Jump to content
Forums Panel Launcher Resurse Tickets
Posted Image
Sign in to follow this  
Deus

Cum poti obtine helper pe GreenStone ?

Recommended Posts

Salut, am decis sa fac acest topic pentru a va arata cum puteti sa ajungeti helper pe serverul nostru. Nu este nevoie de o aplicatie, si nici de un test cu intrebari inutile.

Pentru a fi Helper inca de la inceput cand ati intrat pe server veti fi testat! 

Ne dorim de la playeri sa :

- fie activi

- sa stie sa comunice foarte bine

- prietenosi

- sociabili si chiar sa faca parte din grupuri pe server sau factiuni/clanuri

- sa aiba vechime pe server 

- sa arate ca sunt maturi 

- sa poata lucra in echipa

 

De mentionat la cele de mai sus este :

- vechimea nu inseamna o saptamana, serverul e deschis de aproximativ 5 luni (acum fiind 18 martie 2020) iar pe server exista jucatori ce au jucat de luni bune alaturi de noi.

- activitatea inseamna ore multe in stats (minim 30, insa nu inseamna ca gata, esti cel mai activ, exista playeri cu foarte multe ore, chiar sute). De asemenea, activitate inseamna si implicare in roleplayurile organizate pe server, inseamna si activitatea (faction history) in factiuni.

Nu vor intra in staff cei care :

- cersesc functia de helper/lider sau cersesc diverse bunuri ( asta arata ca va doriti totul dea gata si chiar nu va pasa de server )

- cei care au un comportamentul agresiv, dur, vulgar fata de playeri.

- cei care nu sunt sociabili sau prezinta lipsa de comunicare.

- cei care mint, abuzeaza de buguri/functii.

- cei cu sanctiuni precum ban/mute si carora nu le-a trecut 30 de zile de la primirea sanctiuni (nu este valabila pentru chiar toti, doar cei care arata o adevarata schimbare)

- cei care streseaza stafful ( stresarea staffului inseamna insistenta asupra unui membru staff dupa ce acesta a dat un raspuns la intrebarea/intrebarile dvs).

 

Concluzionand, nu ai nevoie de aplicatie si test pentru helper! Testul pentru aceasta functie incepe de cand ai intrat pe server si continua non stop, chiar si testul pentru admin! Nu am nevoie ca in doar 5 minute in care scrii o aplicatie sau dai un test sa imi arati cine esti sau ce incerci sa te prefaci ca esti, ci arata-mi de la bun inceput, mereu, tururor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

Social Media

Our Projects

Parteneri

×
×
  • Create New...