Jump to content
the ninja gamer

Aplicatie Lider, Oltean Clan. Davidgamerx

Recommended Posts

Numele tau, varsta si judetul unde locuiesti  Ma numesc Cimpan David Razvan, am varsta de 13 ani si locuiesc in Bistrita-Nasaud

Link de la profilul de pe panel al contului tau https://panel.g-stone.ro/pages/account?id=33

Factiunea la care aplici ca lider Factiunea la care aplic ca lider este, Oltean Clan.

Motivul pentru care aplici ca lider Pentru ca eu cred ca ma pot ocupa de aceasta functie,si sa le dovedesc unora ca si eu pot sa conduc o factiune.

Cu ce se ocupa factiunea la care doresti lider  Aceasta mafie, se ocupa cu trafic de arme, trafic de drogurisi cu warruri.

Descriere RolePlay a caracterului tau din joc Davidgamerx a fost un jucator mai rau a facut multe prostii, dar sia pus in gand sa se cuminteasca.

Ce inseamna pentru tine RolePlay Roleplay-ul pentru mine este atunci cand joci un rol in joc, incercand sa semene mai mult o viata reala. 

Ai citit regulamentul liderilor ?  Da cap si coada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai foarte multe sanctiuni acordate pe diverse motive unele fiind foart grave + ca nu consideram inca ca esti capabil pentru administrarea unei factiuni.

Cauta sa ajungi colider undeva unde sa arati capabil de coordonare si revino cu o aplicatie de lider ori la aceasta factiune in cazul in care nu ai fost acceptat fie la alta factiune deschisa.

Punctele nu vor mai fi calculate din motive diverse enumerate mai sus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About US

Scopul acestei comunitati este de a crea un mediu placut in care jucatorii sa se poată distra. Incercam sa oferim un mediu cat mai distractiv si o gama cat mai larga de servere pentru  ca utilizatorii nostrii sa fie multumiti.

Anunturi

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...