Jump to content

niku

Loyality
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

niku last won the day on May 19

niku had the most liked content!

3 Followers

About niku

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Skype
  Niku#2828

Recent Profile Visitors

326 profile views
 1. Discord Clan link - https:discord.io/Family-4-Life.
 2. Topic in legatura cu numele de la rank <- Rank 1- Satelit Rank 2- Filozof Rank 3- Antena 3G Rank 4 - Maiestru Rank 5 - Legendary Rank 6 - C.E.O Rank 6 - Dukey, q_cosmin_q, Niku. Rank 5 - Hoker, Visinescu, Gabites, Nocomment1235, zsebica. Legende peste 70 zile in clan - Visinescu, Gabites, Iersin, SuspanS, DannY12, $ElChapo$, DanielXD, DenisWalker51.
 3. Topic cu anunturi in legatura cu clanul 'Family 4 Life'. Deci, doresc sa anunt ca clanul Family 4 Life a schimbat metoda de intrare in clan.Pentru a intra in acest clan o sa trebuia sa depuneti un CV care se va face pe discordul clanului intr-un canal special. Discordul Clanului 'https:discord.io/Family-4-Life'.
 4. niku

  welcome
 5. niku

  Deci, salut pentru inceput. Din partea mea ai un contra. Motivele: De ce trebuie sa iertam un player care a facut niste fapte urate pe acest server? De ce sa avem incredere ca te poti schimba?, daca asa tare doreai sa joci pe server aveai sa iti dai seama de lucrurile pe care le faci si aveai sa te corectezi. Cand vin noi jucatori pe server si tu vorbesti urat pe [/wt] ce impresie isi fac iei?, de ce dupa ce luati toti ban incercati sa va corectati? Poate ei unban, dar tu te gandesti ca sunt si playeri care is suparati pe tine pentru faptele tale? De ce nu ai incercat pana a lua ban sa te corectezi sau sa ceri scuze pentru faptele facute? Noi dorim ca serverul sa creasca sa avem multi jucatorii, dar nu o sa ne dezoltam pana nu o sa schimbam ceva in mentalitate/comportament acuma nu zic de tine, dar la general.Vii tu cu cerere de unban, altu care a facut tot asa prostii si noi oferim o sansa pentru corectare, dar peste cateva lunii ii vezi cu ban, pe motiv: inselatorie/comportament, etc...'. Din partea mea ai un Contra.
 6. niku

  Deci: 1.De ce toti cand castiga o runda isi pastreaza linistea?, de ce doar tu ai inceput a vorbi?. Dovada e chiar la tine in poza de la reclamatie. 2.De ce trebuie sa imi faci spam pe chat daca am totul sub control? (poza: https://imgur.com/a/gV6q0Ex). Eu cand organizez un event doresc mare seriozitate din partea jucatorilor, dar de la tine nu am vazut.Ceia ce ma facut sa i-au decizia sa te elimin din event.
 7. niku

  Salut, am descoperit mici greseli in aplicație, cred ca ti-am grăbit sau nu ai fost atent.Îți voi acorda un PRO, dar sa fii atent pe viitor. Ai un comportament adecvat, FH-Ul bun și nu prea faci probleme.
 8. niku

  Domnu Ursu din partea mea ai un PRO, sper sa ne auzim cât mai curând.
 9. Regulament Intern al clanului 'Family 4 Liffe' Creatorii: Niku & Q_COSMIN_Q De ce a fost creat clanul?, clanul a fost creat pentru a creea o mica famailie, prieteni virtualii sau pentru a ne ajuta in diferite situatii. Cum poti devenii membru al clanului?, pentru a devenii membru al clanului ai nevoie de minim nivel 15 sau rank 2 intr-o factiune. Reguli: 1.Spamul cu mai mult de 3 randuri in minim 10 sec se sanctioneaza cu 'Clan Wran'. 2.Insulte sau promovarea certurilor se sanctioneaza direct cu 'Uninvite.' 3.Nu se admite lucrul de a divulga informatii din clan, se sanctioneaza cu 'Uninvite direct'. 4.Membru care este banat are la dispozitie '24H' pentru a primi unban in cazul in care banul ii ramane, primeste 'Uninvite'. 5.Membri ce au inactivitate mai mare de 3 zile primesti automat 'Uninvite'. 6.In cazul de aveti problema Niku si Cosmin va sta la dispozitie voastra. 7.Un 'CLAN WARN' expira in 7 zile. Informatii privind rank-up: Rank 1 - automat la intrarea in clan. Rank 2 - 14 zile. rank 3 - 28 zile. rank 4 - 40 zile. Rank 5 - se acorda doar la membrii de incredere si care ne ajuta la orice problema, 'nu la DONATII'. Donatii: Nu se doneaza pentru rank-up sau pentru a va favoriza. Daca cineva incepe sa zica ca a donat si nu a primit rank-up este 'demis' automat, de ce?: Nu au zis sa ne donatii, ati donat pentru ca ne respecati sau pentru ca incercati sa ridica clanul la un nivel mai inalt. Nu o sa cersim gems-uri de la voi pentru a ne ridica clan-ul, o sa facem tot posibil sa-l ridicam si singurii. !ATENTIE! Cei care doresc sa faca o donatie aveti la dispozitia voastra [/c - Deposit Gems], nu le primim in privat, de ce?: Ca nu vrem sa auzim pe urma ca am furat gems-urii.
 10. niku

  La mulți ani
 11. niku

  Salut, aplicațiile pentru helper momentan sunt Închide.
 12. niku

  Salut, aplicatia este buna, dar am inteles ca esti 'argorant'.Momentan ai un 'CONTRA'.
 13. niku

  Salut, ai niște răspunsuri prea neformulate.Momentan ai un “CONTRA”.Sper sa revii cu o aplicație mai buna
 14. niku

  Salut, vezi ca nu ai răspuns la o întrebare. In general aplicația e oc.Din partea mea un “Pro”.
×
×
 • Create New...