Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image

Vexo

Manager
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Points

  0 [ Donate ]

Vexo last won the day on January 6

Vexo had the most liked content!

About Vexo

 • Rank
  GFX Director
 • Birthday 06/08/2003

Recent Profile Visitors

1,482 profile views
 1. Vexo

  Ce drag mie topicul asta Aici am evoluat
 2. Vexo

  MEMBRI - Factiunea pasnica "Taxi" - Lider: Vexo In acest topic se va realiza evidenta membrilor noi care au venit si membrilor existenti, care au fost: scosi sau sanctionati! De la intrarea membrului in factiune, acesta va putea avansa in grad: Prin indeplinirea raportului impus de lider, de a acepta curse si comenzi, pana la Rank 6 Trebuie sa indeplineasca o activitate saptamanala de minim 3-4 ore pe server + cel putin 10 CURSE! (Liderul poate vedea aceste lucruri) Sa fie serios in continuare, fara antecedente Salariul saptamanal se va lua in functie de cursele prestate de membru(cu cat mai multe, cu atat mai multi bani) Aici are voie sa realizeze raportul doar liderul/co-liderul factiunii! =========================================== 4/1/2019 - Membri actuali Vexo (Lider al factiunii - Rank 7) Andrei[RO] (Membru - Rank 1) ionutmarian (Membru - Rank 1) ===========================================
 3. Vexo

  REGULAMENT - Factiunea pasnica "Taxi" - Lider: Vexo Regulamentul acestei factiuni este unul simplu. Doresc ca membrii acestei grupari sa faca acest 'job' din placere si sa isi dedice o parte considerabila din timpul lor pentru a fi prezenti si a fi la dispozitia cetatenilor Greenstone: 1) - Pastrati un limbaj frumos cu cetatenii, un comportament respectuos si adecvat! 2) - Sa realizati o activitate saptamanala de macar 3-4 ore pe server, pentru a nu risca sanctiuni. 3) - Sa nu faceti aceasta treaba din bascalie: conduceti civilizat si in limita vitezei, nu duceti persoanele in alte locuri, nu abuzati de masina de serviciu, fara certuri si scandaluri intre colegi -> vor rezulta sanctiuni! 4) - Taxa pentru transport: BMW - 500$, Cabbie,Dacia - 250$ 5) - Sa stiti in mare parte locatiile serverului si harta propriu-zisa GTA (Aveti la dispozitie comenzile /gps si /findhouse) 6) - Pentru a intra in factiune, este necesar sa aveti: MINIM 5 ore pe server + MINIM Level 5! 7) - In caz de un prizonier/infractor vrea sa scape prin intermediul tau(cu taximetristul), nu porniti, nu plecati de pe loc - riscati w6 (complice) + jail *Vor mai exista schimbari la regulament in viitor, este recomandata verificarea regulata *Pentru a confirma ca ati citit regulamentul, trebuie sa aveti in CV acest cod: "TaxiPower2020"
 4. Vexo

  M-am intorsss :D
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Vexo

  Setari la text Sau cum imi place sa-l numesc - Text din tabla de la tagani :))))) + Nuj ce are quality-u :c
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. Vexo

  x Intrebati inainte daca vreti sa ciordaliti =)
 10. Vexo

  Dap, *start* SAMP artworks Actor - Adm .Ioana. Foto-FX - Me
 11. Vexo

  Facem o colectie si cu samp, e? Economic Walls - 4 - full hd

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
 • Create New...