Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image

Vexo

Manager
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Points

  0 [ Donate ]

Vexo last won the day on January 6

Vexo had the most liked content!

About Vexo

 • Rank
  GFX Director
 • Birthday 06/08/2003

Recent Profile Visitors

1,564 profile views
 1. In acest topic vor fi postate demisiile membrilor De retinut: Daca nu aveti cel putin 14 zile vechime in factiune si depuneti demisie veti fi sanctionati cu FP! Doar liderul poate acepta/respinge demisiile/invoirile/retragerile
 2. In acest topic, liderul va scrie toate cererile unui player/CV pentru a intra in factiune: Aceste cereri vor intra in vigoare de pe 22/03/2020 - ORA 14:00 - Un player pentru a intra in factiune are nevoie de MINIM LEVEL 5 si 4 ore jucate. Licenta de arme si licenta de condus. Sa nu aiba antecedente(rau famat, banat, cu FH negativ) NEAPARAT cont pe forum si discord (pentru update-uri, sedinte, anunt war s.a.m.d) Regulamentul de pe forum CITIT INTEGRAL! Teste - Liderul va programa membrii pentru teste, pe rand. - Testele pot fi: 1. Intrebari din regulament (Daca jucatorul raspunde de 3 ori gresit, va fi respins) 2.DM Deagle,M4 sau alte arme (Daca jucatorul poate impresiona liderul, va trece testul) 3.Cursa de masini (Daca jucatorul invinge liderul, va trece testul) - Daca jucatorul poate trece 2 din cele 3 teste, va fi admis. Liderul va reveni cu actualizari asupra topicului.
 3. In acest topic va este prezentat regulamentul factiunii 'Mafia Italiana'. Introducere Mafia Italiana este un grup mafiot, aflat cu sediul in GreenStone City, zona Idlewood (Grove Street). In aceasta factiune activeaza interlopi si camatari de inalta speta. Aici au loc diverse activitati: schimburi de arme, trafic de arme, trafic de droguri, schimburi de masini(samsari) si activitati ilegale in mare parte. Regulament I. Regulamentul de baza - ce aveti voie si ce NU aveti voie sa faceti - in-game / out-game In aceasta mafie, dorim ca membrii sa arate maturitate si respect unul fata de ceilalti. Sunteti trasi la raspundere pentru orice fel de cearta creata sau disputa care se lasa cu scandal,injuraturi si alte rezultate. Nu va faceti dreptate singuri. Pentru orice fel de abuz in care sunteti victima, faceti dovada(video,poza) si o aratati liderului. De aici liderul se va ocupa de sanctiuni. In HQ-ul factiunii aveti comanda /order (de unde va puteti face rost de arme). NU aveti voie sa abuzati de aceste arme pe persoane nevinovate, civili, colegi, membrii din departament/factiuni pasnice. Repet, nu aveti voie sa va faceti dreptate singuri, folosindu-va de bunurile factiunii. Vehiculele factiunii sunt noi si gata de folosit. NU le puteti folosi pentru abuz, incaierari. Puteti sa le folositi pentru plimbare, transport, cu exceptia LIMUZINEI. Sedintele vor fi anuntate cu cel putin cateva zile inainte, de liderul factiunii. Cine nu poate fi prezent, anunta si isi spune motivul Pe forum, nu aveti voie sa deschideti topic-uri degeaba, sa adaugati reply-uri aiurea sau sa aduceti imagine negativa grupului. Veti fi sanctionati fara discutii ! Pe discord, idem(la fel) ca pe forum. Veti fi sanctionati fara discutii! II. Regulamentul in timp de WAR WAR-ul este programat inainte de lideri. Daca nu puteti participa la war, anuntati inainte. Nu puteti fugi sau abandona in timpul luptei. Luptati toti impreuna pana la capat. Chiar daca pierdem, nu reprezinta un motiv sa dam vina pe altii sau sa incepem dispute, este un joc si TREBUIE sa ne DISTRAM. Inainte de a va pregati pentru un atac sau contra-atac, puteti folosi toate masinile factiunii, puteti lua orice arma din HQ [/order] si va puteti forma strategii si puncte de rezistenta pentru a va pregati. La finalul atacului, sa nu uitati de fairplay si respect cu inamicii, deoarece toti suntem prieteni. NU aveti voie sa folositi coduri(aim, wall, fly, s0beit, etc....) in calitate de membru/helper/admin. Veti fi sanctionati de lider. Incalcarea acestor reguli se va lasa cu sanctiuni alese de lider. Daca credeti ca liderul face abuz de putere, puteti contacta un admin fara probleme! COD OBLIGATORIU LA CV!(LA ULTIMA INTREBARE) : ItalianRules2020 Liderul va mai reveni cu actualizari asupra regulamentului. Necesita recitirea lui la o perioada de timp.
 4. Vexo

  Ce drag mie topicul asta Aici am evoluat
 5. Vexo

  M-am intorsss :D
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Vexo

  Setari la text Sau cum imi place sa-l numesc - Text din tabla de la tagani :))))) + Nuj ce are quality-u :c
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Vexo

  x Intrebati inainte daca vreti sa ciordaliti =)
 11. Vexo

  Dap, *start* SAMP artworks Actor - Adm .Ioana. Foto-FX - Me

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
 • Create New...