Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Thief

Premium
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Thief

 1. Thief

  Regulament Intern Alliance[A] Pentru a devenii membru al clanului Alliance[A], ai nevoie de minim level 20 sau rank 2 intr-o factiune. Un Clan Warn expira in 7 zile. Membrilor Clanului li se interzice: 1. Inactivitatea mai mare de 7 zile. (Uninvite) 2. Divulgarea informatiilor importante, care se discuta strict pe [/c]. (Uninvite) 3. Certurile/Insultele pe [/c]. (Clan Warn/Uninvite) 4. Spamul incepand de la 4 randuri la fel, in minim 10 secunde. (Clan Warn) 5. Ban, indiferent de motiv. (Uninvite) 6. Cererea de Rank-Up. (Clan Warn) 7. Cererea de Rank-Up, in schimbul depositarii de Gems. (Uninvite) 8. Acumularea de 3 Clan Warn-uri. (Uninvite) 9. [/call 112] la clanzones/cduty. (Clan Warn) Raportul saptamanal: Momentan nu exista un raport al clanului, insa, se poate adauga oricand unul. Raportul clanului trebuie sa fie bine pus la punct, fara metode de fraudare, unul atractiv, etc. De asta nici nu ne grabim sa adaugam unul. Reguli Rank-Up: Rank 1 : Este acordat la intrearea in clan. Rank 2 : Îl veţi primi după minim 14 zile de la ultima promovare. Rank 3 : Îl veţi primi după minim 28 zile de la ultima promovare. Rank 4 : Îl veţi primi după minim 50 de zile de la ultima promovare. Rank 5 : Il veti primi atunci cand decide liderul ca are nevoie de un Co-Lider(Rank 5) si sunteti un Co-Lider potrivit. (Fara sanctiuni recente, de incredere, de ajutor) Masinile Clanului: Momentan nu avem masini ale clanului. Insa, de indata de la adaugarea lor, vor aparea si reguli pentru acestea. Donatii: Nu se acorda Rank-Up pentru donatii! Donatiile se fac doar daca doriti sa sustineti clanul, sau liderul acestuia! (In niciun caz pentru Rank-Up) Membrii care cer Rank-Up, pentru ca au donat Gems, vor primi automat Uninvite! Comenzile Clanului: [/c] - Chatul Clanului. [/clan] - Optiunile Clanului. [/clanduty] - Te pui la datorie. [/spray] - Desenezi clanzone-ul de langa tine. Inca un topic important, care trebuie stiut. Ownerul Clanului: Thief Creatorul Clanului: Thief Acest regulament a fost facut de Thief.
 2. Thief

  De acord cu @niku, PRO.
 3. Thief

  PRO, aplicatie/activitate buna, nu am vazut sa ai probleme cu cineva, chiar din contra, un om cu caracter!
 4. Thief

  La multi ani, batranule!
 5. Thief

  Ai o aplicatie buna, ai mai fost in staff, si iti faceai treaba pe atunci + cred ca toti merita o a 2-a sansa. De la mine ai un PRO.
 6. Thief

  Aplicatie buna, activitate la fel + esti membru la mine la factiune si iti faci treaba, PRO.
 7. Thief

  CONTRA, sunt de acord cu @Sho7GuN.
 8. Thief

  De la mine ai un PRO, esti membru la mine la factiune, iti faci treaba, esti activ + nu am vazut sa ai conflicte cu cineva. Chiar daca exista cateva greseli in aplicatie, si la gramatica mai ai putin de lucrat, cred ca aceste greseli pot fi remediate.
 9. Thief

  Un PRO si de la mine, esti activ, gramatica buna, aplicatie buna + nu am vazut sa ai conflicte cu cineva.
 10. Thief

  cel mai bun smr
 11. Thief

  ai unele raspunsuri prea complexe, insa, activitate mare si un jucator de treaba, nu am vazut sa ai probleme cu cineva, PRO.
 12. Thief

  PRO, activitate decenta, o aplicatie buna + raspunsurile de mai sus.
 13. Thief

  CONTRA, motivele le gasesti mai sus + fraudare raport.
 14. Thief

  CONTRA, sunt de acord cu @Cerbul + @niku.
 15. Thief

  Lider: Thief Co-lider/reprezentant facţiune: Lider/Co-Lider (Thief/Mario223) Nume facţiune: I.S.U
 16. Thief

  Raspuns prea complex. Te las pe tine sa descoperi ce ai gresit aici. De preferat sa trimiti intrebarea adminilor. (/nreport) Aici la fel, te las pe tine sa descoperi ce ai gresit. La fel si aici, te las pe tine sa descoperi ce ai gresit. CONTRA, greseli gramaticale + cele de mai sus.
 17. Contra, greseli gramaticale + sunt de acord cu @Cerbul.
 18. Thief

  PRO, esti activ, nu ai probleme cu nimeni, si ti-ai facut treaba cand erai lider la Mafia Italiana.
 19. Thief

  PRO, insa, sunt de acord cu ionutmarian.
 20. Thief

  Câteva greșeli in aplicație/cerere, insa, ești activa, iti faci treaba bine, chiar dacă au existat mici conflicte: PRO
 21. Thief

  PRO, esti activ si iti faci treaba cum trebuie.
 22. Thief

  Contra, greșeli gramaticale.
×
×
 • Create New...