Jump to content

Dmitry

Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dmitry last won the day on April 2

Dmitry had the most liked content!

About Dmitry

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. Dmitry

  1.Nickname: Dmitry_Medvedev 2.Gradul detinut: General 3. RP intern - https://imgur.com/a/mCjQAAx 4.Data: 10.09.2020
 2. Raportul RolePlay: Model: 1. Nickname: Dmitry_Medvedev 2. Gradul deținut: Sergent 3: RP Intern/RP Extern: 1 - link / 2 - link 4: Data: 10.09.2020 Mențiune: RolePlay intern - o acțiune săvârșită în interiorul facțiunii (ex: Reparea masinii, maturatul ogrăzii, schimarea buteliei de apă etc.) RolePlay extern - NU se socoate RP extern chemarea la 112; E o acțiune săvârșită în afara facțiunii fiind duty (ex: Ai ajutat o bătrână sa treacă drumul, ai controlat o mașină dacă are trusa medicală etc.) Minim 10 comenzi /m sau /b jucate corect!
 3. Dmitry

  Aici puteți lăsa plângerea față de un membru al M.A.I. sau vre-o sugestie pentru îmbunătățirea organizației. Blank pentru plângere: Nick-ul pe server: Nick-ul la cel ce a încălcat: Cauza încălcării: Dovezi(VIDEO/SS): Data: Blank pentru sugestii: Nick-ul pe server: Sugestia: Data:
 4. Dmitry

  Sustin candidat foarte bun.
 5. Nume server : Dmitry_Medvedev Nume real : Iurcu Victor Unde locuiesti : Sankt-Petersburg (RUSSIA) Varsta : 22 ani Hobby-uri : Marketing, psihologie si dreptul penal. La ce factiune doresti lider : Jandarmerie. De ce doresti lider : As vrea sa fiu lider deoarece sunt o persoana matura, am experienta de a conduce o factiune si de a o mentine la nivel. De ce iti place factiunea aceasta : Deoarece Jandarmeria este o subdiviziune al M.A.I. iar in viata reala lucrez ca subofiter superior de investigatii si oarecum ma leaga viata de aceasta factiune. Ce calitati ai: Educat, matur si cu scaun la cap, cu cel mai bun simt al umorului. Ce defecte ai: Nu cred ca o persoana isi spune defectele, desi ele mereu sunt prezente prin faptele noastre, asa ca as spune ca sunt un pic incapatinat. Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Nu e usor sa incep a crede pe cineva prieten, am nevoie de foarte foarte mult timp sa am incredere in cineva. Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu iubesc cand oamenii vorbesc pe la spate si nu iubesc minciuna. Ce inseamna RolePlay : Prin Role Play definim viata virtuala, inseamna a juca un rol asa cum fac actorii in viata reala. Aici ne putem purta exact ca in viata reala,ne putem creea un model numai al nostru cu care imitam intocmai viata reala. Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Cred ca un lider ar trebui sa organizeze minim 2-3 RP pe saptamana. Ai citit regulamentul serverului ? : Da. Ai citit regulamentul liderilor ? : Da. Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : /viewcv Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Pentru a iesi fara FW este nevoie de minim o saptamana. Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Interventia si ajutorul colegilor din politie, mentinerea ordinii publice, cazuri speciale etc. Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay: Dmitry_Medvedev un tanar de 22 de ani care a emigrat din statul Radmir in GreenStone pentru a gasi o viata mai buna. Dmitry e aici deja de 12 luni si se simte foarte bine. A reusit sa gaseasca un job dupa care si-a deschis propria companie de trade-ing. Acum lucrand si progresand pe server viseaza sa intemeieze o familie, deoarece in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica. Dmitry viseaza sa fie si in TOP-10 ai listei Forbes de pe GreenStone.
×
×
 • Create New...