Addu69 6 Report post Posted March 27, 2020 O părere, ceva? Știu că nu e cine știe ce, dar se acceptă deoarece sunt începător. 1 ionutmarian reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ionutmarian 19 Report post Posted March 27, 2020 TOP 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Overkreig 358 Report post Posted April 1, 2020 fă ţi un blur al tău, încearcă l pe mai multe lucrări până vezi că dă bine. mai lucrează la efecte şi text. poziţionarea şi redimensionarea sunt ok. 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted April 1, 2020 1 hour ago, Overkreig said: fă ţi un blur al tău, încearcă l pe mai multe lucrări până vezi că dă bine. mai lucrează la efecte şi text. poziţionarea şi redimensionarea sunt ok. Multumesc pentru sfat, sunt incepator in astea, mersii mult pentru sfat! Seara faina! Quote Share this post Link to post Share on other sites
raingod 1 Report post Posted September 2, 2020 Se vede ca mai ai de lucrat, iti urez succes ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted January 27 Salutare, știu că n-am fost bun, nu sunt bun, dar decent e. Așa că am revenit cu marfă nouă! Pace tuturor, vă salută Addu! 1 ionutmarian reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vexo 83 Report post Posted January 28 Vei evolua doar daca vei face mai multe lucrari. Concentraza-te pe o singura aripa, fara sa incerci mai multe stiluri deodata, pentru ca nu iti va iesi nimic asa. Lucreaza pe niste fonturi, lucreaza la iluminare si la cromatica. KW 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Royce 247 Report post Posted January 29 Te descurci bine avand in vedere ca esti la inceput. Lucreaza la ce ti-am zis eu pe discord, kw. 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted January 30 Le multumesc celor de mai sus, pentru sfaturi, am luat in calcul fiecare sfat, si m-am decis sa incep sa "progresez". Va salut cu stima si respect pe toti, v-as ura noroc, dar vorba aia "noroc au toti prostii", nici sanatate nu merge, si aia de pe Titanic aveau.. Deci doar va salut! Tin sa precizez ca creatiile noi, vor fi adaugate in acest comentariu prin functia "EDIT", pentru a nu spama. Va pupa fratele Addu! UPDATE: 2 ximinal and CDTZ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lamaie 2 Report post Posted January 30 Sunt super lucrările,multa bafta în acest domeniu! 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
CDTZ 17 Report post Posted January 30 După părerea mea te descurci foarte bine și ar trebuii sa o ții tot asa. Nota 10000 de la mine, te pup❤ 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ionutmarian 19 Report post Posted January 31 Stima si respect de la managerul tau preferat, ai inceput bine, ai creatii frumoase, cel putin alea pentru mine fac tot portofoliu' (tuse). Tine o tot asa sefule Quote Share this post Link to post Share on other sites
the ninja gamer 1 Report post Posted January 31 Forta rau de tot tine-o tot asa te pwpa Fructa Quote Share this post Link to post Share on other sites
DariusKill3R 9 Report post Posted January 31 Vei progresa, chiar și semnatura din acest comentariu este făcută de tine (acum 6 luni cred), good work! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted January 31 13 hours ago, Lamaie said: Sunt super lucrările,multa bafta în acest domeniu! 1 hour ago, DariusKill3R said: Vei progresa, chiar și semnatura din acest comentariu este făcută de tine (acum 6 luni cred), good work! 3 hours ago, the ninja gamer said: Forta rau de tot tine-o tot asa te pwpa Fructa 9 hours ago, ionutmarian said: Stima si respect de la managerul tau preferat, ai inceput bine, ai creatii frumoase, cel putin alea pentru mine fac tot portofoliu' (tuse). Tine o tot asa sefule Va multumesc, te pup Ionutule, frumos avatar, Darius Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted February 15 Salutari! Va pupa Addu! Am revenit cu ceva nou. Multumiri @.Royce pentru sfaturile date! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Overkreig 358 Report post Posted February 16 On 2/15/2021 at 6:56 PM, Addu69 said: Salutari! Va pupa Addu! Am revenit cu ceva nou. Multumiri @.Royce pentru sfaturile date! văd că am mai trecut pe aici. ai mai progresat, dar mai ai de lucrat la text blur şi efecte. încearcă şi fără border că dă bine aici. asta ultima îmi place mai lucrează pe stilu ăsta. 1 Addu69 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Addu69 6 Report post Posted February 17 10 hours ago, Overkreig said: văd că am mai trecut pe aici. ai mai progresat, dar mai ai de lucrat la text blur şi efecte. încearcă şi fără border că dă bine aici. asta ultima îmi place mai lucrează pe stilu ăsta. Voi lua asta in vedere, pentru urmatoarele lucrari! Multumesc mult! Quote Share this post Link to post Share on other sites