Jump to content

Bikupp

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Bikupp

  Nickname: Bikupp Rank: 2 Dovadă /repair (minim 25 poze la playeri diferiti): https://imgur.com/a/pEQQoO5 Dovadă /refill (minim 25 poze la playeri diferiti) : https://imgur.com/a/BNfCLLw Dovadă /tow cu /dl : https://imgur.com/a/hppLYQd Număr SS.uri raportate : 105
 2. Bikupp

  Nickname: Bikupp Rank: 1 Dovadă /repair (minim 25 poze la playeri diferiti): https://imgur.com/a/8rgGgMG Dovadă /refill (minim 25 poze la playeri diferiti) : https://imgur.com/a/87G2qcx Dovadă /tow cu /dl : https://imgur.com/a/B0xyT0I Număr SS.uri raportate : /refill - 49 /repair - 40 Tractari - 53 = Total 142 pct.
 3. Bikupp

  Nick: Bikupp Rank: 1 Motivul Invoirii: Sunt plecat de acasa si nu stiu daca ajung Alte precizari?: Sper sa ajung la timp.
 4. Bikupp

  VOTEZ ASU PRIMAR!!!
 5. Bikupp

  Prenume : Laurentiu Varsta : 22 ani. Domiciliu : Targoviste ( Dar momentan locuiesc in Liverpool) Hobby (poti vorbii despre el/ele): Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii, si in restul timpului sa imi fac un "upgrade", sa zicem asa, la informatiile pe care le am. Mai pe scurt imi place sa ma informez foarte mult despre anumite subiecte. Povestea ta (nu este obligatorie): - Pe cine cunostii: Nu cunosc pe nimeni momentan. Ce am vazut si m-a determinat sa ajung pe acest server de la un youtuber. Care sunt planurile tale pe comunitate: De la o scara de la 1 la 10, acum eu sunt la 1 dar as vrea sa ajung daca am posibilitate si ma dedic serverului, la 10. Care e dorinta ta: Pffff, ca orice om nu este numai o dorinta, sunt mai multe, dar singura pe care o am non-stop este dorinta de a ajunge ACASA. Retele de socializare : Folosesc Facebook si discord uneori pentru jocuri. Completarii : Sper sa ne intelegem minunat si sa fie totul cat mai bine. In primult rand va multumesc pentru acest server, in primele 2 ore am cea mai buna impresie, si o spun ca jucator de samp cu experienta de 12 ani. Trebuia intr-un final ca acest joc sa se schimbe. Ne vedem in joc pentru a ne cunoaste mai bine.
×
×
 • Create New...