Jump to content
xCrUsH

Aplcatie Lider Oltean Clan- xCrUsH

Recommended Posts

Nume server : xCrUsH

Nume real : George

Unde locuiesti : Eu locuiesc in orasul Targu Neamt din judetul Neamt.

Varsta : Am frumoasa varsta de 15 ani.

Hobby-uri : Imi place sa ma joc pe PC in special SA:MP si Minecraft,dar joc si la o echipa de fotball.

La ce factiune doresti lider : Oltean Clan (Mafie)

De ce doresti lider : Eu doresc lider la aceasta factiune doarece a o ridica la cel mai inalt nivel de Roleplay de pe sv dintre mafii,si o sa fiu foarte activ la war-uri.

De ce iti place factiunea aceasta : Deoarece este o mafie foarte buna,cu membrii de foarte buni si capabili in ea, si calatoresc foarte mult prin regiunea Olteniei si de asta imi place Oltean Clan.Si nu sunt fitos si arogant.

Ce calitati ai: Sunt un baiat rabdator,care isi dedica mult timp-ul pe acest joc,sunt iubitor,pretuiesc orice lucru pe care il am,si sunt foarte grijului,asa  ca o sa am mare grija de aceasta factiune.

Ce defecte ai:Sunt mic de inaltime,cate odata mai injur dar asta se intampla rar,nu ma enervez repede dar ma mai enervez cateodata,in rest nu cred ca am multe defecte.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa nu fie pe interes,sa nu fie foarte arogan si fitos,in rest sunt prieteons.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa fie fitos/arogant sa nu injure de parinti ( asta ma enerveaza la culme) .

Ce inseamna RolePlay :Reprezinta simularea vietii reale prin intermediul caracterelor din joc,exprimandu-ne actiunile si gandurile prin comenzile specifice /me /ooc /b.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Mimim 1 roleplay pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? :Sigur ca da.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Desigur.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Pentru a vedea CV-urile depuse la factiune trebuie sa scrii comanda [ /viewcv ]

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Minim 7 zile pentru a iesii din factiune fara a fii sanctionat.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : La aceasta factiune se pot face urmatoarele roleplay-uri : Jaf-uri armate,DM Cop si vandalizarea bunurilor personale.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : xCrUsH este un om al orasului GS destul de bogat cu o masina de tip Buggati Chiron,el are o casa personala pe care incearca sa o vanda,are varsta de 24 ani,mai are 2 frati pe nume SATELiT cu varsta de 25 ani si DragosC cu varsta de 24 de ani,xCrUsH este frate geaman cu DragosC toti acesti frati se inteleg de minune si se ajuta cu orice problema intampinata de acestia.Ei au avut ceva probleme cu Ministerul Afacerilor Interne si de asta, xCrUsH a decis sa fie lider-ul mafiei Oltean Clan pentru ai executa pe cei ce le-au facut rau din Ministerul Afacerilor Interne,in rest xCrUsH nu prea respecta regulile de circulatie si primeste amenzi aproape zilnic si asta il enerveaza la culme.xCrUsH este o persoana buna la suflet cu cei care il ajuta.El a decis ca in GS isi v-a petrece tot restul vietii si el doreste sa fie Seful Mafiei pana moare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

xCrUsH a fost scos de Paun din Tractari Auto (rank 1) dupa 2 zile, motiv: Tare in gura,raport falsificat.

Te rog sa imi dai PM ca sa iti arat dovezile de falsificare si incalcare a regulamentului factiunii respective de ai spus ca a facut liderul abuz, de fapt ai incalcat regulile anti-falisifcare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...