Jump to content

PaunCriss

Lider GS
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PaunCriss last won the day on September 15

PaunCriss had the most liked content!

1 Follower

About PaunCriss

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/25/2000

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. PaunCriss

  Vedat acceptat,30/30 fp,glx acceptat,0 fp.
 2. PaunCriss

  Acceptat,aceasta a fost trecut pe BlackList!
 3. PaunCriss

  Conform noilor regului pentru rank-up o s─â v─â trebuieasc─â urmatoarele : Pentru a trece pragul de rank de la 1,2,3 v─â trebuie 14 zile pentru up. Pentru rank 4 si 5 v─â trebuie 21 de zile.Pentru a trece la ranku' urmator v─â trebuie zilele urmatoare + raportu' complet.
 4. PaunCriss

  Aceeptat.
 5. PaunCriss

  Pace,Acceptat.
 6. PaunCriss

  Acceptat
 7. PaunCriss

  Acceptat,mult─â baft─â!
 8. PaunCriss

  Multă baftă! Acceptat! Discutăm când o să ajungi.
 9. PaunCriss

  Acceptat!Acesta a fost trecut pe BlackListu' fac╚Ťiunii!
 10. ├Än acest topic pute╚Ťi s─â vede╚Ťi ma╚Öinile care trebuie tractate si cele care nu. Am f─âcut mai multe poze din diferite pozi╚Ťii ca s─â v─â face╚Ťi o idee ce trebuie tractat si ce nu. Acestea trebuie tractate cu comenzile urm─âtoare : /dl pentru a vedea hp-ul ma╚Öinii si /tow pentru a o tracta. Ma╚Öinile urm─âtoare sunt ma╚Öini care trebuie tractate,cele abandonate pe c├ómp,pe trotuar ╚Öi diverse obiceiuri de a le parca prost in parcari.Dac─â cineva o s─â se lege de voi pentru c─â'i tracta╚Ťi ma╚Öina din parcare il trimiteti in acest topic,ma╚Öinile abandonate prost in benzin─âri ori cele pe calea ferat─â ╚Öi cele in accidente se tracteaz─â(cele de la accidente se tracteaz─â atunci c├ónd nu mai este nici un r─ânit prin zona),ce'i care sunt afk cu ma╚Öina in mijlocu drumului o tracta╚Ťi pentru a nu incurca circula╚Ťia.!Aceastea sunt pozele cu ma╚Öinile parcate necorespunzator/abandonate: https://imgur.com/a/vsoMRZo Ma╚Öinile bine parcate care nu trebuie s─â le tract─âm sunt acestea,am f─âcut special poze ╚Öi mai de jos ca s─â vede╚Ťi ro╚Ťile cum sunt puse,2 pe carosabil ╚Öi dou─â in afara lui : https://imgur.com/a/GYJfvZx ATENTIE! NU NE PAS─é DAC─é SUNTETI LA DATORIE SAU NU! ACEST REGULAMENT SE APLICA TUTUROR!C├éT TIMP ESTI LA DATORIE TREBUIE S─é PARCHEZI RP,DAC─é ESTI SI IN RP E SI MAI GRAV! CU ATAT TREBUIE S─é PARCHEZI MAI MULT RP!
 11. PaunCriss

  Acceptat,pace bro!
 12. Aici Mecanicii din Tract─âri Auto o s─â i╚Öi prezinte raportu' f─âcut. O s─â ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 4h s─â le pune╚Ťi inainte de ╚Öedin╚Ť─â pentru a le verifica! Model postare : Nickname: Rank: Dovad─â /repair (minim 25 poze la playeri diferiti): Dovad─â /refill (minim 25 poze la playeri diferiti) : Dovad─â /tow cu /dl : Num─âr SS.uri raportate :
 13. PaunCriss

  VOTEZ ASU PRIMAR !
 14. PaunCriss

  Nick:PaunCriss Nivel: 24 Ore:141 Factiune:Tractari Auto Alte precizari:Pace
 15. PaunCriss

  Nickname-ul celui care doriti sa fie adaugat pe BlackList : Ares Link cu dovezile :https://imgur.com/a/9E4z8ZZ Motiv :Batere de joc /service mecanic + amenintari + chef de cearta pe /wt.
×
×
 • Create New...