Jump to content
Sign in to follow this  
Fox_23

Aplicatie lider - Oltean Clan!

Recommended Posts

Nume server : Fox_23

Nume real : Ma numesc Iorgulescu Rareș Gabriel.

Unde locuiesti : Locuiesc in capitala Romaniei,Bucuresti!

Varsta :Detin varsta de 16 ani!

Hobby-uri : Hobby-urile mele sunt sa ma joc pe PC,sa fac animatii sau postere cu anumite jocuri care imi ajung la suflet sau din cand in cand sau mai fac un voice acting la personaje faimoase sau cele animate!

La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea Oltean Clan.

De ce doresti lider : Doresc lider pentru ca oltean clan este o mafie cu membri silitori si doritori sa asiste sau sa munceasca si acesti membri merita condusi de un lider brav si conștiincios!

De ce iti place factiunea aceasta : Imi place aceasta factiune pentru ca orice am face suntem uniti si daca cade cineva ne ridicam unu pe altu 

Ce calitati ai: Mecanica,respectul fata din cei din jur,cumintenia,ambitia,vad mereu partea plina a paharului,seriozitatea.

Ce defecte ai: Teama dea a da-o in bara

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Respectul si sa dovedeasca putin de bun simt.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Falsitatea,minciunile date pe fata si sa fiu acuzat pe nedrept.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay este un joc de roluri care te face sa simti putina realitate din jocul pe care il joci! 

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Cel putin un RolePlay pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur ca am facut asa ceva!

Ai citit regulamentul liderilor ? : Si normal!

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Ca sa vezi CV-urile depuse catre factiunea ta trebuie sa te folosesti de comanda /viewcv.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Ii trebuie minim 7 zile de la intratrea in factiune!

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Afaceri ilegale,intalniri intre mafii,ambuscade,rapire.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Fox_23 este un barbat de 25 de ani care sa nascut in Los Santos unde a facut academia de politie M.A.I pana cand a terminat cu brio si a fost recrutat in orasul Green Stone,acesta a fost un luptator umitor si mereu la datorie cand era nevoie de el puteai sa te bazezi ca era acolo,pana intr-o zi in care un accident teribil sa intamplat cu prietena lui si a simtit nevoia de razbunare si sange in momentu ala era un animal salbatic nimeni nu il mai putea imblanzi dar razbunarea aceasta ia adus ani de puscarie multi si buni...Dupa 17 ani a fost eliberat conditionat simtea ca viata lui nu mai are rost pana cand prietenu lui Gaby l-a luat sub aripa lui in Oltean Clan de la intrarea lui Fox in mafie a incepu nebunia.Toti devenisera uniti ca niste fratii nimeni nu ii putea despartii dar un necaz teribil a apus peste mafia Oltean Clan lideru a fost assasinat din cauza pericolului pe care il aducea in Green Stone...dar Fox si-a promis sa aibe grija de colegii lui si sa continue cu capu sus cativa il vedeau ca pe un lider inascut i-au si sugerat dar el asteapta sa fie ridicat la putere corect ci nu printr-un mod murdar! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acceptat insa va trebuii in perioada de lider (mandatul de lider, in cazul in care treci probele ) sa renunti la admin si treci in functia de helper. Dupa ce iti terminii mandatul de lider poti revenii inapoi la admin level 1.

Astept decizia ta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...