Jump to content

SELECTA.

Banned
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

SELECTA. last won the day on April 18 2018

SELECTA. had the most liked content!

7 Followers

About SELECTA.

 • Rank
  Member
 • Birthday July 13

Contact Methods

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. SELECTA.

 2. SELECTA.

  Ce jucam? :)) :P
 3. Noul iOS 11 vine cu o mulțime de noutăți. Unele mai interesante, iar altele puțin ciudate. Cum ar fi modul în care activezi și dezactivezi Bluetooth-ul și WiFi-ul. Până la iOS 11 utilizatori de dispozitive Apple, dădeau un swipe în sus, apărea panoul de control, dădeau tap pe iconițele respective și Bluetooth-ul și/sau WiFi-ul pot fi dezactivate. Ei bine, nu mai este cazul și pentru iOS 11. Din panoul de control, acționarea butoanelor pentru cele două tipuri de comunicații fără fir va rezulta prin deconectarea de la rețelele și dispozitivele conectate, nu la dezactivarea conexiunilor. Pentru a închide complet WiFi-ul și Bluetooth-ul pentru a nu mai consuma baterie va trebui să mergeți în Setări pentru a le deactiva. Partea și mai ciudată este că în fiecare dimineață, la ora locală 05:00, aceste conexiuni vor fi reactivate automat. Apple spune că a recurs la această metodă pentru a nu întrerupe conexiunile utile cu alte dispozitive sau pentru a nu dezactiva anumite funcții cum ar fi Apple Watch, Apple Pencil, Instant Hotspot, Continuity, AirPlay, AirDrop și așa mai departe. Așa că, dacă veți rămâne mai repede fără baterie la iPhone-ul sau iPad-ul vostru, cel mai bine ar fi să verificați al Setări dacă Bluetooth-ul sau WiFi-ul sunt dezactivate sau nu.
 4. Supercomputerul ”Quriosity”, dezvoltat de cei de la BASF în colaborare cu HP, a fost pus în funcțiune și operează la capacitate maximă. Primele calcule deja au început. “Acest moment marchează un pas important pentru digitalizarea cercetării. Avem, acum, posibilitatea să le oferim cercetătorilor noștri o putere de calcul mai mare decât a oricărei alte companii din industria chimică”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Martin Brudermüller, Vicepreședinte al Consiliului Directorilor Executivi și Chief Technology Officer la BASF. Supercomputerul, care este amplasat la sediul companiei din Ludwigshafen (Germania), permite procesarea unui număr mai mare de simulări și modelări mai complexe, în perioade mai scurte de timp, oferind, totodată, un cadru propice creativității. “Aceștia sunt factori cheie ai succesului, într-o competiție globală”, a subliniat Brudermüller. Doar aproximativ un an, de la planificare la pornire Cu o putere de calcul de 1,75 Petaflop (1 Petaflop este egal cu un cvadrilion de operații cu virgulă mobilă pe secundă), noul calculator, „Quriosity”, denumit astfel în urma unui concurs online în rândul angajaților, oferă, aproximativ, de 10 ori puterea de calcul globală disponibilă anterior cercetătorilor de la BASF. În clasamentul celor mai mari 500 de sisteme informatice din lume, supercomputerul BASF ocupă, în prezent, locul 65. A durat aproximativ un an de la întâlnirile inițiale de planificare internă, până la lansare. Instalarea supercomputerului în Ludwigshafen a implicat consolidarea podelei din camera serverului, poziționarea a peste 1.000 de cabluri de rețea cu o lungime totală de 15 km, precum și adăugarea unui sistem separat de răcire a apei, care poate răci supercomputerul folosindu-se de 60.000 de litri de apă pe oră. La capacitate maximă, supercomputerul are un consum de energie electrică de aproximativ 600 de kilowați pe oră, generând, astfel, o cantitate semnificativă de căldură reziduală. Pe lângă realizarea unei infrastructuri corecte, o altă provocare a fost integrarea supercomputerului în structura IT a BASF. Calculele inițiale rulează deja pe supercomputer Acum este vorba despre utilizarea noilor posibilități pentru a crea valoare. Sarcinile care necesită o putere de calcul semnificativă, cum ar fi simulările pentru catalizatori industriali, pentru produse de protecție a culturilor și pentru materiale sunt printre primele sarcini ale supercomputerului. În cazul catalizatorilor, este deosebit de important să li se sporească eficiența și, prin urmare, sustenabilitatea, prin scăderea cantității de materii prime și prin generarea de mai puține deșeuri. De asemenea, este esențial ca produsele pentru protecția culturilor să funcționeze mai eficient și mai țintit, pentru a răspunde mai bine cerințelor actuale și viitoare. Pentru modelarea materialelor și a sistemelor, precum spume sau formule, performanțele sporite de calcul permit predicții mai precise în privința funcționalității și a proprietăților.
