Jump to content

b0ss

Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About b0ss

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. b0ss

  Eeeey, am revenit.
 2. b0ss

  Nu-mi prea plac avatarele. Tot consider ca pe bannerele esti foarte bun (poate ma inveti si pe mine ceva :p ) Textul e prea gol, la blur efectele sunt cam prost alese si e destul de deschis, prea deschis poate.
 3. b0ss

  Te asigur ca sunt facute cu mouse-ul tot ce inseamna ilustratie. Nu am tableta grafica. Portofoliul se poate inchide, m-am lasat temporar de photoshop.
 4. b0ss

  Urmeaza o serie de avatare + semnaturi Killa Fonic.
 5. b0ss

  Nu zic ca te-a ajutat la bannerul asta in special, zic ca te-a ajutat sa lucrezi pe C4D, pentru ca stilul asta de bannere il vad la el. Si am uitat sa-ti spun, fontul de pe 'MATEI' nu e prea bine ales. In rest arata foarte bine, kw.
 6. b0ss

  Textul e prea jos, puteai sa-l pui pe mijloc. Se vede ca si-a pus amprenta Franky, e stilul lui asta. Succes, cu ajutorul lui poti sa ajungi sa faci bannere bune.
 7. b0ss

  Incearca sa nu mai faci avatare aproape deloc. Nu mai sunt worthy, axeaza-te pe bannere, chestii in Ai, c4d si Ae. Avatarele sunt bune, acum treci la alt nivel, pentru ca spre deosebire de altii, tu poti.
 8. b0ss

  Trebuie sa mentionez ca lucrez in Illustrator de mai putin de 1 saptamana? Si desenez cu mouse-ul. Pentru cei mai tari Blagabonti :D
 9. b0ss

  Artwork OFICIAL pentru un album de pe PugLife ce va urma.
×
×
 • Create New...