Jump to content

Felics

Premium
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Felics

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felics

  E perfect, multumesc.
 2. Felics

  Nume: Moody Tip lucrare ( avatar, semnatura, etc : Avatar Dimensiuni: nu stiu nu ma pricep las la alegerea celui care lucreaza Stock /Tema(Exemplu:Masini, Femei , peisaje etc) : http://imgur.com/a/9zg8i6Z Text: Moody Text secundar: Greenstone Alte precizari: sa fie frumy Ultima cerere ( daca este cazul prezentati link-ul acesteia : este prima
 3. Felics

  Welcome!
 4. Nume discord (cu #) : Felics#0216 Nume server : jok3rss Varsta : 22 Hobbyuri : fotbal, mancatul, iesirile in oras. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?: nu am un scop, imi doresc sa ajut atat cat pot, cred ca am demonstrat asta. Cum poti intra pe GreenStone ? Pe greenstone te conectezi folosind launcher-ul [ downloadezi jocul de pe https://download.g-stone.ro/ ] Ce windows ai ? 10 Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? : indeajuns incat sa rezolv anumite probleme. Ce program folosesc cei de la support team pentru asistenta ?: teamviewer/supremo [ mai folosesc eu ] Ce experienta ai in programul de la intrebarea anterioara ?: am folosit destul programele. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?: huawei p40 pro Ai calculator ? Daca da, ce calculator ?: un i5 cat sa ma joc decent Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?: Cele de pe discord care sunt stiute deja si o problema recent aparuta care detecteaza fisierele gstone ca si virusi, daca apar altele, ma descurc sau cel putin imi dau silinta sa gasesc o rezolvare. Ai microfon?: desigur. Poti da test vocal cu partajare?: da, daca mai este nevoie.. Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?: folosind "rotita" din samp/launcher gstone, selectezi folderul dorit si cam atat.
 5. Felics

  Prenume: Felix-Georgian Vârstă: 22 Domiciliu: Constanța Hobby-uri: fotbal, biliard, iesirile in oras si mia khalifa Povestea ta (nu este obligatorie): Nu ma pricep la povesti. Pe cine cunoşti: Am intrat pe acest server necunoscand pe nimeni, dar mi am facut multi "prieteni" pe parcurs. Care sunt planurile tale pe comunitate: Nu am un plan anume. Nu imi place sa fac planuri deoarece nu stii cum evolueaza lucrurile, incerc sa ma bucur de joc si sa ajut cat pot. Care este dorinţa ta: Nici aici nu pot sa zic ca imi doresc ceva anume. De cand am intrat pe server mi-a placut ce am vazut si evolutia+implicarea celor de la conducere si nu numai m-a convins ca este un server de durata, nu unul fantoma. Si ca sa nu fiu pe langa intrebare, imi doresc sa evolueze serverul din ce in ce mai mult deoarece dorinta de a realiza ceva frumos vad ca exista. Reţele de socializare (contact): Felix Georgian - facebook sau discord Felics#0216 Completări: Sunt cam tarziu cu prezentarea...dar sa fie acolo.
×
×
 • Create New...