Jump to content
Sakon X

Aplicatie Leader pentru factiunea Oltean Clan []SaKOnX[]

Recommended Posts

Nume server : []SaKOnX[]

Nume real : Cosmin

Unde locuiesti :Eu locuiesc in Coumuna Copaceni.

Varsta :Am varsta de 14 ani.

Hobby-uri :Hobby-ul meu principal este sa ma joc pe PC in special joc-uri, dar cel mai mult imi place sa ma joc SA:MP.

La ce factiune doresti lider :Oltean Clan.

De ce doresti lider :Eu doresc sa fiu leader deoarece imi place sa fiu la conducere mai ales unei mafii, am mai fost in acesta factiune si imi place staff-ul server-ului deoarece este unit si ajuta playeri asa ca am decis sa ma alatur voaua.

De ce iti place factiunea aceasta :Acesta factiune mie presnonal imi place deoarece se ocupa cu bataliile intre mafi si cel mai mult imi place la acesta factiune cand se organizeaza RolePlay-urile.

Ce calitati ai:Calitatile pe care le am sunt: respectul fata de cei din jur, sunt saritor in ajutorul celorlalti si ma imprietensc foare repede cu ceilalti.

Ce defecte ai:Defectele pe care am sunt ca sunt naivitatea si timiditatea.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Ca sa consider pe cineva prieten acesta trebuie sa ma respecte si sa imi sara in ajutor cand am nevoie.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Cand un om nu imi ofera respectul pe care eu il acord ; Cand acesta ma drepert "prost" cand sunt prea bun cu acesta.

Ce inseamna RolePlay :Un RolePlay dupa parerea mea este o actiune pe roluri simulata ca si cum acesta s-ar petrece in lumea reala.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Ca leader minim un RolePlay trebuie se organizezi pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? :Da, am citit acel regulament.

Ai citit regulamentul liderilor ? :Da, am citit acel regulament.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune :Cu comanda [/viewcv].

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :In acest caz este nevoie de minim 7 zile in factiune doar daca acesta are raport-ul complat pentru ca acesta sa iasa cu 0 FP.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :RolePlay-urile care se pot organiza la acesta factiune sunt: DM Cops, Jaf-urile armate si vandalizarea bunurilor personale.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :[]SaKOnX[] este un cetatean venit dintr-un oras indepartat, inbracat la camasa si cu papion, acesta pe pe parcursul drumului sau a intrat intr-o mafie si acesta a inceput sa se puna prost cu polisitsti, chiar daca []SaKOnX[] a iesit din acea grupare mafioata politisti tot considera ca acesta un pericol pentru cei din jur,  deoarece acesta vindea drugs la colt de strada si muniti pentru arme. Nici cu remorcheri nu se intelegea prea bine cand acesta era in acea grupare mafioata deoarece parca nu foarte corect. []SaKOnX[] dupa ce acesta a iesit din acea grupare mafioata a inceput sa daruiasca diverse obiecte cum ar fi masini si inbaracaminte pentru celor din jurul sau. Si el s-a cumintit pentru moment dar chiar si cu faptele pe bune pe care acesta le-a facut  tot nu are o imagine sociala prea buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/9/2020 at 7:41 PM, Sakon X said:

Unde locuiesti :Eu locuiesc in Coumuna Copaceni.

Valcea ?

Imi pare rau, dar nu cred ca esti pregatit pentru functia de lider, intr-o factiune din care ai facut parte. Mai incearca ca membru, sa ai un FH acolo cat de cat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...