Jump to content
Sign in to follow this  
RuKuTuKu [SAMP]

Aplicatie lider la OlteanClan - RuKuTuKu

Recommended Posts

Nume real :Numele meu este Roua Robert Gabriel.

Unde locuiesti :Sunt nascut in Galati dar momentan stau in Italia.

Varsta :Am varsta de 16 ani.

Hobby-uri :Momentan nu am niciun hobby.

La ce factiune doresti lider :La OlteanClan

De ce doresti lider :Doresc findca stiu ca am o experienta si  in plus am timp sa ma ocup de factiune.

De ce iti place factiunea aceasta : Findca este o mafie si gen mie imi plac mafile,Imi place actiunea si war-urile.

Ce calitati ai:Am calitatea sa inteleg oamani,nu sunt genu sa ii injur sau sa ii fac de cacat. Sunt un baiat care are cei 7 ani de acasa.

Ce defecte ai:Cred ca defectu meu cel mai mare este ca cred prea mult persoanele cand defapt ma mint.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Mi-e imi place sa fie sincer si responsabil de gresesile sale si sa stie sa fie si de caterinca.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Sa ma minta si sa ma jigneasca.

Ce inseamna RolePlay :RolePlay este o actiune ca in viata reala ca exemplu un accident.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Trebuie minim 1 RolePlay sa faci.

Ai citit regulamentul serverului ? :Da,L-am citit.

Ai citit regulamentul liderilor ? :Da,L-am citit.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune :Tastezi comanda /viewcv.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :Minim 14 zile.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Minim 1 pe Saptamana.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :RuKuTuKu este un baiat care a venit din Italia pana pe GreenStone.Ajuns din data de 19/02/2020,RuKuTuKu ca sa ajunga cum e acum a trebuit sa munceasca foarte mult pana cand si-a luat prima masina,care era o Dacia 1310 si o casa. Dupa ce a inceput sa aiba casa si masina,RuKuTuKu a inceput sa vorbeasca cu foarte multi prieteni precum AlexDK,Messi si ecc. Intr-o buna zi,RuKuTuKu a decis sa se duca la primarie sa intre la Televiziunea Romana. Nici nu a trecut o zi ca RuKuTuKu deja era bagat in TVR. Dupa 2 saptamani,Seful ma promovat ca mana stanga a lui si am stat cateva zile. Pana cand mi sa propus un loc ca sef la Taxi si ce credeti ca am facut. Normal ca am acceptat,RuKuTuKu incepuse sa cunoasca cam toate persoanele din GreenStone. Intre timp,Locul de munca al meu ca sef mergea foarte bine. Trece aproape 2 luni de zile pana cand sa gandit RuKuTuKu sa lase locul de sef la Taxi la un foarte bun prieten a lui AlexCma pentru ca aflase ca Maica-sa murise si trebuia neaparat sa plece in Romania. Dupa 2 luni de zile,RuKuTuKu se intoarce in GreenStone si isi da seama ca sa schimbat mult in orasul lui. Intr-o zi,Ma suna AlexCma ca are nevoie de mine la Taxi si ca sa fac CV la Taxi,si eu ca un bun prieten acceptasem. Facusem testul pratic si teoretic si trecusem si deja in ziua aia facusem raportul saptamanal. Am stat vreo 3 saptamani pana cand m-am decis sa imi scimb munca,sa schimb ceva in viata mea.Dupa ce isi vanduse afacerea cu 110 milioane de euro si-a luat o masina de cursa numita Nissan GT-R si a bagat ceva cai in ea. Dupa o saptamana stand fara loc de munca,decid sa intru la Ministerul Apararii Nationale. Momentan,RuKuTuKu munceste ca un nebun la politie,pentru nevasta si copilul lui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau, dar nu ai activitatea saptamanala asa de mare incat sa poti conduce factiunea si nu cred ca esti pregatit sa organizezi factiunea Oltean Clan la nivelul in care se afla acum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...