Jump to content
Sign in to follow this  
Dexanu

Aplicatie lider Oltean Clan-DexuZEW

Recommended Posts

Nume server : DexuZEW

Nume real : Daniel

Unde locuiesti : Pitesti

Varsta : 18

Hobby-uri : Ca un hobby pot numi jucatul pe calculator, fiind ceva recreationall football.

La ce factiune doresti lider : Oltean Clan

De ce doresti lider : Doresc sa fiu lider ca, folosindu-ma de abilitatile mele, sa duc factiunea intr-un punct mai inalt pe server.

De ce iti place factiunea aceasta : Imi place factiunea asta fiindca are un potential de dezvoltare.

Ce calitati ai: Ca o prima calitate care este mai interesanta, as vrea sa mentionez management-ul si spiritul de lider ( mai exact sa mentionez ca pentru o perioada de 6 luni am fost City Manager pe orasul meu, pentru mai multe detalii despre asta putem vorbi in privat), rezolvarea problemelor, rezistenta la situatii sub stres si altele probabil care nu-mi vin acum in cap.

Ce defecte ai: Nervii. Ma enervez repede-ma calmez repede. Mai sunt si alte defecte care nu-mi acum in cap doar ca pe acesta il intalnesc destul de des si sunt complet constient de el.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : In primul rand sa fim pe aceasi idee, frecventa cum s-ar spune, sa avem mereu un subiect de discutie, oricare ar fi acela. Depinde foarte mult de la persoana la persoana, nu ma simt in stare sa spun de ce un om imi este prieten si altul nu.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Daca un om are o opinie si cineva incearca sa o schimbe, this is the shit i hate. Toti avem opinii diferite samd. Mai urasc si vorba multa si proasta si sa nu uitam de falsitate.

Ce inseamna RolePlay : Nu vreau sa dau copy paste de la regulamentul vostru, in opinia mea roleplay-ul este imitarea unor actiuni, lucruri etc ulterior transpunerea lor intr-un joc virtual prin intermediul anumitor comenzi. Definitie valabila in cazul de fata.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : 1

Ai citit regulamentul serverului ? : Da

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da 

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : /viewcv

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :  7

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Daca avem posibilitatea de actiuni complexe, as vrea sa facem anumite jafuri la un nivel mai ridicat (fara sa primim neaparat ceva, in principal pentru frumusetea roleplay-ului), jafuri bancare, trafic arme-droguri (dar ceva mai frumos decat /sellgun).

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : DexuZEW este un baiat de 19 ani crescut in Los Santos de catre 2 parinti iubitori. Mama acestuia lucrand in sistemul medical si tatal acestuia fiind pompier, DexuZEW nu a intampinat probleme cauzate de bani in copilaria acestuia ceea ce l-a ajutat in dezvoltare. In ciuda faptului ca parintii acestuia i-au oferit o educatie exceptionala si au platit pentru scoli private, DexuZEW a ajuns in randul baietiilor de cartier prin batai stradale si stilul de viata specific. Consumul de droguri a ajuns sa fie la ordinea zilei. Ulterior acesta s-a alaturat unei gasti de strada si impreuna cu ceilalti baieti au inceput sa-si ridice respectul in Los Santos.Ca un mic adaos, stiu ca trebuie sa am minim lvl 10 si 30 de ore jucate dar am zis sa aplic deoarece ma consider un baiat cu aptitudini destul de bune si cu un fost job(discutam mai multe) pe care nu multi au ocazia sa l primeasca. Astept un raspuns sincer despre situatia de fata, poate ocazia sa stam de vorba in privat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/9/2020 at 11:29 PM, Dexanu said:

Ca un mic adaos, stiu ca trebuie sa am minim lvl 10 si 30 de ore jucate dar am zis sa aplic deoarece ma consider un baiat cu aptitudini destul de bune si cu un fost job(discutam mai multe) pe care nu multi au ocazia sa l primeasca. Astept un raspuns sincer despre situatia de fata, poate ocazia sa stam de vorba in privat

Regulile sunt reguli!

Level 10
Experienta 513
Hours played

16 hours

 

 

Respins.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...