Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

Parteneriat YouTube

Recommended Posts

 

kisspng-youtuber-streaming-media-business-video-round-water-5b4c0d1daefc07.3203201615317107497168.png       Parteneriat GreenStone Romania & YouTuberi  1x256.png

Daca detineti un canal de YouTube si sunteti pe discordul nostru veti primii rolul de YouTuber.
cerinte minime sunt un numar mediu/mare de abonatii.
Ex : nu veti primii rolul daca aveti sub 100/150 de abonatii.
Primesc rolul cei care au peste 1000 de abonatii si sunt activi pe canalul lor chiar daca posteaza sau nu samp/filmeaza la noi pe server.

Cei ce detin canale mai mici, sub 100 de abonatii nu primesc rolul.
Cei cu minim 100 de abonatii ce filmeaza la noi pe server si sunt activii in aceasta directie pot primii rolul.

Tot odata, de la 1,000+ abonatii ( se pot face exceptii pentru 700 abonati, minim) puteti beneficia pe server de "Pachetul YouTuber" cu urmatoarele beneficii :
- acces comanda (/fv).
- acces comanda (/car) care va spawneaza un Bugatti (masina speciala pentru YouTuberi).

YouTuberii care au filmat cel putin 10 videoclipuri pe server primesc "Pachetul YouTuber avansat" ce consta in cont VIP + clan cadou (daca doreste) si 5 crate transcedent. Pentru acest lucru trebuie sa luati legatura cu noi in momentul in care considerati ca aveti cele 10 videoclipuri filmate pe server. 

Regulii privind pachetele de mai sus :
- folosirea abuziva a comenzii (/fv) se pedepseste cu retragerea beneficiilor total!
- folosirea abuziva a (/car) se pedepseste cu retragerea beneficiilor total! ( spre ex : folosirea in jail/ajail/interioare/cladiri/incurcarea jucatorilor)
- DM/DB/HB/kamikaze realizate cu ajutorul comenzilor din pachetele de mai sus se sanctioneaza cu scoaterea beneficiilor total!
- contul VIP se retrage dupa incheierea pachetului sau daca a fost retras.
- clanul daca se doreste achizitia sa la pachetul avansat va fi platit pentru doar 60 de zile si se vor respecta regulile clanurilor din regulamentul dedicat clanurilor, iar daca nu, se vor aplica sanctiuni.
- folosirea abuziva/non-rp de comenzi din pachetele de mai sus se sanctioneaza in functie de situatie si decizia pe care o luam.Daca nu ati mai postat in ultima saptamana, maxim 2, niciun videoclip pe server avem dreptul de a retrage toate pachetele si beneficiile.

Stergerea videoclipurilor filmate pe server ce au dus la beneficiarea de un pachet, conduce la retragerea pachetului de beneficii in mod total si la intreruperea oricarui tip de parteneriat cu noi. 

Daca filmati si pe alte servere nu este nicio problema! Este canalul dvs., decizia va apartine cu privire la continutul de pe el. Insa, decizia acordarii unui pachet de YouTuber (fie avansat sau nu) este a noastra.

Pentru mentinerea pachetelor e necesar un video pe saptamana de minim 2 minute, maxim cat doriti!

Videoclipurile/liveurile filmate pe serverul nostru sunt postate si pe #anunturi pe serverul nostru de discord, dar si Facebook (pagina de Facebook + grupuri).

Daca faceti DM pe jucatori sau aveti multiple muteuri pentru limbaj, avem dreptul de a va retrage beneficiile de YouTuber. 

Pentru alte detalii, contact Deus#9496 pe discord!

 

Benficii prin referral 

https://rpg.g-stone.ro/referrals_lunar - aici puteti gasii referralu lunar din care YouTuberii aflati in parteneriat cu noi isi pot invita abonatii sa le foloseasca codul lor de referral. Pentru fiecare 3 persoane aduse pe codul de referral, YouTuberul respectiv primeste 2 crateuri transcendente. Insa, se vor face verificari pentru acest lucru ca sa ne asiguram ca intradevar conturile sunt facute asa cum trebuie si ca nu este ceva fake.

Cei care introduc codul de referral, vor aparea pe linkul respectiv in aceea lista doar in momentul in care persoana respectiva a trecut de level 7!

Pentru ca sa luati crateurile, trebuie sa solicitati ridicarea lor prin PM pe discord la Deus#9496.

Benficii canalului vostru

Evident ca si canalul dvs. de YouTube se bucura prin videoclipurile postate la noi pe server de beneficii cum ar fi un public care doreste sa afle mai multe informatii despre ceva nou, ceva mai putin obisnuit, decat SAMP-ul normal care arata la fel. Normal ca unii abonati/sau neabonati, vor avea o reactie diferita la un video postat pe GreenStone fata de un video postat pe un server normal de SAMP. Din punctul nostru de vedere, videoclipurile filmate la noi pe server au o audienta mai mare atat conceptului ca aboantii/viitorii abonati vad ceva nou in video, ceva neobisnuit pentru SAMP, dar si faptul ca va promovam videoul pe grupul nostru de discord de peste 2000 de persoane!

Adaugare noua : Daca ati fost la un moment dat parte a unui pachet de YouTube, si acesta a fost suspendat, sau s-a incheiat din cauze diverse (lasat de server, deschis server - specific youtuberilor, facut reclama negativa, etc) in cazul unei reveniri, nu veti mai beneficia niciodata de posibilitatea pachetelor de YouTuber si nici nu va vom mai promova clipurile pe discordul nostru la anunturi, cat nici pe alte chaturi ale sale!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...