Jump to content

Dragoss

Premium
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dragoss last won the day on October 23 2020

Dragoss had the most liked content!

1 Follower

About Dragoss

 • Rank
  Senior
 • Birthday 06/24/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dragoss

  Te iubesc
 2. Dragoss

  Ce mod este pus pe masina Hermes? Castig: Motor Honda.
 3. Dragoss

  Deja mult mai asteptati Si eu tot nu mai ajung Cred ca sunt prea cautat De tot intrebati pe rand: Cand apare? Cand il bagi? Si eu tot n-am aparut In afara de zapada, tot ati vrea ceva in +.
 4. Dragoss

  lasati nr aici
 5. Dragoss

  Avand in vedere aceasta fraza, imi lasi impresia ca nu ai avut puterea si abilitatea de a trece prin niste momente mai grele de lider, ceea ce te-a facut sa te intorci inapoi doar atunci cand problemele s-au rezolvat. Acest lucru nu dovedeste taria unui lider de a fii capabil sa tina in frau o echipa. Stiu ca ai avut mandatul complet si ca ti-ai facut treaba cat timp l-ai avut, dar aceasta fraza te-a desconsiderat total. Ne pare rau, respins..
 6. Dragoss

  Fh-ul tau lasa de dorit, nu putem permite acordarea unei functii asa de mare, daca fh-ul arata neseriozitate.
 7. Dragoss

  Aplictie copiata! RESPINS!
 8. Dragoss

  La fel ca la ultima cerere, ne pare rau, dar cu acele sanctiuni in LP nu putem lua in considerare aplicatia.. Pe viitor, daca vei arata o schimbare de comportament si seriozitate, te asteptam cu drag.
 9. Dragoss

  Acceptat pentru teste!
 10. Dragoss

  Nume: Dragoss Tip lucrare ( avatar, semnatura, etc : Avatar Dimensiuni: nu stiu nu ma pricep las la alegerea celui care lucreaza, Stock /Tema(Exemplu:Masini, Femei , peisaje etc) : https://imgur.com/a/t5rkzL4 Text: Dragos - GreenStone - Manager Text secundar: GSManager Alte precizari: sa fie frumy Ultima cerere ( daca este cazul prezentati link-ul acesteia : este prima
 11. Dragoss

  A fost deja sanctionat.
 12. Dragoss

  Nu se accepta dovezile facute de pe telefon, cat si neprezentarea unor dovezi si argumente clare si concise, pentru a motiva reclamatia.
 13. Dragoss

  A fost deja sanctionat.
 14. Dragoss

  Reclamatie aiurea. Nu se prezinta dovezi in aceasta!
 15. Dragoss

  Nu se accepta dovezile facute de pe telefon, cat si neprezentarea unor dovezi si argumente clare si concise, pentru a motiva reclamatia.
×
×
 • Create New...