 5. Anul trecut autoritățile americane au reținut un terorist în San Bernadino, iar cei de la FBI au încercat să afle mai multe date de pe telefonul acestuia un model iPhone 5C. Cei de la Apple au refuzat solicitările FBI afirmând că este împotriva politicilor companiei. Mai mult, a plusat afirmând că nici nu există vreo modalitate de a sparge iOS-ul. Deci, nici chiar ei nu pot face asta. Totuși, FBI a reușit să ”spargă” telefonul și să obțină datele de care avea nevoie. Zvonurile spun că FBI a ”cerut ajutorul” unor hackeri în schimbul unor recompense financiare. Soluția a fost obținută rapid de la un hacker care nu ar avea legături oficiale cu Federalii. Este o versiune neoficială, dar FBI a obținut acces la modelul iPhone 5C în cauză. Cei de la Apple au simțit că acest lucru reprezintă un risc pentru securitatea telefoanelor lor și le-au cerut celor de la FBI să le dezvăluie modalitatea prin care le-au ”hackuit” sistemul de operare. În mod evident, cei de la FBI au refuzat. Fie că a fost din răzbunare, fie că vor să o folosească și pe viitor, Federalii nu au divulgat nimic. Apple s-a adresat justiției, dar nu a avut succes. Cererea companiei din Cupertino a fost respinsă, iar FBI poate să folosească software-ul cu care a spart telefonul teroristului din San Bernadino. Partea cea mai interesantă a motivației oferită de judecătoarea care s-a ocupat de caz, Tanya Chutkan, că nu este obligatoriu ca Biroul Federal de Investigații să ofere kit-ul și/sau telefonul către cei de la Apple pentru că ”FBI poate proteja mai bine decât Apple acest software”. Și adevărul e că la cum se scurg informații din companiile producătoare de telefoane din ultimii ani, inclusiv de la Apple, la FBI pare mai sigură informația, decât în sediu de la Cupertino. Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple, spune că este vorba de un kit software care să le spargă sistemele de securitate din iOS, altfel nu s-ar fi putut și denumește acest kit drept ”un soi cancer pentru software”. Este o modalitate pe care, însă, nici Apple nu o cunoaște și probabil de aceea se teme de riscuri. Deocamdată, nimeni nu știe sigur cum și/sau ce a folosit FBI, așa că această modalitate de a ”sparge” iOS-ul rămâne un mister.
 6. Pregătiți-vă să ”dați” în ecranele telefoanelor până vă obosesc degetele. Studioul românesc Metagame, incubatorul de afaceri Carbon și publisher-ul Tilting Point a lansat Tap Busters, care oferă un gameplay intens, grafică deosebită și plin de umor. Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive. Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Trebuie să se folosească de puterea degetelor ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali. Una peste alta, va fi un joc în care va trebui să vă puneți degetele la treabă. Aveți grijă, doar, să nu spargeți ecranele.
 7. Este probabil una din puținele aplicații folositoare lansate de Facebook în ultima vreme și care pare, deocamdată, a fi lipsită de un interes material din partea rețelei de socializare. Deocamdată. Această versiune a Messenger-ului de la Facebook, este dedicat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani și a fost lansat inițial în iOS și pe tabletele celor de la Amazon. Dar acum este disponibilă și pe dispozitivele cu Android. Aplicația nu conține niciun fel de opțiune de a face achiziții online, iar copii nu-și pot da ”Hide” astfel că părinții pot vedea ce mesaje au primit și expediat. Partea bună este că aplicația nu necesită nici cont de Facebook, nici număr de telefon. În plus copii vor putea semnala mesajele nepotrivite vârstei lor sau ofensatoare, iar părinții sau adulți care sunt autorizați vor fi înștiințați imediat dacă puștii au probleme. De asemenea copii pot și să blocheze contactele pe care nu le mai doresc în lista. Un alt aspect important este acela că părinții nu trebuie să-și instaleze o aplicație în plus pentru a sta cu ochii pe copiilor lor, verificarea lor putând fi făcută din aplicația de Messenger normală. Pentru a face aplicația mai atractivă pentru ei, Facebook a adăugat și câteva elemente specifice vârstei lor. Facebook a introdus stickere, GIF-uri, rame și emoticoane speciale pentru copii, în plus vor putea iniția apeluri video cu prietenii lor, care le va permite să-și aplice și măști AR în timpul conversațiilor.
