Jump to content

Felics

Lider GS
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Felics

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felics

  Live respins.
 2. Felics

  Acceptat.
 3. Nume discord (cu #) : Felics#0216 Nume server : jok3rss Varsta : 22 Hobbyuri : fotbal, mancatul, iesirile in oras. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?: nu am un scop, imi doresc sa ajut atat cat pot, cred ca am demonstrat asta. Cum poti intra pe GreenStone ? Pe greenstone te conectezi folosind launcher-ul [ downloadezi jocul de pe https://download.g-stone.ro/ ] Ce windows ai ? 10 Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? : indeajuns incat sa rezolv anumite probleme. Ce program folosesc cei de la support team pentru asistenta ?: teamviewer/supremo [ mai folosesc eu ] Ce experienta ai in programul de la intrebarea anterioara ?: am folosit destul programele. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?: huawei p40 pro Ai calculator ? Daca da, ce calculator ?: un i5 cat sa ma joc decent Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?: Cele de pe discord care sunt stiute deja si o problema recent aparuta care detecteaza fisierele gstone ca si virusi, daca apar altele, ma descurc sau cel putin imi dau silinta sa gasesc o rezolvare. Ai microfon?: desigur. Poti da test vocal cu partajare?: da, daca mai este nevoie.. Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?: folosind "rotita" din samp/launcher gstone, selectezi folderul dorit si cam atat.
 4. Breaking News: Pentru a face parte din echipa "Breaking News" ai nevoie de minim rank 3 dupa care poti solicita liderului sustinerea testelor Breaking News, deoarece aceasta echipa trebuie sa fie experimentata, sa se exprime corect din punct de vedere gramatical. Ce inseamna "Breaking News" si in ce situatii vor avea loc. Breaking news este termenul in engleza pentru " Stiri de ultima ora " Situatii in care poti intra live pentru Breaking news: Daca vezi un accident pe strada la care se afla politia/smurd-ul Diferite actiuni ale pompierilor de stingere a incendiilor [ poti intra live breaking news pentru a informa cetatenii de cum evolueaza incidentul] Daca ai aflat ca are loc o actiune RP [ ORGANIZATA !!] - doar situatiile in care este o actiune RP mai "mare" de exemplu cele organizate de anumite factiuni. Nu poti intra live pentru breaking news daca "X" face rp cu "Y" Cei acceptati in echipa " Breaking News" o sa primeasca un model prin care sa inceapa emisia [introducere, etc] Dupa aceasta introducere, sunteti liberi sa descrieti evenimentul cum doriti. Regulament Breaking News. Pentru omiterea unui semn de punctuatie in Breaking News - amenda Pentru exprimarea gresita/folosirea incorecta a semnelor de punctuatie - FW Descriere incorecta a evenimentului - FW Sunteti obligati sa prezentati o dovada pentru fiecare breaking news efectuat catre lider pe discordul factiunii - prima abatere FW, a doua demis. Pentru a intra in direct sa prezentati Breaking News, aveti nevoie de un coleg din factiune, abaterea de la aceasta regula - DEMIS Puteti intra /live cu un membru de orice rank chiar daca nu face parte din echipa breaking news, singura conditie este ca acel coleg sa nu foloseasca chat-ul normal pe durata Breaking News-ului, daca vrea sa zica ceva o poate face pe [/s] [/f] etc. Abaterea de la aceasta regula va duce la demiterea ambilor participanti. Folosirea "CUVINTELOR SCRISE CU CAPS LOCK" - amenda / fw la a doua abatere. Fara spam pe breaking news, nu scrieti informatii aiurea, doar ce este nevoie sa afle cetatenii. Abaterea de la aceasta regula - FW/DEMIS depinde de situatie. Nu aveti voie sa folositi emoticoane in Breaking News - FW Prescurtarile in Breaking News - FW Atunci cand intrati live breaking news, detaliile trebuie sa fie cat mai complexe/scrise corect gramatical si intr-un rand, nu faceti spam cu 3-4 randuri scrise scurt - AV,FW - demiterea din echipa Breaking News [dupa caz]
 5. Felics

  Prenume: Felix-Georgian Vârstă: 22 Domiciliu: Constanța Hobby-uri: fotbal, biliard, iesirile in oras si mia khalifa Povestea ta (nu este obligatorie): Nu ma pricep la povesti. Pe cine cunoşti: Am intrat pe acest server necunoscand pe nimeni, dar mi am facut multi "prieteni" pe parcurs. Care sunt planurile tale pe comunitate: Nu am un plan anume. Nu imi place sa fac planuri deoarece nu stii cum evolueaza lucrurile, incerc sa ma bucur de joc si sa ajut cat pot. Care este dorinţa ta: Nici aici nu pot sa zic ca imi doresc ceva anume. De cand am intrat pe server mi-a placut ce am vazut si evolutia+implicarea celor de la conducere si nu numai m-a convins ca este un server de durata, nu unul fantoma. Si ca sa nu fiu pe langa intrebare, imi doresc sa evolueze serverul din ce in ce mai mult deoarece dorinta de a realiza ceva frumos vad ca exista. Reţele de socializare (contact): Felix Georgian - facebook sau discord Felics#0216 Completări: Sunt cam tarziu cu prezentarea...dar sa fie acolo.
×
×
 • Create New...