Jump to content

Vicentiu-Alexandru Stinga

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Vicentiu-Alexandru Stinga

 • Rank
  Newbie
 1. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Nume pe server: Vice Rank-ul actual: 1 Zile in factiune: 14
 2. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Nickname: Vice Rank: 1 Data war-ului: 24.10.2020 Zile in facțiune: 13 Motivul invoirii: Sunt plecat din localitate
 3. Vicentiu-Alexandru Stinga

  E bine sa vrei.
 4. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Nickname: Vice Rank: 1 Data war-ului: 22 octombrie 2020 Zile in facțiune: 12 Motivul invoirii: Sunt nervos si poate sparg calculatorul
 5. Vicentiu-Alexandru Stinga

  PNS-ul.
 6. Vicentiu-Alexandru Stinga

  10, 14, 24, 35, 36, 42
 7. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Bun, atunci da, este de folos. In momentul in care cineva acceseaza forumul, poate vedea acel plugin si isi poate face o idee despre activitatea comunitatii.
 8. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Inteleg ca este o intrebare retorica, deci nu. Faceti cum va taie capul pe voi, ca e mai bine!
 9. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Nume » Vice Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? » Adaugarea unui plugin care sa arate membri ce s-au conectat in ultimele 24/48/72 ore, in functie de preferinte Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?» Stabilirea nivelului de activitate al membrilor Esti de acord sa ajuti la punerea in aplicare a propunerii daca va fii acceptata? » Desigur Alte precizari » -
 10. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Nume (din joc): Nivel: Ore jucate: O descriere scurta: Numar telefon (din joc): Discord: Esti anti politie?: Esti de acord cu regulamentul?: Conducerea clanului are dreptul de a isi selecta membri, de aceea este necesara o cerere de intrare. Daca cererea v-a fost respinsa, puteti face una noua dupa 7 zile. Daca cererea v-a fost acceptata, contactati liderul pentru testul de intrare. (Acesta consta intr-un dm facut pe politisti/jandarmi, din masina, in timp ce liderul conduce; testul se termina in momentul in care ucideti primul politist sau sunteti prinsi.)
 11. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Membri clanului ce doresc sa doneze pentru intretinerea acestuia, o pot face prin paysafecard, contactundu-ma pe mine, pe Discord: Vice#0925.
 12. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Din data de 14.10.2020, HQ-ul clanului este casa cu numarul 9, pana cand cumparam un HQ, cu gem-uri! Membri clanului nu au obligatia de a inchiria casa, dar le este sugerat sa faca acest lucru. Casa se situeaza in apropierea orasului principal, intr-un mic sat. Chiria este 250$ si va puteti creste nivelul de viata in aceasta. In imediata apropiere a casei se afla turf-ul cu numarul 5, pe care dorim sa ne apartina continuu si sa fie protejat bine. Cu stima, conducerea clanului "A.C.A.B."
 13. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Rank 1 (Eagle) - se obtine automat la intrarea in clan; Rank 2 (Anti Bastards) - minim 15 zile in clan; Rank 3 (Spartan) - minim 30 zile in clan; Rank 4 (Ultras) - minim 50 zile in clan; Rank 5 (The Police Devastating) - acest rank se obtine doar pe baza actiunilor in clan.
 14. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Membri clanului "A.C.A.B." au obligatia de a respecta regulamentul! Glumele deranjante, certurile si jignirile intre membri nu sunt acceptate si sunt sanctionate cu CW sau uninvite, in functie de gravitate; Membri cu o inactivitate neanuntata mai mare de 6 zile sunt sanctionati cu uninvite; Membri ce parasesc clanul au sanse infime de a reintra in acesta; Discutiile de pe chat-ul clanului sunt si trebuie sa ramana confidentiale; in caz contrar, sunteti sanctionati cu CW sau uninvite, in functie de gravitate.
 15. Vicentiu-Alexandru Stinga

  Server-ul G-Stone.
×
×
 • Create New...