Jump to content

Maresu Ionut

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Maresu Ionut

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maresu Ionut

  Nume :Ionut22 Ore :225 Level :27 De ce dorești să fii Dj Radio GreenStone? :Ca sa dau dedicații sa intru live și să ne simțim bine cu toții. Cat de activ poti sa fii? :4-5 ore depinde in weekend stau mai mult. Ai microfon? Dacă da, poți vorbii live pe radio? :Da, am microfon si pot vorbi. Esti conștient că trebuie să respecți programul stabilit dupa ce primești postul? :Da. Ai mai fost DJ? :Nu, dar as vrea. Altceva :Nimic, succes la toți.
 2. Maresu Ionut

  Nume server :Ionut22 Nume real :Maresu Ionuț Unde locuiesti :In Cobadin Județul Constanța Varsta :13 ani Hobby-uri :sa ma joc pe calculator si sa merg pe bicicleta La ce factiune doresti lider :La Jandarmerie De ce doresti lider :Pentru ca imi place sa fiu Polițist sau Jandarm si sa fiu corect față de oameni. De ce iti place factiunea aceasta :Pentru ca esti Jandarm si esti corect față de oameni. Ce calitati ai:câteodată calm respect daca sunt respectat cei 7 ani de acasă. Ce defecte ai:Ma enervez repede,daca nu esti corect ma oftic. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Sa fie corect față de .mine sa nu ma înjure sa nu ma barfeasca. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Sa ma mintă și să mă barfeasca. Ce inseamna RolePlay :Roleplay inseamna sa faci ceva ce faci si in viata reala. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :minim 1 roleplay. Ai citit regulamentul serverului ? :Da. Ai citit regulamentul liderilor ? :Da. Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune :/viewcv. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :minim 14 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Sa faca cineva un accident și noi să mergem si sa il amendam sa facem rp. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.Ionut este un cetățean care a venit cand Deus doar ce intrase Primar el cand a venit in oraș a căutat un loc de munca sa se angajeze sa faca bani ca sa isi cumpere și el o casa sa aiba un adăpost unde sa stea sa isi ia o masina cu care sa meargă la munca sa castige bani.
 3. Nume server :Ionut22 Nume real : Maresu Ionuț Unde locuiesti : In Cobadin Județul Constanța Varsta : 13 ani. Hobby-uri : Sa merg cu bicicleta. La ce factiune doresti lider : Vreau sa aplic ca lider la Tractari Auto. De ce doresti lider : Vreau sa devin liderul acestei factiuni deoarece am mai fost in aceasta factiune pentru prima data si a fost frumos si imi place aceasta factiune si stiu cum e in ea. De ce iti place factiunea aceasta : Deoarece este o factiune cu masini si mie imi plac mașinile adica e de mecanici si e foarte frumoasă. Ce calitati ai: Activ,muncitor. Ce defecte ai: Vorbaret cand ma apuc nu ma mai opresc. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie sincer si sa nu ma mintă. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Dacă mă minte si ma cicale la cap. Ce inseamna RolePlay : Roleplay pentru mine inseamna sa faci ce faci si in viata reala de ex cu ambulanta cand dai heal sa dai si cu /me. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim un roleplay pe saptamana. Ai citit regulamentul serverului ? :Da. Ai citit regulamentul liderilor ? :Da. Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Pentru a vedea CV-urile depuse la factiune se foloseste comanda /viewcv. Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Minim 7 zile. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Sa vorbesc Cu cineva care stiu ca e de încredere și să facem un roleplay de ex 2 oameni fac accident și eu ma duc si le tratez mașinile. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.) : Ionut este un Cetatean adus de R0cku el cand a fost adus nu il suportă nimeni dar cu timpul a fost suportat acum este prieten cu toți R0cku cand muncea la I.S.U. El muncea ca Tirist lua curse de 1000 2000 de km si se întorcea acasa dupa 2 saptamani 3 aproape ca nimeni nu știa nimic de el ca el nu prea stătea pe acasa cand pleca își lua la revedere de la toti ca daca nu se mai întorcea macar sa stie un lucru ca a apucat să Își ia la revedere de la toți acum nu mai ia curse atât de lungi ia de 100 de km maxim si acum are masini multe si scumpe.
 4. Maresu Ionut

  Descriere RolePlay a caracterului tau din joc :Eu Ionut nu prea am fost acceptat cand am venit in acest oras dar dupa am devenit mai cunoscut am început să vorbesc mai mult cu baietii si dupa m-au acceptat si in momentul actual ma inteleg foarte bine cu baietii.Sunt niste băieți de treaba.
 5. Numele tau, varsta si judetul unde locuiesti :Ma numesc Ionuț am varsta de 13 ani si locuiesc în județul Constanța Localitatea Cobadin. Link de la profilul de pe panel al contului tau :http://rpg.g-stone.ro/profile. Factiunea la care aplici ca lider :La Tractari Auto. Motivul pentru care aplici ca lider :Imi place ca este o factiune pasnica frumoasă și plăcută si este factiunea in care am fost prima dată a fost prima factiune din care am facut parte. Cu ce se ocupa factiunea la care doresti lider :Factiunea la care aplic se ocupa cu repararea mașinilor si umplerea rezervoarelor.Refill si Repair. Descriere RolePlay a caracterului tau din joc :4 masini, frumos, prietenos, glumeț, prietenos, amuzant. Ce inseamna pentru tine RolePlay :Roleplay inseamna pentru mine ce se face în realitate sa se faca si in joc sa stai la semafor sa mergi regulamentar sa respecți regulile de circulatie sa respecți limita de viteză sa respecți jucătorii sa vorbesti frumos. Ai citit regulamentul liderilor ? :De la început până la sfârșit.
×
×
 • Create New...