 8. Google a lansat versiunea dedicată dezvoltatorilor de aplicații a noului său sistem de operare pentru platformele mobile, Android 9 P, astfel încât să-și testeze propriile aplicații în noul ecosistem propus de Google. Suport pentru decupajele din ecran De departe principalul aspect care trebuie adus în discuție și peste care aș vrea să trecem repede este suportul pentru decupajele din ecranele telefoanelor care copiază stilul iPhone X. La Android Oreo nu s-a pus problema de așa ceva pentru că atunci când a fost lansat, ce să mai zicem de când a fost conceput, nu existau telefoane cu decupaje în ecran precum cel de pe iPhone X. Încă nu au ieșit la iveală toate detaliile, dar nu va mai fi ignorat decupajul din ecran, așa că ne așteptăm a aplicațiile care vor rula full screen pe astfel de telefoane să nu fie afișate pe sub decupajele respective. Localizare în interiorul clădirilor Printre noutățile utile aduse de Android P se numără poziționarea în interiorul clădirilor, ceea ce este de departe una din cele mai bune funcții. Localizarea se va face prin calcularea distanței față de diferite puncte de acces la rețelele WiFi. Astfel, să zicem că sunteți într-un mall și nu mai știți pe unde sunteți, veți putea folosi funcția de localizare WiFi, iar telefonul vă va putea localiza cu o marjă de eroare de 1-2 metri. Nu trebuie să fiți conectați la rețelele din clădirile unde încercați să vă localizați. Telefonul detectează sursele WiFi și doar calculează distanțele față de acestea pentru a vă localiza. Notificări avansate și multe altele Android P va veni cu notificări îmbunătățite. Notificările pentru mesaje vor putea fi extinse fără să intrați în aplicația de unde provine mesajul, puteți previzualiza imagini și chiar oferi răspunsuri rapide direct din notificare. Noul Android 9 va oferi suport îmbunătățit pentru funcțiile și efectele camerelor foto, cum ar fi zoom, bokeh sau captură stereo (filmare simultană și cu camerele frontale și cele de pe spate). Android P va aduce și suport pentru conținut video HDR VP9, sistem de compresie a imaginilor HEIF și va putea bloca accesul către microfoane, camere și alți senzori ale aplicațiilor inactive, limitând astfel drepturile aplicațiilor și reducând în același timp consumul de resurse. Android 9 P ar trebui să ajungă și la utilizatori până la finele lunii august Aceasta fost prima versiunea pentru dezvoltatori, dar potrivit calendarului Google vor mai fi încă 4 versiuni până la lansarea formei finale a noului sistem de operare. Următoarea versiune va fi lansată undeva în prima săptămână a lunii mai, iar următoarele două vor fi gata în luna iunie, spre finalul lunii iulie se vor face ultimele ajustări, iar până la finele lunii august va avea loc lansarea versiunii finale a lui Android 9 P, care va ajunge și la utilizatorii finali.
 9. Da! Sună ciudat, mai ales ținând cont de gradul de înverșunare cu care își apără dispozitivele cei care au gadget-uri de la Apple, dar nu ne-am gândit niciodată, dacă utilizatorii de dispozitive cu Android la bord sunt sau nu loiali platformei pe care o folosesc. Un studiu realizat de compania americană Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) în ultimii, aproape, patru ani, gradul de retenție a utilizatorilor pe platforma Android a fost mai mare decât în rândul utilizatorilor de dispozitive iOS. Cu alte cuvinte, procentul celor care au trecut trecut de la iOS pe platforma rivală celor de la Apple, a fost mai mare decât invers. Oarecum, acest lucru poate fi explicat și prin faptul că, deși nu cu foarte mult, cota de piață a dispozitivelor cu Android la bord a continuat să crească în ultimii ani. Ultimul raport de la IDC indica o cotă de piață de peste 85% pentru dispozitivele Android. Mult mai interesant este faptul că datele sunt din piața americană, extrem de atașată de produsele Apple, care sunt considerate ca produse americane, în timp ce platforma Android, deși aparține unei companii americane, se regăsește cu precădere pe telefoanele producătorilor din afara SUA. Google este singura companie importantă care vinde telefoane cu Android, iar Motorola încă este asimilat ca brand american, deși este deținut acum de chinezii de la Lenovo. Potrivit celor de la CIRP, Apple este, însă, compania care și-a dezvoltat cel mai bine afacerea în jurul platformei sale. Potrivit acestora, diferențierea dintre cele două platforme este dată de servicii și de aplicații, iar creșterea veniturilor pentru Apple și Google vine din serviciile furnizate pe cele două platforme proprietare.
 10. Băieții de la iFixit și-au făcut un obicei în a ”diseca” telefoane pentru a vedea ce se ascunde sub carcasă și pentru a determina cât de ușor sau cât de greu sunt de reparat. A ajuns și un Galaxy S9+ la ei, iar concluzia nu este una bună. Este foarte greu de reparat. Aceștia i-au dat 4 puncte din 10 în ceea ce privește ușurința cu care poate fi reparat. Aceștia au dat o bilă neagră mare pentru reparare display-ul, care nu poate fi scos pur și simplu din față, este nevoie de dezasamblarea completă a telefonului. Recomandarea celor de la iFixit este ca în cazul în care cineva are probleme cu telefonul să meargă la un service autorizat altfel pot apărea probleme mari dacă service-ul nu are instrucțiunile de reparare și componentele potrivite.
 11. SELECTA.

