Jump to content

Deus

Head OF
 • Content Count

  4,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46
 • Points

  0 [ Donate ]

Everything posted by Deus

 1. Deus

  TOPIC TRIMIS LA ARHIVA!
 2. Deus

  Te rog redescrie caracterul tau roleplay.
 3. Deus

  Aa, sigur stimate domn!
 4. Deus

  Esti bun Vexo.
 5. Deus

  20 de ore m-am abtinut sa nu comentez. Eu zic ca acuma va lasa replay Royce
 6. Pandemia asta, of of, csf..
 7. Deus

  Nostradamus ? Tu esti ? Eu cred ca va posta @Ezel, nu pt ca ii dau mention, 100%.
 8. Ma rog, eu is fain TWD, dar cica amana urmatorul episod in octombrie din cauza covid19
 9. Da eu am vazut o versiune mai veche cred, a filmului la tv, si exact la fel, cu lumea inghetata si un tren mare cu oameni unde in ultimul vagon erau un fel de sclavi care parcurg tot trenul pana ajung la locomotiva si iasa din tren o fetita cu un baiat si reincepe specia umana. Ma rog, nu stau sa explic dar, Netflix copiaza ce spui tu aici, ca eu am mai vazut un film fix la fel, dar ideea e smk. Ma rog, vad ca zici ceva acolo de filmul original, deci.. nu are rost sa ma uit
 10. Se mira si ei ca au rezistat atata.
 11. Deus

  As considera ca e handicapat ori beat, ori ambele. Ce ai face daca te gasesc astia cu coronavirus cand esti la market sa faci cumparaturi?
 12. Deus

  Acesta e modelul de invoire : Nume : Rank : Perioada de invoire : Motiv : Alte detalii :
 13. Deus

  Astea de sunt outro pt yt, mi se par cunoscute.
 14. Deus

  Functia presupune sa iti maresti ceva mai mult activitatea pana vei avea o factiune ce se poate administra singura. Ai acumulat 90 de punct conform : Pregateste-te din regulamentul liderilor pentru test : https://forum.g-stone.ro/topic/90821-gs-regulament-lideri-factiuni/
 15. Deus

  Ai foarte multe sanctiuni acordate pe diverse motive unele fiind foart grave + ca nu consideram inca ca esti capabil pentru administrarea unei factiuni. Cauta sa ajungi colider undeva unde sa arati capabil de coordonare si revino cu o aplicatie de lider ori la aceasta factiune in cazul in care nu ai fost acceptat fie la alta factiune deschisa. Punctele nu vor mai fi calculate din motive diverse enumerate mai sus.
 16. Deus

  Merge.
 17. Deus

  Update astazi, incomplet, urmeaza sa fie adaugat si @Overkreig si @Vexo.
 18. Deus

  Avand in vedere ca nu ai mai actualizat link, t/c.
 19. Deus

  Cat de capabili te consideri de colaborare cu ceilalti ?
 20. Deus

  Punctul 11 : Cadet, rank 1 Jucatorii acceptati in M.A.I. primesc rank 1 (Cadet) si au acces nelimitat la Scuterele de Politie, dar si Dacia Logan 2008 si Aro cu permisiune acordata! - pentru motor, se va folosii DE FIECARE DATA, casca (/ph). - starea scuterului pastrata in permanenta la 50% rezervor (fill) si 700+ HP scuterul. - dupa ora 00:00 pana la 9:00 Cadetii nu mai desfasoara activitati de rutiera dar se pot pune duty DOAR pentru wanted. - nu aveti voie sa dati amenda pentru NOS unui jucator de 2 ori in 6 ore, odata data una mai puteti da alta dupa 6 ore. - in cazurile de CONTRASENS, daca soferul a mers o distanta relativ micuta (2-5m) se acorda 2 puncte de penalizare indiferent de level. - cei de la joburi daca sunt surprinsi conducand haotic sunteti rugati sa le solicitati oprirea motorului pe (/m) si sa ramana in vehicul si ii solicitati sa coboare doar cand e sa achite amenda (solicitati inainte sa ii dati amenda) EXCEPTII : daca masina nu e de job si face job e rugat sa coboare. PROCEDURII : Cand opriti un jucator il somati, iar dupa ce se opreste ii spuneti pe (/m) sa opreasca motorul masini/autovehichului, sa coboare, sa se indeparteze 5m de masina PE TROTUAR, si sa ridice mainile in aer. ATENTIE : Procedura se face asa numai daca cunoasteti ca persoana in cauza are antecedente de fuga dupa ce este oprit. Controalele nu sunt permise cadetilor daca nu au aprobarea COMANDANTULUI, si daca o au o vor face astfel : - cereti cetateanului indepartarea de masina (in caz ca are) 5m dupa care sa ridice mainile in aer. - va apropiati de el, dati /frisk si vedeti daca exista droguri. Atentie : orice cantitate de droguri va fi confiscata. Atentie : materialele nu se confisca! Daca sunt gasite droguri in cantitati sub 500g (sub 500 droguri) se confisca si atat, de la cantitati mai mari de 500g se acorda si wanted din /su. Comanda pentru confiscare e /confiscate id drugs . Dupa confiscare daca se acorda wanted conform celor de mai sus ii spuneti daca se preda si ii spune-ti ca va primii eliberare (free) de 1000$ daca o face. In legatura cu eliberarile (free) nu se acorda eliberare pentru uciderea politistiilor SUB NICIO FORMA! Se acorda eliberare astfel : - jafuri (robber) 10,000$. - droguri (1,000$) Restul : 2,500 - 7,000$. Atentie, daca nu stiti pentru ce e inchis aplicati sumele de la "restul" numai dupa ce ati intrebat pe /r si daca nu va raspuns nimeni sau nu stiti cauza clara.
 21. Deus

  Salut, linkul de la profilul panel nu e corect copiat si postat. Te rog sa il schimbi.
 22. Deus

  T/c Motiv :
 23. Aplicatie respinsa din cauza comportamentului tau.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

×
×
 • Create New...