Jump to content
Sign in to follow this  
Ezel

Sponsorizarea

Recommended Posts

our-donors-sponsors-california-philharmonic-sponsor-png-400_480.png  1x256.png

Daca doresti sa sponsorizezi serverul nostru printr-o donatie o poti face printr-un PM la C.E.O.-ul R0cku si Deus pe discord care te vor ajuta cu privire la procesu de sponsorizare si iti pot oferii detalii in plus.

Pentru 5 euro (25 de lei) se acorda 2000 de GEMS iar pentru 10e (50 de lei) veti primii 500 de gems in plus. Adica pentru 10e primiti 4500 GEMS. Sponsorizarile mai mici de 5 euro nu sunt disponibile, astfel ca minimul de sponsorizare este de 5 euro (25 de lei).


Pe langa gems, mai primiti pe discord si gradul de "Sponsor", ce confera mici avantaje.

Puteti cumpara cu ajutorul gemsurilor diverse iteme si bunuri prezente in (/shop)


Metode de sponsorizare sunt urmatoarele :

PayPal - contact Deus#9496 pe discord. [RAPID]

PaySafe Card - contact R0cku#0498 sau Deus#9496 [RAPID]

Transfer Bancar - Deus#9496 [RAPID]

Sms - R0cku#0498 (discord) [MAI GREU]

Se mai accepta de asemenea si skrill, tot la R0cku. Alte metode nu sunt disponibile !


Reguli sponsorizare 

1. Ca si sponsor sunt de acord sa respect regulamentul serverului in intregimea sa, iar in cazul in care il voi incalca, voi fi de acord sa fiu sanctionat conform regulamentului, chiar daca acest lucru va insemna ca sponsorizarea mea va fi pierduta in cazul unei banari permanente. Astfel, voi avea grija sa respect regulamentul!

2. Ca si sponsor, dupa primirea beneficiilor acestui rol, nu voi distribuii informatii false cu privire la modul in care am facut sponsorizarea, de exemplu, imprasiterea de inforamtii false conform carora am obtinut gemsurile in urma unei relatii ('prietenii') cu un C.E.O. Sunt de acord astfel sa fiu sanctionat cu warn pe motiv 'distribuire inforamtii false''.

3. Sunt de acord sa nu folosesc gemsurile in scopuri ce pot duce la incalcarea regulamentului serverului sau la buna functionare a modului de joc, din orice punct de vedere. Nu voi acorda tepe jucatorilor nici pe baza gemsurilor luate prin sponsorizare, nici pe baza altui bun / gems obtinut prin nicio alta metoda. Voi fi de acord, in cazul in care am acordat tepe de acest fel, sa fiu sanctionat cu banarea contului meu, permanenta.

4. Sunt de acord sa nu cer rambursarea sponsorizarii inapoi, iar in cazul in care voi reusii sa imi recapt sponsorizarea data, sa fiu banat permanent din toate punctele de vedere, iar daca voi dorii sa ma reintorc, sa platesc daune de 200 de lei pentru problema facuta, suma insa care sunt de acord sa fie mai mare, in functie de problema creata.

5. Nu voi dona pentru obtinerea de influenta din partea conducerii staffului, iar daca apar dovezi clare care dovedesc ca eu, am spus ca am facut acest lucru, sunt de acord sa nu mai pot dona pe server deloc si sa fiu sanctionat cu warn/ban, in functie de situatie. Tot odata, la capitolul influenta, voi fi de acord  fata de alti jucatori, care ocupa functii de lideri/helperi, sau care nu ocupa deloc nicio asemenea functie, sa nu folosesc 'influenta de sponsor' in vederea obtinerii de avantaje sau crearii de probleme. 

6. Nu voi face afaceri ilegale cu bunuri/conturi pe server ca si sponsor, iar in caz ca o voi face, sunt total de acord sa fiu banat permanent fara drept de apel.

7. Ca si sponsor sunt de acord sa nu distribui informatii personale despre niciun jucator din comunitatea GreenStone care ar putea duce la afectarea imaginii sale, in caz contrar, daca voi face asta, voi accepta sa primesc sanctiunea ce este prezenta in regulamentul serverului.

8. Promit prin sponsorizarea facuta ca nu voi oferii bani ce provin din furturi sau ce nu imi apartin mie, iar in caz contrar accept consecintele ce sunt impuse.

9. Sunt de acord ca si sponsor sa nu provoc agitatie in privinta evenimentelor ce se pot produce pe server din diverse cauze, in caz contrar accept orice sanctiune ce este considerata necesara de catre echipa administrativa.

10. Sunt de acord ca si sponsor sa nu promovez nazismul, xenofobia, ura etnica, sau orice forma de denigrare a oricarui jucator in functie de sex, etnie, religie, orientari politice, etc...

11. Ca si sponsor sunt de acord sa fiu tratat exact ca si cum as fi un jucator normal, fara 'tratamente' speciale, sau ceva asemanator. Sunt de acord sa nu cer sa fiu favorizat! 

De asemenea, daca aveti alte intrebari, le asteptam! Acest topic poate fi modificat de-a lungul timpului pentru a asigura un managment eficient.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...