Jump to content

Alexiss

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]
 1. Numele tau, varsta si judetul unde locuiesti : Ma numesc Isaic Robert Andrei, am 16 ani și locuiesc în Negrești, județul Vaslui. Link de la profilul de pe panel al contului tau : Acesta este link-ul profilului meu de pe panelul Green Stone: http://rpg.g-stone.ro/profile/general/591. Factiunea la care aplici ca lider : Doresc sa aplic ca lider În Clanul Ambasador. Motivul pentru care aplici ca lider : Vreau sa aplic ca Lider în aceasta facțiune deoarece îmi place ceea cu ce se ocupa și vreau sa o organizez eu deoarece consider ca sunt un bun lider și nu vreau sa strâng doar niște membri, ci niște prieteni buni ce vor respecta regulile, staff-ul și alți jucătorii. Si vreau sa le dovedesc multora care au zis ca nu pot, ca pot sa fiu lider. Pe lângă asta am de gând sa stau mult timp în facțiune dacă voi fi acceptat ca lider. Iar poate voi reuși sa fac di nou din Clanu Ambasador cea mai mare mafie. Cu ce se ocupa factiunea la care doresti lider : Facțiune la care doresc sa aplic ca lider, se ocupa cu transportul de droguri și materiale, participarea la war și organizarea rp-urilor de tip răpire, jefuire, etc. Descriere RolePlay a caracterului tau din joc : Alexiss este copilul lui CodrinGRG și Diana2006 care datorita lor a ajuns sa fie mai bogat ca ei dar încă ii respecta. În momentul de fata CodrinGRG este în I. S. U alături de soția lui, Diana2006 iar eu, copilul lor și-a dat demisia, a devenit mafiot dar încă a mai avut respect fata de ei. Apoi liderul a renunțat și acum el încă mai are bani dar s-a îngrășat și dorește sa slăbească și de asta aplica ca lider. Ce inseamna pentru tine RolePlay : Pentru mine cuvântul "RolePlay" înseamnă să imiți oactiunedin viata reala, parțial în joc. Ai citit regulamentul liderilor? : Da, l - am citit cap și coada.
 2. Alexiss

  Nick: Alexiss Rank: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: În aceasta facțiune am acumulat 17 zile De ce doresti sa părăseşti facţiunea?: Doresc sa părăsesc fracțiunea deoarece vreau sa inecr și altceva Ce ar trebui schimbat în facţiune?: După părerea me nu ar trebui schimbat nimic In ce factiune doresti sa intri acum?: Doresc sa întru în Clanul Ambasador sau Mafia Italiana Alte precizări Mi-a plăcut foarte mult sa dau heal, sa sting incendii și sa fac parte din aceasta factiune

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

×
×
 • Create New...