Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R

Member
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About ๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R

Recent Profile Visitors

88 profile views

๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. ๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R

  Regulament Intern AGN Family [AGN] Pentru a devenii membru al clanului AGN Family[AGN], ai nevoie de minim level 7 sau intr-o factiune. Un Clan Warn expira in 7 zile. Membrilor Clanului li se interzice: 1. Inactivitatea mai mare de 7 zile. (Uninvite) 2. Divulgarea informatiilor importante, care se discuta strict pe [/c]. (Uninvite) 3. Certurile/Insultele pe [/c]. (Clan Warn/Uninvite) 4. Spamul incepand de la 4 randuri la fel, in minim 10 secunde. (Clan Warn) 5. Ban, indiferent de motiv. (Uninvite) 6. Cererea de Rank-Up. (Clan Warn) 7. Acumularea de 3 Clan Warn-uri. (Uninvite) 8. [/call 112] la clanzones/cduty. (Clan Warn) Raportul saptamanal: Momentan nu exista un raport al clanului, insa, se poate adauga oricand unul. Raportul clanului trebuie sa fie bine pus la punct, fara metode de fraudare, unul atractiv, etc. De asta nici nu ne grabim sa adaugam unul. Reguli Rank-Up: Rank 1 : Este acordat la intrearea in clan. Rank 2 : Îl veţi primi după minim 14 zile de la ultima promovare / 200 gems. Rank 3 : Îl veţi primi după minim 28 zile de la ultima promovare / 300 gems. Rank 4 : Îl veţi primi după minim 50 de zile de la ultima promovare / 400 gems. Rank 5 : Il veti primi atunci cand decide liderul ca are nevoie de un Co-Lider(Rank 5) si sunteti un Co-Lider potrivit. (Fara sanctiuni recente, de incredere, de ajutor) Comenzile Clanului: [/c] - Chatul Clanului. [/clan] - Optiunile Clanului. [/clanduty] - Te pui la datorie. [/spray] - Desenezi clanzone-ul de langa tine.
 2. ๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R

  Nume server : StriK3R Persoana pe care o reclami : IERSIN Dovada pentru reclamatie : Alte detalii : Vine la turf de la gun shop fara tag, da al meu din clan spray se duce fix langa el si isi pune tagu dintr-o data si trage !
 3. ๖̶̶ζ͜͡[𝙰𝙶𝙽] StriK3R

  Nume server : StriK3R Persoana pe care o reclami : Gabi17 Dovada pentru reclamatie : Alte detalii : Lider isu trage in masina de la tractari auto in timp ce eram in ea fara nici un motiv !
×
×
 • Create New...