau stock 0. ATENTIE : Acesta este primul update de genul acesta, in care modificam masinile din joc in ce priveste modul lor. Vor mai exista pe parcurs mai multe updateuri de acest gen, in mai multe privinte, si ne bucram mult ca am reusit sa dezvoltam acest lucru! - scoasa Limuzina Rolls Royce din GiftBox. - adaugat la GiftBox o masina unica, ce nu este in DS, Passat B5 Berlina. - adaugate clan zoneurile de spray, sistemul este inca in beta, urmeaza sa dam nume de locatii noi ca sa arate bine in (/clanzones).
 7. Pentru acordarea de neconfirmare ordin este nevoie de minim 3 somatii acordate persoanei respective. Somatiile trebuie sa fie doar din comanda (/su). Dupa ce a fost acordat neconfirmare ordin persoana respectiva nu are drept de predare si poate fi ucisa. Pentru a lua carnetul unui jucator ce o mers pe contrasens asigurati va ca aveti o dovada clara a acestui lucru. Ii puteti lua carnetul prin /confiscate doar daca e pus pe /handsup si i-ati acordat /frisk inainte, pentru a verifica daca are carnetul, ca nu cumva sa fi fost luat de un alt coleg. Rugati persoana respectiva de minim 2 ori sa se puna /handsup, daca refuza, faceti poza, si luati direct permisul.
 8. Deus

  Puteti avea un numar de pana la 19 masini personale, si puteti spawna maxim 5 masini in acelasi timp! Masinile le aveti in /v, iar selectand masina veti vedea mai multe optiuni ale acestora Tineti-va masina inchisa, de tasta N sau comanda /lock pentru a nu avea probleme cu hotii de masini! Pentru masina aveti : - /carcolor (schimbati culoarea masinii) - /colors unde vedeti idurile culorilor! - /nos si /vipwheels (doar daca aveti cont VIP) La /vipwheels va puteti schimba jantele la masina dvs! Puteti pune pe masina si neoane si stage, de la /gps - locatii importante - stage si neoane. Fiecare nivel de stage va ofera +25km/h, viteza pe care sa o va atinge masina in plus fata de stock. Pentru a inchide si deschide geamul masinii aveti tasta Y, sau comanda /geam. Pentru radio, folositi tasta R sau /carradio . Daca masina este VIP si doriti o repozitionare a textului VIP sau schimbarea textului, aveti comanda/vipname.
 9. Deus

  Beneficii VIP : /sett - pentru a seta timpul (zi/noapte) /setw - pentru a seta vremea. /vipwheels - pentru a va pune jenti noi pe masina personala. /nos - pentru a adauga nos la masina pe care o folisiti. VIP deasupra capului. Premium : /pcolor cu care setati culoarea dvs in chat. 25% boost la toate joburile. /pc - chatul premium. Mai multi bani la dobanzile banilor din banca. VIP Plus : - Legendary deasupra capului - puteti cumpara maximul de sloturi, care este de 19.
 10. Deus

  - marita limita caselor la 500, urmeaza sa adaugam in decursul zilei de astazi case si in orasul Vice City. - reparate unele probleme la turfurile de la mafii. - acuma cei ce jefuiesc banca vor putea trage in politisti in fata bancii. - freezeul de la intrarea/iesirea din case/bizuri scos. - actualizare la pod, rezolvata o problema ce nu le permitea o deplasare corecta celor cu motoare. - /sleep functioneaza acum si in apartamente.
 11. Deus

  Update : - pod spre Vice City pe care il gasiti in apropiere de casa 102 (/findhouse 102), urmand a se adauga case/bizuri si multe altele si in Vice City. - /vipname scos din mentenanta. - acuma liderii de clanuri ar trebuii sa vada pana la 70 de membrii in /clan - Membrii. - rezolvata problema la clan HQ cu intratu/iesitu din HQ + spawnchangeul. - acuma la register o sa apara asa cum trebuie acel avion ce aterizeaza pe pista. - adaugate masini / barci in Vice City. - adaugat un magazin "LaDoiPasi" in orasul principal (adaugat mai inainte chiar)
 12. Aici puteti aplica pentru support team la launcher, adica echipa de asistenta a launcherului ce ajuta jucatorii ce au probleme in instalarea launcherului sau probleme de conectare. Echipa de asistenta are un regulament pe care il respecta si fiecare membru trebuie sa il cunoasca: De asemenea, echipa de asistenta trebuie sa cunoasca pe derost cele 4 probleme de le canalale aflate pe discord.g-stone.ro ce pot fi accesate din canalul #probleme-rezolvate. Pentru a aplica ca si Support team lasa un reply (comentariu) cu modelul de mai jos completat. Nume discord (cu #) : Nume server : Varsta : Hobbyuri : Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?: Cum poti intra pe GreenStone ? Ce windows ai ? Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? : Ce program folosesc cei de la support team pentru asistenta ?: Ce experienta ai in programul de la intrebarea anterioara ?: Ai telefon ? Daca da, ce telefon?: Ai calculator ? Daca da, ce calculator ?: Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?: Ai microfon?: Poti da test vocal cu partajare?: Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:
 13. Valcea ? Imi pare rau, dar nu cred ca esti pregatit pentru functia de lider, intr-o factiune din care ai facut parte. Mai incearca ca membru, sa ai un FH acolo cat de cat.
 14. Deus

