Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

Un fost jucător din Liga 1 s-a reprofilat și a ajuns vlogger pe Youtube, dar anunță: „Sunt șanse să continui cariera din punct de vedere sportiv”

Recommended Posts

Florin Acsinte n-a renunțat la cariera de fotbalist, însă fundașul a rămas fără echipă de mai bine de un an, iar acum este vlogger pe Youtube.

Apărătorul care a avut evoluții foarte bune la FC Botoșani a făcut inclusiv politică, iar acum încearcă să se facă cunoscut pe Youtube alături de fiica sa.

Florin Acsinte a ajuns vlogger pe Youtube, dar anunță: „Sunt șanse să continui cariera!”
„După cum cred că ați aflat, prietenul meu Lucian Borfotina s-a retras din cursa electorală pentru Primăria Botoșani și a decis să continue munca începută la Cristești. Atunci când am intrat în politică am făcut-o alături de el, astfel că îmi anunț retragerea din lista pentru Consiliul Local Botoșani și inclusiv din ALDE Botoșani. În plus, sunt șanse să continui cariera din punct de vedere sportiv, dar și proiectele sportive pe care le am în desfășurare, nu mi-ar fi permis să continui pe plan politic!”, a anunțat Florin Acsinte pe Facebook.

Experimentatul fundaș are canal pe Youtube și încearcă să devină un vlogger cunoscut, într-o perioadă în care oamenii încearcă să evite aglomerațiile în pandemie de coronavirus.

Citeşte în continuare: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/un-fost-jucator-din-liga-1-s-a-reprofilat-si-a-ajuns-vlogger-pe-youtube-dar-anunta-sunt-sanse-sa-continui-cariera-din-punct-de-vedere-sportiv-19065817

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...