Jump to content
Awora

Aplicatie Lider OlteanClan - Awora

Recommended Posts

Nume server: RPG GreenStone.

Nume real: Ma numesc Dumitrescu Nicholas Andrei.

Unde locuiesti: Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3.

Varsta: Am 17 ani.

Hobby-uri: Ca si hobby, imi place foarte mult sa produc beat-uri si sa fac muzica.

La ce factiune doresti lider: La OlteanClan.

De ce doresti lider: Deoarece stiu ca sunt capabil de aceasta functie si pe langa asta imi place foarte mult in mafie, desi nu am aplicat pana acum deoarece nu erau turfuri bagate, stiu ca pot aduce aceasta pe primul loc si de ce nu. Sa ne bucuram de moment.

De ce iti place factiunea aceasta: Deoarece in Mafie ai nevoie de spirit de munca si de lucru in echipa.

Ce calitati ai: Nu pot spune ca am niste calitati deosebite, insa sunt destul de calm, serios cand este nevoie si stiu sa ma port ca atare.

Ce defecte ai: Sincer, nu stiu mereu de gluma, Mai ales atunci cand ma prinzi obosit de la munca sau am avut o zi prea proasta, iau totul in serios, in rest nimic.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Imi place sa fie sincer, corect cu cei din jur si intotdeauna alaturi de mine la nevoie si vice-versa, astfel il pot considera prieten.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Minicunea, falsitatea si atunci cand vorbeste despre un subiect despre care nu are habar sau exagereaza lucrurile prea mult. Insa nu ajung la ura, doar il displac.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay pentru mine inseamna atunci cand joci un rol in joc, incercand sa imitam o viata reala, impreuna cu prieteni, creand cu caracter care sa fie pe placul nostru. In acest sens noi simulam o viata reala intr-un mediu virtual.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim 1RP

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Normal ca da.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Cu comanda /viewcv

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Are nevoie de 7 zile.

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Putem organiza un roleplay intre 2 mafii, de exemplu o cearta intre liderii a 2a mafii, unde se discuta pe tema lor.. probabil bani, droguri etc. 

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Awora este un cetatean exemplar venit din Los Santos in GS State in 1998 dupa revolte, acesta a devenit un mafiot de temut in orasul GS State, se ocupa cu trafic de droguri si spalare de bani. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...