  Imi pare rau, dar nu ai activitatea saptamanala asa de mare incat sa poti conduce factiunea si nu cred ca esti pregatit sa organizezi factiunea Oltean Clan la nivelul in care se afla acum.
 15. Deus

  xCrUsH a fost scos de Paun din Tractari Auto (rank 1) dupa 2 zile, motiv: Tare in gura,raport falsificat. Te rog sa imi dai PM ca sa iti arat dovezile de falsificare si incalcare a regulamentului factiunii respective de ai spus ca a facut liderul abuz, de fapt ai incalcat regulile anti-falisifcare.
 16. Deus

  2020-09-04 19:46:36 Wiliam a fost scos de Messi din Mafia Ruseasca (rank 1) dupa 7 zile, motiv: inactivitate mai mare de 3 zile neanuntata....... Faction warnings 2/3 Faction punish 0/40 Faction days 6 Ai 2 FW-uri pentru raport incomplet. Ce ma face sa cred ca vei face treaba de lider daca nu poti sa o faci pe cea de membru intr-o factiune mult mai usoara ? Respins.
 17. Deus

  Acceptat insa va trebuii in perioada de lider (mandatul de lider, in cazul in care treci probele ) sa renunti la admin si treci in functia de helper. Dupa ce iti terminii mandatul de lider poti revenii inapoi la admin level 1. Astept decizia ta.
 18. Deus

  Aici trebuie numele tau de pe server. Level 18 Experienta 335 Hours played 78 hours https://rpg.g-stone.ro/profile/general/2115 - profilul tau. Acceptat.
 19. Deus

  Regulile sunt reguli! Level 10 Experienta 513 Hours played 16 hours Respins.
 20. Deus

  Acceptat pentru teste, ai cele 30 de ore minim si levelul necesar.
 21. Deus

  Nume server: RPG GreenStone aici trb numele de pe server. https://rpg.g-stone.ro/profile/general/2078 - aceasta e contul tau din cate vad. 30 de ore ai si level 12. Acceptat pentru teste.
 22. Deus

  Nu ai cele 30 de ore necesare.
 23. Deus

  - adaugat radar pentru M.A.I. - delayul la I.S.U. micsorat la 5 secunde intre fiecare heal pentru a nu se abuza aiurea. - sistemul de HQuri pentru clanuri cu interior pus in functiune, urmeaza sa fie puse HQuri pe server, clanurile pot cumpara un HQ cu gems (interiorul este unic, doar pentru clanuri) - acum beneficiile clanului se cumpara cu ClanGems ( gemsuri depozitate ) - rezolvat un bug la CNN. - rezolvat un bug la apartamente. - jobul Tractorist rescris, acum este la fel de profitabil ca si Tirist. - rezolvat bugul la distribuitor de dorguri ce nu permitea sa vinzi drogurile. - acuma co liderii pot sa accepte/respinga CVurile la factiune, prin /viewcv. - in timpul warurilor la mafii, puteti lua prin comanda /svf masini pentru a le folosii in timpul warului. - adaugat interior la Jandarmerie. - acum clanurile cand le cumperi au 20 slots - rezolvat un bug care te lasa sa inviti un numar nelimitat de persoane in clan - adaugata optiunea de a cumpara sloturi - adaugate bariere la MAI si Remorcari Auto - rezolvat bug la depozitul casei, banii din chirie dispareau dupa rr - Acum apar corect statisticile casei/bizului in /stats - rezolvat un bug la armele de la paintball - Adaugate depozite la factiuni
 24. Deus

  Bine ai venit!
×
×
 • Create New...