Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Diego

Member
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Like
    Diego got a reaction from TjMiles RMZ in Aplicatie MAPN   
    Nickname server : Diego14 
     
    Nume real : Ivasiuc Diego
     
    Unde locuiesti : Locuiesc in orasul Timisoara, judetul Timis.
     
    Varsta : Am aproape varsta de 15 ani.
     
    Hobby-uri : Sporturile nautice.
     
    La ce factiune doresti lider : Doresc functia de lider la factiunea M.A.P.N..
     
    De ce doresti lider : Doresc lider pentru a scumba aceasta factiune. Liderii pleaca rapid si nu fac prea mari schimbari. Eu am mult timp liber si am timp sa ma ocup de factiune si sa o ajut.
     
    Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei factiuni este protejarea civililor de Atacuri/Atentate teroriste/ ETC. (Cu wanted-uri si cu vame)
     
    Ce calitati ai: Sunt o persoana intelegatoare, prietenoasa, vorbareata, foarte sociabila, sunt respectuos si tot o data loaiala si dreapta.
     
    Ce defecte ai: Sunt usor vulcanic, uneori agitat si nerabdator.
     
    Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca sa consider un om prieten, trebuie sa imi fie loial, sa se deschida, sa aiba curajul de a imi spune ce il apasa si ingrijorarile ori nelinistile lui.
     
    Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa ma faca un om sa il urasc, trebuie sa ma minta, sa fie ne-loial, sa ma minta sau sa dezvaluie secretele in care am avut incredere sa ii le spun.
     
    Ce inseamna RolePlay : RolePlay  inseamna comportamentul si activitatile din viata reala transpuse intr-un joc.
     
    Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Nu sunt obligat sa fac cate un RolePlay saptamanal. Preferabil ar fi sa fac 1-2 RP-uri pe saptamana pentru distractia membrilor.
     
    Ai citit regulamentul serverului ? : Da.
     
    Ai citit regulamentul liderilor ? : Da.
     
    Cum se verifica aplicatiile la factiune ? : In prima faza citesc aplicatia jucatorului prin comanda /viewcv. Verific daca are orele si level-ul necesar. Daca aplicatia imi place il contactez pentru teste. Ii verific LP-ul pentru a vedea daca nu are cumva sanctiuni in ultima perioada. Dupa ce am dat test cu acesta, dau din nou /viewcv si apas butonul "ACCEPTA". In caz ca nu are level/ore minime, sau nu imi place aplicatia acestuia apas butonul "RESPINGE".
     
    Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Jucatorul are nevoie de minim 14 zile pentru a iesii cu 0/30 FP, daca jucatorul doreste sa paraseasca factiunea inainte de 14 zile, va fi scos cu 30/30 FP. Daca are un 1/3 FW dar are 14 zile in factiune sio doreste sa paraseasca factiune va fi demis cu 10/30 FP.  2/3 FW 20/30 FP, in cazul in care acesta are 3/3FW va fi scos automat cu 30/30FP.
     
     Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : De exemplu pot organiza un RolePlay  unde ne vom plimba prin oras, facem poze pe munte, ne adunam la o petrecere cu muzica si bautura, etc.
     
    Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Dieg14 este un cetatean responsabil mutat de ceva timp in GreenStone City, aici devenind un medic iscusit ocupant rangul 1, este o persoana responsabila si implicata, este un om care ajuta sarmanii. 
     
    Este un afacerist de succes, are masini scumpe, masini de colectie, masini moderne si o casa luxoasa intr-un sat din apropierea GreenStone City.
     
    Acesta deseori iasa, se plimba cu elicopterul sau si face multe excursii cu vapoare pe mare. Inainte de a se muta in acest oras, el se ocupa cu traficul si producerea de droguri, apoi a devenit
     
    un samsar de masini, cumpara masini ieftine si le vinde la preturi avantajoase si aproape duble, acestuia in timpul liber ii place sa campeze in padure, sa vaneze animale si sa iasa la petreceri private cu oameni de succes. Diego14 recent si-a cumparat un BMW de lux, ultimul model. Acesta are si un micut Buissnes, mai exact un Market, de unde scoate mult profit. 
     
    Diego14 este o persoana cu moralul sus si buna la suflet. El de multe ori face acte de caritate si doneaza banii, si alimente copiilor sarmani din jurul sau, doreste sa ajute si mai multi jucatori dar momentan nu are suficienti bani pentru a-si realiza scopul pentru fiecare copil cu necesitatea sa. Acesta doreste sa ajunga directorul companiei Uber dintr-un oras apropiat de orasul GreenStone City.
     
