Jump to content
 • SA:MP
  SA:MP
  Only Launcher

  Owner

  GreenStone Community

Andreicu.

Member
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Andreicu.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andreicu.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Nume discord (cu #) :Andreicu#2604 Nume server :Andreicu Nume anterioare pe server/comunitate : Andrei.mgk Varsta :Am frumoasa varsta de 14 ani. Hobbyuri :Îmi place sa ma plimb cu bicicleta,sa ma joc pe PC,sa ies pe afara cu prietenii mei. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Sa fiu cât mai cunoscut. Cum poti intra pe GreenStone:Urmezi pașii din acest tutorial cu grija:https://youtu.be/NiZVavTSPRI sau îl poți descarca https://download.g-stone.ro/ dar după trebuie sa urmărești și tutorialul! Ce windows ai ?Am windows 10. Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :Cunosc windows 10 bine iar windows 7 cât de cât. Ce experienta ai in programul TeamViewer ?:O experienta bună. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Am un Samsung Galaxy S10 Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Când rămâne bara de încărcare blocata, Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:Accesam launcherul apasă pe setari(acea rotita de sus),și apăsam pe folder mai exact pe acele 3 puncte și mergem în partiția în care avem Gta-ul și o punem acolo prin "save". Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da,l-am citit și mai vreau sa îl citesc. Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord ce sa afiseze informatii despre probleme :/help, lag,crash,eroare în rusa,tutorial pentru cei noi. Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? :Apelez la un helper,admin,superior support sau cineva cu mai multa experienta fata de mine. Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Doresc dar când o sa am timpul necesar. Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:1.Poti avea ban. 2.Poate sa fi picat externul/conexiunile UPC/STRAINATE. 3.Poate sa iti fi picat internetul.
 2. Nume discord (cu #) :Andreicu#2604 Nume server :Andreicu Nume anterioare pe server/comunitate : Andrei.mgk Varsta :Am frumoasa varsta de 14 ani. Hobbyuri :Îmi place sa ma plimb cu bicicleta,sa ma joc pe PC,sa ies pe afara cu prietenii mei. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Sa fiu cât mai cunoscut. Cum poti intra pe GreenStone:Urmezi pașii din acest tutorial cu grija:https://youtu.be/NiZVavTSPRI sau îl poți descarca https://download.g-stone.ro/ dar după trebuie sa urmărești și tutorialul! Ce windows ai ?Am windows 10. Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :Cunosc windows 10 bine iar windows 7 cât de cât. Ce experienta ai in programul TeamViewer ?:O experienta bună. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Am un Samsung Galaxy S10 Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Când rămâne bara de încărcare blocata, Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:Accesam launcherul apasă pe setari(acea rotita de sus),și apăsam pe folder mai exact pe acele 3 puncte și mergem în partiția în care avem Gta-ul și o punem acolo prin "save". Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da,l-am citit și mai vreau sa îl citesc. Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord ce sa afiseze informatii despre probleme :/help, lag,crash,eroare în rusa,tutorial pentru cei noi. Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? :Apelez la un helper,admin,superior support sau cineva cu mai multa experienta fata de mine. Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Doresc dar când o sa am timpul necesar. Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:1.Poti avea ban. 2.Poate sa fi picat externul/conexiunile UPC/STRAINATE. 3.Poate sa iti fi picat internetul.
 3. Nume discord (cu #) :Andreicu#2604 Nume server :Andreicu Nume anterioare pe server/comunitate : Andrei.mgk Varsta :Am frumoasa varsta de 14 ani. Hobbyuri :Îmi place sa ma plimb cu bicicleta,sa ma joc pe PC,sa ies pe afara cu prietenii mei. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Sa fiu cât mai cunoscut. Cum poti intra pe GreenStone:Urmezi pașii din acest tutorial cu grija:https://youtu.be/NiZVavTSPRI sau îl poți descarca https://download.g-stone.ro/ dar după trebuie sa urmărești și tutorialul! Ce windows ai ?Am windows 10. Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :Cunosc windows 10 bine iar windows 7 cât de cât. Ce experienta ai in programul TeamViewer ?:O experienta bună. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Am un Samsung Galaxy S10 Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Când rămâne bara de încărcare blocata, Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:Accesam launcherul apasă pe setari(acea rotita de sus),și apăsam pe folder mai exact pe acele 3 puncte și mergem în partiția în care avem Gta-ul și o punem acolo prin "save". Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da,l-am citit și mai vreau sa îl citesc. Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord ce sa afiseze informatii despre probleme :/help, lag,crash,eroare în rusa,tutorial pentru cei noi. Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? :Apelez la un helper,admin,superior support sau cineva cu mai multa experienta fata de mine. Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Doresc dar când o sa am timpul necesar. Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:1.Poti avea ban. 2.Poate sa fi picat externul/conexiunile UPC/STRAINATE. 3.Poate sa iti fi picat internetul.
 4. Nume discord (cu #) :Andreicu#2604 Nume server :Andreicu Nume anterioare pe server/comunitate : Andrei.mgk Varsta :Am frumoasa varsta de 14 ani. Hobbyuri :Îmi place sa ma plimb cu bicicleta,sa ma joc pe PC,sa ies pe afara cu prietenii mei. Ce vrei sa faci pe GreenStone si de ce ?:Sa fiu cât mai cunoscut. Cum poti intra pe GreenStone:Urmezi pașii din acest tutorial cu grija:https://youtu.be/NiZVavTSPRI sau îl poți descarca https://download.g-stone.ro/ dar după trebuie sa urmărești și tutorialul! Ce windows ai ?Am windows 10. Cunostii atata windows 10 cat si 7 ? :Cunosc windows 10 bine iar windows 7 cât de cât. Ce experienta ai in programul TeamViewer ?:O experienta bună. Ai telefon ? Daca da, ce telefon?:Am un Samsung Galaxy S10 Ce probleme cunostii la launcher pe care stii sa le rezolvi?:Când rămâne bara de încărcare blocata, Cum se muta folderul la samp de la un gta la altul ?:Accesam launcherul apasă pe setari(acea rotita de sus),și apăsam pe folder mai exact pe acele 3 puncte și mergem în partiția în care avem Gta-ul și o punem acolo prin "save". Ai citit regulamentul de Support Team ? :Da,l-am citit și mai vreau sa îl citesc. Spune o comanda pe care o poti folosii in support la tickete de pe discord ce sa afiseze informatii despre probleme :/help, lag,crash,eroare în rusa,tutorial pentru cei noi. Ce faci in cazul in care nu stii ce trebuie facut la un ticket ? :Apelez la un helper,admin,superior support sau cineva cu mai multa experienta fata de mine. Doresti ca pe viitor sa ajungi Helper dupa Support Team ? :Doresc dar când o sa am timpul necesar. Care pot fi cauzele pentru 'Server Close Connection'' cand un jucator intra pe server ?:1.Poti avea ban. 2.Poate sa fi picat externul/conexiunile UPC/STRAINATE. 3.Poate sa iti fi picat internetul.
×
×
 • Create New...