  ma tem ca ai dreptate :))))))
 12. Acasă / Portabile / HMD Global pregătește Android 8.1 Oreo pentru Nokia 8 HMD Global pregătește Android 8.1 Oreo pentru Nokia 8 23 Ian 2018 Marian Savu Noutăți, Portabile Android 8.0 Oreo a început să fie disponibil pe telefonul de top Nokia 8 prin luna Octombrie a anului trecut prin programul de testare și la scurt timp a început să ajungă pe toate telefoanele Nokia 8. După Nokia 8, HMD Global face pași înainte și actualizează sistemul de operare de pe mai multe dispozitive Nokia. Juho Sarvikas, CEO HMD Global a confirmat faptul că se pregătește Android 8.1 Oreopentru telefonul Nokia 8 iar un program beta a început deja. Unii producători nu au nici un gând să își actualizeze telefoanele iar HMD Global este gata să aducă clienților cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android. Oricine poate fi tester în programul Android 8.1 beta iar dacă deții un Nokia 8 atunci poți accesa Beta Labs de pe site-ul oficial pentru a adera la program. Pe site te poți înscrie cu datele unui cont de suport și îți poți înscrie dispozitivul folosind codul de identificare IMEI. Odată de ai înscris dispozitivul în programul de testare, vei primi o notificare pe telefon care îți va permite să primești actualizări de nivel beta. Ar trebui să îți amintești că versiunile beta ale sistemului de operare nu sunt stabile iar folosirea unei astfel de versiuni îți poate aduce probleme în utilizarea dispozitivului. Despre Nokia 8 Nokia 8 este cel mai performant dispozitiv lansat anul trecut de HMD Global. Telefonul folosește procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835, are 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare. Acesta folosește un sistem de răcire din grafit care ajută la o mai bună disipare a căldurii emise de procesor și pentru a-l proteja de temperaturile înalte. Ecranul are diagonala de 5,3 inci și afișează o rezoluție Quad HD de 2560×1440 pixeli iar bateria are capacitatea de 3.090 mAh. Alte detalii tehnice mai includ un port USB de tip C, tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat fără modificări ale interfeței. La nivel foto, dispozitivul folosește un sistem dual pentru camera foto principală cu un senzor RGB de 13MP și un senzor monocrom tot de 13MP. Senzorul RGB are apertura de f/2.0 și dispune de funcții pentru stabilizarea optică a imaginii iar senzorul monocrom ajută utilizatorul la captarea fotografiilor în alb și negru, la fel ca pe telefoanele Huawei P9 și Huawei P10. Camera foto secundară folosește un senzor de 13MP cu apertura f/2.0 și un unghi de captare de 78.4 grade. Oferte Nokia 8 Telefonul Nokia 8 poate fi achiziționat de Orange, eMag sau PC Garage la un preț de aproximativ 2.200 lei. Dacă alegi un abonament nou sau prelungirea unuia existent atunci poți achiziționa dispozitivul de la Orange cu aproximativ 160 de euro alături de abonamentul Orange Me 43.
 13. Acasă / Portabile / Telefonul Honor 9 Lite a fost lansat pe unele piețe Europene Telefonul Honor 9 Lite a fost lansat pe unele piețe Europene 9 Feb 2018 Marian Savu Noutăți, Portabile Honor, un brand deținut de către Huawei, a lansat un nou smartphone cu specificații tehnice mid-range și preț accesibil. Noul smartphone Honor 9 lite a fost lansat în mod oficial pentru piețele Europene și vine cu specificații tehnice decente și un preț accesibil. Honor 9 Lite este un smartphone mid-range Telefonul Honor 9 Lite a fost lansat în mod oficial pe piața locală