Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

DragosGeorge

Premium
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About DragosGeorge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DragosGeorge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. DragosGeorge

  Regulamentul clanului SEF Pentru a devenii membru al clanului[SEF] ai nevoie de minim level 10 sau facțiune! Un Clan Warn expira in 14 zile. Membrilor Clanului li se interzice: 1. Inactivitatea mai mare de 3 zile. (Uninvite) 2. Divulgarea informatiilor importante, care se discuta strict pe [/c]. (Uninvite) 3. Certurile/Insultele pe [/c]. (Clan Warn/Uninvite) 4. Spam excesiv fara motiv. (Clan Warn) 5. Daca primesti ban respectiv warn. (Uninvite sau Clan Warn) 6. Cererea de Rank-Up. (Clan Warn) 8. Acumularea de 3 Clan Warn-uri. (Uninvite) 9. [/call 112] la clanzones/cduty. (Clan Warn) Reguli Rank-Up: Rank 1 : Este acordat la intrearea in clan. Rank 2 : Depozitarea a 100 gems. Rank 3 : Depozitarea a 150 gems. Rank 4 : Depozitarea a 200 gems. Rank 5 : Doar pe incredere si activitate! In special pe /clanzone IMPORTANT!!! 1.Donatiile se fac prin comanda (/clan-clandeposit) 2.Cand donatii faceti un ss la chat sa se vada ca ati donat si il da-ti lui DragosOG/Marian/Eugen,pentru a confirma. Masinile Clanului: Momentan nu avem masini ale clanului. Insa, de indata de la adaugarea lor, vor aparea si reguli pentru acestea. Comenzile Clanului: [/c] - Chatul Clanului. [/clan] - Optiunile Clanului. [/clanduty] - Te pui la datorie. [/spray] - Desenezi clanzone-ul de langa tine. Daca avețnIevoie de ajutor puteți apela la Marian respectiv DragosOG și Eugen.
 2. DragosGeorge

  Regulamentul clanului SEF Pentru a devenii membru al clanului[SEF] ai nevoie de minim level 10 sau facțiune! Un Clan Warn expira in 14 zile. Membrilor Clanului li se interzice: 1. Inactivitatea mai mare de 3 zile. (Uninvite) 2. Divulgarea informatiilor importante, care se discuta strict pe [/c]. (Uninvite) 3. Certurile/Insultele pe [/c]. (Clan Warn/Uninvite) 4. Spam excesiv fara motiv. (Clan Warn) 5. Daca primesti ban respectiv warn. (Uninvite sau Clan Warn) 6. Cererea de Rank-Up. (Clan Warn) 8. Acumularea de 3 Clan Warn-uri. (Uninvite) 9. [/call 112] la clanzones/cduty. (Clan Warn) Reguli Rank-Up: Rank 1 : Este acordat la intrearea in clan. Rank 2 : Depozitarea a 100 gems. Rank 3 : Depozitarea a 150 gems. Rank 4 : Depozitarea a 200 gems. Rank 5 : Doar pe incredere si activitate! In special pe /clanzone IMPORTANT!!! 1.Donatiile se fac prin comanda (/clan-clandeposit) 2.Cand donatii faceti un ss la chat sa se vada ca ati donat si il da-ti lui DragosOG/Marian/Eugen,pentru a confirma. Masinile Clanului: Momentan nu avem masini ale clanului. Insa, de indata de la adaugarea lor, vor aparea si reguli pentru acestea. Comenzile Clanului: [/c] - Chatul Clanului. [/clan] - Optiunile Clanului. [/clanduty] - Te pui la datorie. [/spray] - Desenezi clanzone-ul de langa tine. Daca aveți nevoie de ajutor puteți apela la Marian respectiv DragosOG și Eugen.
 3. DragosGeorge

  Nume pe server -DragosOG Propunerea mea - Sistem de alianta pe joc+un chat special de exemplu /aliancechat sa poti baga clanuri in alianta etc. Cateva poze/schite - Nu am Alte detalii - Ar fi mai ordonat sa te coordonezi cu alianta!
 4. DragosGeorge

  Nume server : DragosOG Persoana pe care o reclami :AEHIPMARIAN Dovada pentru reclamatie :https://postimg.cc/gallery/rV3s8pj/e941828c Alte detalii :Ma tot busea cu ATV si apoi m-a injurat.
 5. DragosGeorge

  Nume pe server - DragosOG Propunerea mea - Cand cineva scrie ceva pe chat, sa dea comabda /chat automat. Ar fi mai roleplay. Cateva poze/schite -Pai nu as avea schite dar le puteti gasi pe ytb sisteme de genul. Alte detalii - Ar fi foarteee rp.
 6. DragosGeorge

 7. DragosGeorge

  Nume pe server:DragosOG Propunere:Sa se adauge sistem de logare in 2 pasi. Schite:Cand cineva incearca sa intre pe contul tau sa iți dea o notificare pe mailul personal pe care il inregistreaza acolo si sa dea accept sau respins. Alte detalii:Ar creste securitatea conturilor.
 8. DragosGeorge

  Nume pe server :DragosOG Propunere:Sa se adauge sistem de robsquad. Schite:nu am Alte detalii:Ar fi mai fain în 4 sa da i rob
 9. DragosGeorge

  Nume pe server -DragosOG Propunerea mea -Sa se adauge comenzile pentru clan:1./topclan 2. /clanturfs Cateva poze/schite -pai la comanda 1-sa fie in chat o rubrica cu clanurile care au mai multe turfuri. Iar comanda a 2-sa arate pe minimapa/pe mapa mare zona clanturf. Alte detalii - Comanda a 2-a ar fi benefica, deoarece uni fac abuz si sus foarte departe si dau cu sniper. Asa daca dau din afara poate lua post pentru DM.
 10. DragosGeorge

  Model Link profil panel :https://rpg.g-stone.ro/profile Poza call 112 la care ai fost :https://imgur.com/a/ycRrAHy Poza de la RP-ul interventiei apelului resepctiv :https://imgur.com/a/mwM3y8m Alte detalii :A fost un rp de tip accident.Domnul Alex in varsta de 21 ani,a mers in zona painball cu un vehicul de tip VW b5 cu viteza de 62 KM/H.Acesta venind in viteza ,virand la dreapta i-a derapat masina si s-a dus in stalp.Norocul lui a fost ca a purtat centura de siguranta.Acesta a fost amendat pentru faptul ca nu isi pusese rotile de iarna pe vehicul.V-a merge la servis si isi va revendica vehiculul.Nu a avut nevoie de asistenta medicilor.Ma bucur ca am fost pe faza pentru a salvat o viata.
×
×
 • Create New...