Jump to content
  • SA:MP
    SA:MP
    Only Launcher

    Owner

    GreenStone Community

Aplicație Lider Uber - Thief


Thief

Recommended Posts

Nickname server : Pe server am frumosul nume Thief .

Nume real : Pe mine ma cheama Andrei .

Unde locuiesti : Eu locuiesc in Suceava .

Varsta : Am frumoasa varsta de 16 ani .

Hobby-uri : Mie imi place sa joc fotbal in primul rand si in al doilea rand ma atrage pescuitul .

La ce factiune doresti lider : Doresc lider la factiunea Uber .

De ce doresti lider : Eu doresc lider deoarece vreau sa populez aceasta factiune mai mult ca ” Taxi ” si mi-am dorit sa ajung lider la aceasta factiune de cand am vazut ca este pe server .

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Eu consider ca scopul acestei factiuni este sa ajuti playerii si sa ii duci in ce locatii doresc .

Ce calitati ai: Eu consider ca sunt : respectuos , cu bun simt , intelegator , rabdator , atent , grijuliu .

Ce defecte ai: Eu consider ca defectele mele sunt : Uneori ma enervez repede si uneori dar mai rar enervez persoanele din jurul meu .

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Eu sa consider pe cineva prieten adevarat trebuie ca aceea persoana sa nu te lase la greu , sa treaca cu tine prin momentele cele mai grele , sa fie respectuos si sa aiba un limbaj decent .

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Eu urasc la un om cand vorbeste urat despre o persoana , cand te lasa la greu  si cand este laudaros .

Ce inseamna RolePlay : Dupa explicatiile mele RolePlay inseamna copierea vietii reale in acest server minunat .

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Ca si lider trebuie sa organjzezi minim un RolePlay pe saptamana .

Ai citit regulamentul serverului ? : Da , am citit regulamentul serverului repetativ .

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da , am citit regulamentul liderilor repetativ .

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Te poti uita la CV-urile depuse la factiune cu comanda /viewcv .

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Un jucator are nevoie de minim 14 zile sa iasa dintr-o factiune fara FW .

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Eu voi organiza niste RolePlay-uri de exemplu : Adun toti membrii factiunii si mergem in ” excursie ” adica ne pornim stand toti in rand sau unul langa altul si ne plimbam , facem activitati distractive , ne distram toti in HQ sau Bar deoarece trebuie si o zi relaxanta dupa atata condus si cateva care doresc membrii factiunii . Dupa aceea sa acceptam comenzi si sa ne comportam cat mai realistic si frumos in acelasi timp deoarece clientul pe care il avem sa se faca cat mai comod si sa se simta ca acasa .

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Salut , Thief are varsta de 16 ani si este un cetatean venit din alta tara in orasul GreenStone acum aproximativ o luna ( o luna si ceva daca nu chiar 2 ) . El a avut in prim-plan sa ajunga un cetatean cat mai cunoscut in oras . Intre timp el si-a gasit o sotie care il iubeste si au 2 copii impreuna . A reusit sa ajunga un cetatean destul de renumit , ajuns in Guvern cu functia de ” Helper ” si sperand in continuare la ” Admin ” sau de ce nu ” Lider ” .

 Cate calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Eu cred ca Uber-ul este / va fii o factiune destul de renumita cu ceea ce face . Liderul , mai ales , va conta cel mai mult in aceasta factiune deoarece el o ” construieste ” si are grija de ea in ce-a mai mare parte .

Cat zile cudureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 35 de zile .

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: Rank 2 se ofera doar cand membrul factiunii are 14 zile de la intrarea in factiune .

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege doar atunci cand membrul factiunii are minim 7 zile in factiune ,  FH curat si raport complet . Liderii pot avea maxim 2 co-lideri si daca acestia gresesc liderul este luat la raspundere . Daca un co-lider adauga / scoate pe cineva din factiune aiurea v-a fi demis alaturi de lider .

Exemplu de 2 reforme pe care le-ai face in factiune : Eu as adauga o reforma care arata cum conduc , deoarece am fosti in ” Taxi ”, ” I.S.U ” ” Tractari Auto ” si in prezent ” M.A.I ” eu zic ca ma pricep la condus . Si pe viitor ce idei imi mai vin .

Cum ar arata regulamentul factiunii tale, ce ar cuprinde acesta ? Regulamentul factiunii mele ( Uber ) ar arata : 1.Regulament-ul factiunii --> 2.Amenzi --> 3.Sanctiuni --> 4.Invoiri --> 5.Rank-Up --> 6.Raport saptamanal --> 7.Demisii .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Deocamdata factiunea este inca in stadiul de pregatiri.
Interior HQ, comenzi, sistem de transport si masini.
Am decis sa deschidem aplicatile pentru factiune mai devreme decat data la care o sa fie gata pentru a putea aplica cat mai multi, ca sa oferim unui numar mai mare de jcuatori sansa de a fi lider.
Aplicatia ta ramane valabila pentru concursul de lider si am inceput examinarea contului tau. Vei primii un raspuns in curand!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Deus locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...