din China prin luna Decembrie a anului trecut iar compania este gata să îl aducă pe căi oficiale și pe piețele Europene. Acesta este un dispozitiv cu specificații tehnice de nivel mediu dar cu un aspect premium. Detaliile tehnice includ un ecran IPS cu diagonala de 5,65 inci cu rezoluție FullHD+ de 2160×1080 pixeli în format 18:9, procesor octa-core HiSilicon Kirin 659 cu patru nuclee Cortex-A53 de 2,36GHz și patru nuclee Cortex-A53 de 1,7GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și procesor grafic Mali-T830MP2. Sistemul foto principal este alcătuit din două camere foto diferite: o cameră RGB de 13MP cu autofocus și detecție fază și o cameră foto de adâncime de 2MP. Cele două camere oferă utilizatorului posibilitatea de a efectua fotografii cu efect Bokeh – efect ce blurează fundalul din spatele subiectului. Alte detalii tehnice mai includ o baterie cu capacitatea de 3.000mAh, mufă audio de 3,5mm, senzor amprentă, slot pentru card microSD, de la 32GB spațiu intern de stocare, conectivitate Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n și rețea 4G VoLTE. La nivel software, Honor 9 Lite rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo personalizat cu interfața EMUI 8.0. Preț și disponibilitate Noul smartphone Honor 9 Lite poate fi comandat de pe honor.com din Germania, Italia, Franța, Spania și UK la un preț de aproximativ 229 Euro, varianta cu 3GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Nu avem informații despre disponibilitatea telefonului pe piața din România. O alternativă bună pentru Honor 9 Lite poate fi Huawei P9 Lite sau Huawei P10 Lite, telefoane ce pot fi achiziționate de pe emag.ro la prețuri de sub 1.200 de lei.
 14. Acasă / Noutăți / SMARTTECH Partners EXPO este cel mai așteptat eveniment B2B dedicat domeniului IT&C SMARTTECH Partners EXPO este cel mai așteptat eveniment B2B dedicat domeniului IT&C 24 Feb 2018 Marian Savu Development, Noutăți Organizat în parteneriat cu ANSSI și cu sprijinul asociațiilor din industrie, SMARTTECH Partners EXPO reunește sub același acoperiș expoziția, târgul de joburi și cele 6 evenimente conexe desfășurate în paralel în perioada 19-20 aprilie 2018, pe aproape 1300 mp în cadrul Institutului Național de Statistică București. Târg de joburi cu peste 2000 de poziții Târgul de joburi și cariere desfășurat la parterul INS, își propune să rezolve, chiar și parțial problema locurilor de muncă în IT&C. Sunt așteptate la standuri 20 din companiile importante din industrie prezente cu peste 2000 de poziții disponibile. Conferințele și evenimentele conexe, desfășurate în paralel pe durata celor 2 zile, au ca invitați peste 40 de speakeri și 800 de specialiști prezenți în cele 4 spații amenajate pentru dezbateri. “Suntem optimiști, personalități marcante au confirmat prezența la eveniment. Toma Cîmpeanu – director Executiv ANNSI, Valerică Dragomir – Director Executiv ANIS, Yugo Neumorni – Președinte CIO Council, Marius Ghenea – Președinte 3ST Capital, Karim Kheirat – Președinte ACIA, Carmen Adamescu –Partner Advisory EY, Eduard Cristian Popovici – Director Departament ETTI PUB, Alexandra Petruș – Founder Bucharest AI – sunt doar primele nume confirmate și știm că în curând li se vor adăuga și alte nume importante din industrie” — declară Victoria Lupu – director eveniment. Două zile pline dedicate sectorului IT&C Evenimentul este organizat pe o perioadă de două zile și cuprinde: Ziua I Romania hub IT&C – conferința internațională