Jump to content

Maresu Ionut

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]
 1. Maresu Ionut

  Descriere RolePlay a caracterului tau din joc :Eu Ionut nu prea am fost acceptat cand am venit in acest oras dar dupa am devenit mai cunoscut am început să vorbesc mai mult cu baietii si dupa m-au acceptat si in momentul actual ma inteleg foarte bine cu baietii.Sunt niste băieți de treaba.
 2. Numele tau, varsta si judetul unde locuiesti :Ma numesc Ionuț am varsta de 13 ani si locuiesc în județul Constanța Localitatea Cobadin. Link de la profilul de pe panel al contului tau :http://rpg.g-stone.ro/profile. Factiunea la care aplici ca lider :La Tractari Auto. Motivul pentru care aplici ca lider :Imi place ca este o factiune pasnica frumoasă și plăcută si este factiunea in care am fost prima dată a fost prima factiune din care am facut parte. Cu ce se ocupa factiunea la care doresti lider :Factiunea la care aplic se ocupa cu repararea mașinilor si umplerea rezervoarelor.Refill si Repair. Descriere RolePlay a caracterului tau din joc :4 masini, frumos, prietenos, glumeț, prietenos, amuzant. Ce inseamna pentru tine RolePlay :Roleplay inseamna pentru mine ce se face în realitate sa se faca si in joc sa stai la semafor sa mergi regulamentar sa respecți regulile de circulatie sa respecți limita de viteză sa respecți jucătorii sa vorbesti frumos. Ai citit regulamentul liderilor ? :De la început până la sfârșit.
 3. Maresu Ionut

  Nick:Ionut22. Rank: 2. Câte zile ai stat in factiune:In aceasta factiune am stat 14 zile. De ce doresti sa părăsești factiunea:Doresc sa părăsesc factiunea deoarece vreau sa incerc un alt departament. Ce ar trebui schimbat in factiune:Ar mai trebui 1 autospeciala de pompieri. In ce factiune doresti sa intri acum:Doresc sa intru in M.A.I. Sau Mafia Italiană. Alte precizări:Mi-a placut la I.S.U colegii au fost de treaba si înțelegători si le urez spor la factiune.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

×
×
 • Create New...