Jump to content
Sign in to follow this  
Deus

Regulament Support Team Launcher

Recommended Posts

Cei ce ocupa functia de "Support Launcher" trebuie sa aiba minim 15 ani, sa aiba un microfon/telefon, si sa aiba pe server minim 20 de ore.

Acestia trebuie sa cunoasca ca, launcherul se poate descarca numai si numai de pe https://download.g-stone.ro !

De asemenea, cand ofera linkul celor ce il solicita ei trebuie sa ofere cu https:// , nu cu /http:// .

Tot odata, acestia trebuie sa stie adresa forumului nostru, care este forum.g-stone.ro !

Cei ce sunt Support Team, trebuie sa aiba descarcat pe telefon cat si pe PC discordul si sa fie pe discordul gstone (discord.g-stone.ro) si sa aiba pe ambele dispozitive enumerate mai sus programul Team Viewer pe care sa stie sa le foloseasca.

Cei ce, fura date din pcurilor celor ce solicita support vor primii ban IP pe server, cat si pe discord.

Ce trebuie sa faci ca Support Team ?

Acesta ofera support pe #Ajutor -discord, si ii indruma persoanele de ofera asistenta pe alte chaturi sa intre pe #Ajutor pentru asistenta, unde ii va ajuta!In cazul in care cineva solicita ca nu stie cum sa intre pe server, ce trebuie sa faceti e sa ii oferiti acest video pe care il aveti si la /tutorial .


32.jpgDaca va ofera aceasta poza cineva ce cere support,

 

unknown-248.png

ii spune-ti ca trebuie sa opreasca antivirusul (de cele mai multe ori pe windows 7 e vorba de avast si avg, ori pe windows 10 de defender ).

Deci ii spune ti sa opreasca toate anitivirusurile, iar daca nu stie/nu reuseste, atunci ii solicitati "Vrei sa te ajut eu cu TW?" si daca spune "Nu" , atunci NU AVETI VOIE SA IL FORTATI !

Daca va permite sa intrati la el in pc, ii opriti antivirusurile pe care le gasiti dupa care intrati in launcher si verificati, dupa care daca merge (99% sanse sa mearga), iesiti din TW.

Atentie, la aceasta problema, cu antivirusul, se mai poate manifesta si prin faptul ca launcherul nu porneste, apesi pe el sa il pornesti si efectiv nu merge!

Problema crash windows 10 se rezolva prin schimbarea compatibilitatilor de la gta_sa unde dati click dreapta pe el, dupa care proprietati -compatibility - bifati in fata acelui "Run.." si alegeti cele 2 variante de XP (2 sau 3) sunt cele mai recomandate, incercati cu ele pe rand si vedeti daca merge.


De cele mai multe ori, cand intrati pe TW, primul lucru pe care trebuie sa il faceti e sa ii spune ti "Salut" celui pe care il ajutati si sa verificati in samp daca locatia este bine pusa pe launcher, si sa indentificati ulterior unde este launcherul (pe desktop, in C, E, D) si chiar sa intrebati daca nu e pe desktop "Unde este folderul gstone?" .

Cei ce intreaba cum se modifica rezolutia trebuie sa le spune-ti ca "@mention, rezolutia se poate modifica doar inainte de login, apasand tasta ESC si modificand acolo setarile cum doresti, printre care si rezolutia jocului!"

In cazul in care cineva raporteaza ca i-a disparut launcherul din folder, ii spune-ti ca cel mai probabil are un antivirus ce l-a sters si ca trebuie oprit si sa extraga iar din arhiva gstone, launcherul. (gstone.exe)


Daca nu stie cum, oferiti support prin TW!


Atentie, foarte important, cand cere-ti datele TW ii spune-ti sa vi le dea NUMAI PE PRIVAT! Daca le posteaza pe vreun chat public le stergeti repede, ii spune ti ca nu ati intrat dvs, si in caz ca o intrat cineva sa opreasca TWul.

Pentru a fi Support Team trebuie sa dai un test teoretic din tot ce e mai sus + un test practic in care arati ca stii sa folosesti TW + sa cunostii sa rezolvi pe TW cum schimbi folderul la samp, compatibilitatea, rezolvarea problemei singleplayer si daca stii sa opresti avast/defender si avg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...