de deschidere Women in HI –TECH – Round Table Exclusive Dinner – Party Jobs TECH&COM – târg de joburi și cariere IT&C Ziua II Smart technologies for the future – conference (AI, IoT, VR, ST pentru industrii) Startups meet Investors – Round table Robotics – demo show Jobs TECH&COM – Târg de joburi și cariere IT&C Expoziția este deschisă de joi 19 aprilie ora 11.00 până vineri 20 aprilie ora 16.00 și prezintă la standuri: dezvoltatori de business software, securitate cibernetică și digital office – ERP, CRM, HR producători, distribuitori hardware – echipamente și servicii infrastructură, conectică, data center. IoT, AI, AR, VR, soluțiile smart pentru tehnologie și comunicații cu aplicabilitate în Transport & logistică Health & Pharma Finance& Banking Retail & Agrifood Public sector Startups & Investors Robotică & Inventică Deschis pentru vânzători, distribuitori, integratori, reseleri, investori, consultanți și furnizori de servicii, IT&C SMARTTECH Partners EXPO este evenimentul care oferă beneficiile unei promovări de calitate, care îți poate aduce noi parteneri de afaceri și noi piețe de acțiune.
 15. Acasă / Evenimente / SiSC anunță cea de-a VII-a ediție a evenimentului Spring IT SiSC anunță cea de-a VII-a ediție a evenimentului Spring IT 26 Feb 2018 Marian Savu Evenimente, Noutăți Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță cea de-a VII-a ediție a Spring IT, care se va desfășura la Hotel Ambasador, în perioada 5-9 martie 2018. SiSC este o organizație studențească din Academia de Studii Economice cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a desfășurat cu succes peste 200 de proiecte. Organizația are ca scop principal reprezentarea studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.) și crearea de posibilități de dezvoltare personală și profesională. Facilitarea comunicării dintre studenți și reprezentanții companiilor Proiectul Spring IT își dorește și anul acesta să ofere oportunități de angajare studenților pasionați de IT și nu numai, facilitând comunicarea dintre aceștia și reprezentanții companiilor din acest domeniu. Tinerii interesați de acest eveniment au ocazia să participe la workshop-uri în cadrul cărora unele dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT vor oferi informații despre ce presupune un job pe această piață și cum poate un student să îl obțină. Înscrierea participanților se face online în urma completării formularului pe springit.sisc.ro, aceștia având posibilitatea de a-și înscrie CV-ul, ce va fi distribuit mai apoi partenerilor. Ediția aceasta are ca partener principal Accenture. În cadrul conferinței de deschidere studenții au șansa de a afla mai multe despre companiile Metro Systems, Microsoft, EY, OSF Global Services, P&G, Systematic, ING, American Greetings, care vor susține workshop-urile pe parcursul a 5 zile. Mai multe detalii despre proiect și despre programul workshop-urilor se pot găsi pe springit.sisc.ro. Cea de-a VII-a ediție aduce un element de noutate în cadrul acestui eveniment, acesta fiind înscrierea prin codul QR. Metoda constă în generarea unui cod QR fiecărui participant, care va fi scanat atunci când acesta ajunge la workshop. Odată citit codul, studentul primește materialele și este invitat în sală. Mai multe informații se găsesc pe site-ul springit.sisc.ro și pe pagina de Facebook, unde se fac actualizări zilnice, iar echipa este pregătită să răspundă la orice întrebare: @spring.it.sisc.
×
×
 • Create New...