Jump to content

Cerbul

Premium
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Cerbul last won the day on January 5

Cerbul had the most liked content!

1 Follower

About Cerbul

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. Cerbul

  Ai o aplicatie interesanta si chiar decenta, cat despre comportamentul si activitatea ta nu am nimic de reprosat, te cunosc inca de cand te-am acceptat in Jandarmerie acum ceva timp, iar de atunci ai fost intotdeauna punctual si ti-ai indeplinit fiecare obligatie, PRO si din partea mea.
 2. Cerbul

  Pro din partea mea datorita aplicatiei bune, ca jucator nu te cunosc foarte bine dar acest lucru se poate rezolva in timp.
 3. Cerbul

  Ai o aplicatie foarte buna, te cunosc bine, noi 2 fiind si inainte colegi in Staff, din partea mea ai un PRO chiar daca daca ceilalti membrii ai echipei administrative ti-au oferit Contra din pricina faptului ca ai mintit in legatura cu varsta, eu personal imi doresc sa revii in cadrul Staff-ului GreenStone.
 4. Cerbul

  Contra din partea mea, datorita greselilor gramaticale absolut neschimbate, ai in continuare un numar foarte mare de greseli ce trebuiesc corectate.
 5. Cerbul

  Te-am avut ca membru cand eram Lider in School Instructors, am fost coleg cu tine in Jandarmerie si apoi iar te-am avut membru in MApN, te cunosc foarte bine pe server si esti un om constiincios si modest care nu m-a dezamagit, ai si o cerere foarte bine formulata, din partea mea Pro.
 6. Cerbul

  Ai cateva greseli gramaticale si o exprimare relativ greoaie dar per total o aplicatie decenta, din partea mea ai un Pro.
 7. Cerbul

  Contra, ai o exprimare destul de incoerenta si ai si cateva greseli gramaticale ce pot fii indreptate.
 8. Cerbul

  Lider: TheDeer Co-lider/reprezentant facţiune: Vexo(reprezentant facțiune) Nume facţiune: Armata Română(Ministerul Apărării Naționale GreenStone)
 9. Din partea mea Contra deoarece ai câteva greșeli gramaticale, plus o exprimare greoaie în formularea răspunsurilor.
 10. Cerbul

  Pro, aplicație bună și ești un jucător în regulă, îți faci treaba și in factiunea la care te-ai întors recent(Digi).
 11. Cerbul

  Aplicație bună, ești un jucător activ și civilizat, îți acord un Pro.
 12. Cerbul

  Contra si din partea mea, nu ai depus suficient efort in realizarea aplicatiei dupa parerea mea plus ca ai si cateva greseli gramaticale.
 13. Cerbul

  Pro si din partea mea datorita activitatii si comportamentului chiar ok, nu lăsa jucatorii barfitori sa te traga in jos.
 14. Cerbul

  La fel ca Shotgun, nu prea te-am vazut pe server dar iti acord un PRO pentru a nu-ti scadea moralul, cerere decenta.
 15. Cerbul

  Aplicație bună, și ești un jucător destul de activ și ok, PRO din partea mea.
×
×
 • Create New...