    Doar ce a depus o cerere pentru a devenii directorul Uber. Acesta isi doreste sa ajute membrii si sa dezvolte cat mai mult compania. Acesta este angajat si la postul de radio, este Un DJ iscusit, cu cele mai bune si relaxante melodii, a dorit sa dezvolte compania de radio, dar din pacate nu a reusit sa obtina rankul necesar. Actual este un Support Dj, acesta consta in ajutarea noilor angajati la postul de radio.
     
    Ii uram mult succes in continuare!
     
    Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ? Calitatile unui lider real este sa nu faca pe seful, sa nu stea sa zica doar "Du-te fa aia, aia" NU, lider inseamna sa stai si sa ii ajuti si tu cand poti, nu sa faci pe seful, si sa nu aci pe smecherul ca vezi doamne esti lider MAPN, NU! Trebuie sa fi sociabil, nu sa ignori intrebarile oamenilor (la unele intrebari), trebuie sa iti faci timp pt oameni, etc.
     
    Cate zile dureaza un mandat de lider ?: un mandat de lider dureaza 70 de zile, dar daca liderul doreste il poate prelungii la sfarsitul acestuia.
     
    La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank 2 se da dupa minim 14 zile de la intrarea in factiune.
     
    Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Pentru alegerea Co-Liderului, membrul trebuie sa aiba minim 10 zile, LP frumos si un comportament  cum se cade. 
     
    Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?: Acesta o sa fie demis cu 30/30 FP.
     
    Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? : Nu, daca un lider cere unui membru sa paraseasca factiunea, liderul o sa fie sanctionat.
     
    Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? :  Ca lider la fiecare sfarsit de saptamana trebuie  sa faca poza la toare rapoartele tuturor membrilor din /members-alegi membrul-raport, si predai managerului factiunilor. Apoi dupa ce primeste liderul banii pentru salarii, liderul trebuie sa ofere banii membrilor doar prin transfer bancar, dar liderul trebuie sa aiba dovezi ca le-a dat membrilor dovezi (ss-uri la fiecare salariu acordat).
  2. Confused
    Diego got a reaction from REGELE in Cerere Lider Uber   
    Nickname server :Diego14
    Nume real :Ma numesc Diego.
    Unde locuiesti :Locuiesc in Timisoara.
    Varsta :Am varsta de 14 ani.
    Hobby-uri : Nu am.
    La ce factiune doresti lider :Doresc Lider la factiunea Uber.
    De ce doresti lider : Doresc sa ajut factiunea, si imi place ideea de a accepta CV-uri, de a da teste si de a accepta playeri in factiune. Vreau sa ma comport ca lider, asa cum as vrea sa ma trateze un lider, si sa ii ajut, nu doar sa ii sanctionez.
    Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul factiunii Uber este acea de a transporta jucatorii in diferite locuri, in schimbul unei sume de banii.
    Ce calitati ai: Sunt un om intelegator, si prietenos, imi place sa ajut, si sa respect asa cum vreau sa fiu respectat, sunt rabdator.
    Ce defecte ai: Am multe defecte, dar nu stiu sa zic acum, toti avem un defect.
    Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca sa il consider prieten trebuie sa imi fie loial, si sa ma rezpecte.
    Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu suport oamenii plini de ei, si cu fițe, sau care ma mint in fața.
    Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna sa transpunem comportamentul, si activitatiile intr-un joc.
    Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minim 1.
    Ai citit regulamentul serverului ? :Da, l-am citit.
    Ai citit regulamentul liderilor ? :Da, l.am citit.
    Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Le copiez si le dau paste pe google sa vad daca sunt copiate.
    Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Daca iesi din factiune nu iei fw, iei fp daca nu ai minim 14 zile. Dava nu ai 14 zile, si iesi iei 30 fp
    Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :De ex curse, plimbari.
    Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :Diego14 este un cetateam responsabil, ce sa mutat din Vice City, si are o garsoniera in statul Green Stone, lucreaza cu ziua si ajuta oamenii saraci, se ocupa cu vanzarea de masinii, si care, si este angajat la Uber, el este un om corect, si ajuta oamenij cu ce poate. El incearca sa devina seful de la Uber, si sa se ocupe cu grijile angajatiilor. Dese ori se plimba cu ATV ul prin padure, sau piloteaza elicoptere. Nu se ocupa cu job.uri ilegale, face  doar cele legale.
     
    Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Sa fi ascultator, sa ai rabdare, sa ajuti membri cu necesitati, si sa te cobori la nivelul lor, sa nu te crezi important, si sa fi prieten cu ei, ca si cum ai avea rank 1.
    Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile
    La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Dupa 14 zile.
    Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : El este ales de lider pentru ca liderul il crede in stare pentru a duce o responsabilitate mare, si sa ai incredere in el.
    Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste uninvite cu 30 fp, motiv raport incomplet.
    Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu, nu are voie.
    Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : El trebuie sa reseteze rapoartele, si sa faca o sedinta, apoi membrii sa isi ia salariile in functie de raport.ul facut, dar sa trimita ss.uri cu raporturile membrilor, lui Deus.
  3. Confused
    Diego got a reaction from Shadow.xyz in Cerere Lider Uber   
    Nickname server :Diego14
    Nume real :Ma numesc Diego.
    Unde locuiesti :Locuiesc in Timisoara.
    Varsta :Am varsta de 14 ani.
    Hobby-uri : Nu am.
    La ce factiune doresti lider :Doresc Lider la factiunea Uber.
    De ce doresti lider : Doresc sa ajut factiunea, si imi place ideea de a accepta CV-uri, de a da teste si de a accepta playeri in factiune. Vreau sa ma comport ca lider, asa cum as vrea sa ma trateze un lider, si sa ii ajut, nu doar sa ii sanctionez.
    Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul factiunii Uber este acea de a transporta jucatorii in diferite locuri, in schimbul unei sume de banii.
    Ce calitati ai: Sunt un om intelegator, si prietenos, imi place sa ajut, si sa respect asa cum vreau sa fiu respectat, sunt rabdator.
    Ce defecte ai: Am multe defecte, dar nu stiu sa zic acum, toti avem un defect.
    Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Ca sa il consider prieten trebuie sa imi fie loial, si sa ma rezpecte.
    Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Nu suport oamenii plini de ei, si cu fițe, sau care ma mint in fața.
    Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna sa transpunem comportamentul, si activitatiile intr-un joc.
    Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Trebuie sa organizez minim 1.
    Ai citit regulamentul serverului ? :Da, l-am citit.
    Ai citit regulamentul liderilor ? :Da, l.am citit.
    Cum se verifica aplicatiile la factiune ? :Le copiez si le dau paste pe google sa vad daca sunt copiate.
    Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Daca iesi din factiune nu iei fw, iei fp daca nu ai minim 14 zile. Dava nu ai 14 zile, si iesi iei 30 fp
    Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :De ex curse, plimbari.
    Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :Diego14 este un cetateam responsabil, ce sa mutat din Vice City, si are o garsoniera in statul Green Stone, lucreaza cu ziua si ajuta oamenii saraci, se ocupa cu vanzarea de masinii, si care, si este angajat la Uber, el este un om corect, si ajuta oamenij cu ce poate. El incearca sa devina seful de la Uber, si sa se ocupe cu grijile angajatiilor. Dese ori se plimba cu ATV ul prin padure, sau piloteaza elicoptere. Nu se ocupa cu job.uri ilegale, face  doar cele legale.
     
    Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Sa fi ascultator, sa ai rabdare, sa ajuti membri cu necesitati, si sa te cobori la nivelul lor, sa nu te crezi important, si sa fi prieten cu ei, ca si cum ai avea rank 1.
    Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70 de zile
    La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Dupa 14 zile.
    Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : El este ales de lider pentru ca liderul il crede in stare pentru a duce o responsabilitate mare, si sa ai incredere in el.
    Daca un membru de rank 1 in prima sa saptamana de activitate nu face raportul, ce primeste ?:Primeste uninvite cu 30 fp, motiv raport incomplet.
    Se accepta ca un lider sa ii ceara unui membru din factiune de la el sa paraseasca factiunea ? :Nu, nu are voie.
    Ce trebuie sa faca liderul in ziua de Duminica in privinta raportului si salariizarii ? : El trebuie sa reseteze rapoartele, si sa faca o sedinta, apoi membrii sa isi ia salariile in functie de raport.ul facut, dar sa trimita ss.uri cu raporturile membrilor, lui Deus.
×
×
  • Create New...