Jump to content
Sign in to follow this  
Dragoss

Prezentare Dragos

Recommended Posts

Prenume :Ma numesc Dragos

Varsta :Am vârsta de 17 ani

Domiciliu :locuiesc in București, sectorul 6

Hobby (poti vorbii despre el/ele):Hobby-urile mele sunt ieșitul pe afara cu prietenii și jocurile pe PC

Povestea ta (nu este obligatorie):Nu cred ca pot spune ca am o poveste neaparat, născut in București cu același domiciliul actual, fost învățăcel la școala 156, actual elev la liceul Kiritescu, 2 ani de Rugby, 1 an de mma, m-am lăsat de aceste sporturi din cauza timpului de care nu mai dispuneam, desii mi-as fii dorit sa ma reapuc,apoi m am apucat de sala, timp de 7luni, iar acum am o pauza de 8. Cam atât

Pe cine cunostii:Singurii cu care am vorbit sunt Deus si IonutMarian, in schimb m-am apucat de server cu varul meu AlinDedelu și un prieten “Tomberon”.

Care sunt planurile tale pe comunitate:De când am început sa joc aici, mi-am pus in minte  ca doresc sa imi fac un stil de joc diferit fata de toate serverele deoarece este Ceva nou. Imi doresc sa clădesc un Faction History decent,cu rankuri mari, sa capăt experienta in tot ce tine de server, o avere decenta, modesta și desigur sa am o înțelegere plăcută și un respect reciproc cu toți playerii serverului. Poate in Timp ma voi gandii si la o funcție. Momentan am 2 zile de joc, level 8 și 15 ore.

Care e dorinta ta:Legată de server desigur, dorința mea este sa am un nume pe server la care playerii sa nu se “strâmbe” când aude de acesta, din contra, sa am o influența buna asupra tuturor iar aceștia sa aibe o părere buna despre mine.

Retele de socializare :Instagram: dragoss15 ( dau follow back)

Completarii :mulțumesc pentru atenția acordată ❤️sper sa ne înțelegem de minune

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...