Jump to content

Arjun

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Arjun

  Nume pe server - ArjunShina Propunerea mea - Examen teoretic la scoala de soferi Cateva poze/schite - - Alte detalii - Sa fie exact ca la sala cu 26 de intrebari, iar intrebarile corecte minime pt promovare sa fie 22. Sa ne arate cate raspunsuri corecte/gresite avem si sa nu putem trece la cel practic fara sa il promovam pe cel teoretic. Iar in legatura cu examenul practic sa se schimbe traseul intr-unul mai lung si mai complicat pentru ca este prea scurt si prea usor.
 2. Arjun

  Nume pe server - ArjunShina Propunerea mea - sa functioneze semafoarele Cateva poze/schite - - Alte detalii - Sa functioneze semafoarele si sa se adauge in regulamentul rutier legea prin care noi nu putem trece pe culoare rosu al semaforului. Cine trece pe culoarea rosu risca suspendarea licentei de condus si amenda. Si ar fi mai roleplay.
 3. Arjun

  Nume pe server - ArjunShina Propunerea mea - Sa se adauge porti ce se deschid/inchid la casele care au curte Cateva poze/schite - - Alte detalii - Ar fi interesant sa se adauge porti ce se deschid prin comanda /deschidepoarta sau inchise - /inchidepoarte, iar in chat sa apara ceva de genul „ X a deschis poarta”/„X a inchis poarta” . Ar fi mai interesant si mai roleplay. + că portitile de la casele din zona jobul trucker sunt intepenite, nu stiu cum sa zic, iar motorul sau bicla nu intra pe poarta. Sunt momente cand nici skinul nu incape pt ca e spatiul ingust. Adaugarea portilor ar putea fi utila si in cazul celor care au multe masini si le parcheaza in afara curtii, pe cand le putea parca in curte.
×
×
 • Create New...