Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Vedat

Loyality
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Thanks
    Vedat reacted to Deus in Masini SHOP [V4]   
    Acestea sunt vehiculele din Shop pe care nu le veti gasii in DealerShip, cu 2 exceptii, si pentru care aveti informatii mai jos :
    Bugatti Chiron  Premium (cea mai rapida masina de pe server) (no-stock)

     
    Bolid Rolls Royce (5400 gems)

    Nissan GTR (5400 gems)

     Dodge Challenger (5400 gems)

     Limuzina Rolls Royce (5400 gems)

     Elicopter Privat (5400 gems)

     Elicopter Privat 2 (5500 gems)

    Shamal - avion de lux. (5800 gems)

     
    Monster (6500 gems)

    Hummer  - Monster (8000 gems)

    Mercedes - Monster (9000 gems)

    Passat B8  (5500 gems)

    BMW M1 (9000 gems)

    BMW M2 2020 (8500 gems)

    BMW i8 (7000 gems)

    Hummer (9000 gems)

    Dacia Tunata (3000 gems)

    Mercedes AMG C63 (7000 gems)

     
    Honda NSX (8000 gems)

     
    Mercedes AMG G63 (9700 gems)

     
    Tesla Model X (9800 gems)

    McLaren 720s (9000 gems)

    Chevrolet Camaro (9000 gems)

     
    Tesla Cybertruck (9500 gems)

     
    BMW Seria 7 (7000 gems)

  2. Like
    Vedat reacted to Deus in VERSIUNEA A 3-A   
    Dupa cum bine stiti, am anuntat odata cu intrarea in anul 2021 de posibilitatea lansarii unei noi versiuni a intregului mod de joc. In momentul de fata, toata lumea joaca pe versiunea 2.0.5, adica versiunea a 2-a a modului de joc ce se compune din launcher + packul actual.
    Versiunea a 3-a ar fi trebuit initial sa vina doar cu : launcher nou, functii multiple la launcher, cateva masini care ar fi avut alt mod pe ele (spre exemplu Opel Corsa ar fi devenit o alta masina). Asa arata versiunea 3.0 beta. Ca si functionalitati ale launcherului ar fi avut doar enb-ul ULTR-HIGH PC, cel low PC (disponibil pe moduri.g-stone.ro), voicechat, first person, vegetation off.
    Data pentru lansarea sa era 22 februarie, insa a intervenit ceva ce a schimbat intreg update-ul V3. Si anume ca am reusit in cele din urma sa putem baga mai multe masini noi decat poate sa duca jocul in mod normal. SAMP, poate sa aiba maxim 211 vehicule (masini, elicoptere, barci, motoare, tiruri, etc), o limita pe care o au toate serverele de SAMP din Romania.
    Astfel, v3 s-a dat putin peste cap cu acest lucru, intr-un mod bun! Deoarece, nu va mai fi updateul la masini in modul cum spuneam mai sus, adica sa fie schimbat doar modul de pe o masina, astfel ca o masina disparea si aparea alta dar pe acelas mod default. Acum, v3 va presupune adaugarea de noi masini pe langa cele 211, astfel se va ajunge la un numar de 311 masini (adica inca 100 de masini noi in plus), iar numarul nu va ramane asa, deoarece planuim pe viitor luna de luna sa adaugam masini noi. Din cele 100 de masini noi, 50 de masini sunt pentru factiuni (departamente, factiuni pasnice, mafii) si alte 50 de modele pentru civili.
    Printre masinile pentru civili, se numara si  Dacia Duster, 3 noi Lamborghini, BMW-uri, Audi (Q7 Confirmat), Bugatti nou, iar lista continua, multe fiind din cele propuse de voi aici : 
    De asemenea, probabil si masinile personalizate vor fi disponibile. Tot odata, pe langa acestea, la functionalitati launcher va fi si un ENB Medium + versiunea LOW in cu totul alti termeni.






     
    Legat de versiunea low, aceasta e creata in special pentru PC-uri slabe dar si pentru mafioti, cuprinzand sensfix, unde isi pot mafiotii seta sensivitatea, cat si o tinta noua.
    Conform testelor facute, mie de la 100FPS jucand cu packul actual obisnuit, daca joc cu acel pack low pc am 200 FPS. La @Thief de la 50 urca la 100, iar la @ionutmarian care o testat pe un laptop mai low, de la 20 de FPS a urcat la 40-60 de FPS-uri.  Packul are un FOG Distance, ce impune o ceata de culoare mov care aduce un boost de FPS-uri oricarui PC, dar nu aduce modificari deloc asupra masinilor, astfel ca masinile si skinurile raman la fel ca si texturi, la fel si cladirile.
     
    Din pacate, va anuntam ca nici in luna Februarie nu vom lansa aceasta versiune pentru ca timpul nu a fost de partea noastra in privinta terminarii implementarii noilor masini de care v-am zis, si a noului enb Medium si pack low pc, care nici nu ar fi trebuit sa fie in V3-ul standard pentru data de 22 februarie. Asa ca se amana pentru luna martie cel mai probabil.
    Din punctul nostru de vedere, faptul ca v3 va venii cu functionalitatea mai multor masini (care atentie, nu au probleme cu vitezele cum sunt cele actuale, ca prinde Dacia 1310 mai mult decat nush care), + ENB Medium PC pe care majoritatea il vor putea folosii (la Ultra-High PC nu cred ca ar fi reusit sa joace cu el decat foarte putini) si LOW PACK ( care confera un boost excelent de FPS-uri tuturor, si le va oferii mafiilor un mod mai placut de joc prin ceea ce se gaseste in el). Speram sa intelegeti, spor la joc!
    Dupa implementarea updateului v3 pe partea de pack, vor urma actualizari si pe server, cu numeroase updateuri.
     
×
×
  • Create New...