Jump to content
Sign in to follow this  
DyiCrYis

Aplicatie lider-Uber-DyiCrYis

Recommended Posts

Nickname server : .DyiCrYis.

Nume real : Robciuc Adelin

Unde locuiesti : Locuiesc in judetul Suceava,comuna Darmanesti.

Varsta : Am varsta de 16 ani.

Hobby-uri : Hobby-ul principal este fotbalul,dar in general imi place sa fac orice fel de sport.

 

La ce factiune doresti lider : Doresc sa devin lider la factiunea Uber.

De ce doresti lider :Deoarece vreau sa integrez disciplina,devotament si o capacitate de specializare pusa la punct.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?:Scopul acestei factiuni este acela de a transporta playerii dintr-o locatie in alta,într-un mod cat mai comod,in schimbul unei sume de bani.

Ce calitati ai:Sunt foarte intelegator,istet,glumet,serios cand trebuie,devotat si silitor.

Ce defecte ai:Putin prea apucat,nerabdator.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten :Sa nu aiba 2 fete,sa fie loial si prieten in adevăratul sens al cuvântului.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii :Falsitatea si lenea.

Ce inseamna RolePlay :RolePlay inseamna un joc de rol,deprins din viata reala ce are ca scop simularea anumitor interventii,ce privesc actiuni,desigur,ca in viata reala.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider :Minim 1.

Ai citit regulamentul serverului ? :Desigur

 

Ai citit regulamentul liderilor ? :Desigur.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Cu comanda /viewcv.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW :Minim 14 zile.

 

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider :Momentan nu cred ca este vre-un roleplay pe care aceasta facțiune trebuie sa il execute,sper ca pe viitor sa apara,am ceva idei in minte,de pilda:Asasinarea unui lider de la un departament in cel mai silentios mod,sau Omorarea unei tinte de catre toti,ca un fel de cursa.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  :

DyiCryis,un cetățean nobil,loial si foarte silitor.La varsta de 15 ani este nevoit sa se mute din orașul Vice City.Acesta și-a luat familia si a ajuns in GreenStone,unde a cumparat o garsoniera nu foarte mare,unde se putea destinde cu familia sa.Acesta nu ducea un trai bun din punct de vedere financiar,asa ca se angajeaza ca taximetrist la vârsta de 21de ani.Parintii isi castigau existenta muncind pe scara blocului,facand curatenie si ducand gunoil oamenilor la ghena.DyiCryis a castigat primul salariu,de unde și-a platit intretinerile,a intrat la Facultatea de drept si a reusit sa isi cumpere prima sa masina la al treilea salariu.Acesta doreste sa devina lider al facțiunii Uber la varsta de 25 de ani,cand va termina facultatea.Visul lui este sa devina cel mai bun uber auzit vreodata si sa fie cel mai bun conducator din GreenStone.Isi doreste sa isi mentina familia unita,dar si fericita.Se intoarce in Vice City cu niste afaceri,unde isi reintalneste vechii prieteni.Se intoarce in GreenStone,unde isi continua studiile, fiind alaturi de familia lui la orice pas.Acesta este un cetatean respectat si foarte educat.Reuseste sa isi cumpere a doua masina,pentru ca tatal sau sa isi poata face treburile cu prima,care nu mai dadea randament.DyiCrYis invata din greu,pe langa mai si muncește pentru ca stie ca prin muncă si silinta ,acesta va avea un viitor plin de realizari.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:Seriozitate,devotament si silinta.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: Un mandat de lider dureaza 35 de zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?:La 7 zile,dar membrul respectiv sa nu aiba FW.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) :Co liderul se alege atunci cand liderul decide ca are nevoie de ajutor,dar atenție!co liderul trebuie sa aiba raportul complet si minim 14 zile de la intrarea in factiune.

Exemplu de 2 reforme pe care le-ai face in factiune : Reasamblarea facțiunii într-un mod cat mai bine gandit din punct de vedere al activitatii,raportat la procentajul Playerilor online zilnic,adica,sa presupunem ca sunt cate 50-60 de playeri zilnic,dar acest numar nefiind unul exact,scăzând sau crescand in orice minut,eu nu voi avea peste 10 uberi in factiune deoarece raportul este relativ dificil,asta fiind o dificultate majora,accept maxim 7 playeri in factiune pentru a se putea regla procentajul raportului cu cel al Playerilor online,pentru ca raportul sa poata fi facut.O alta reforma ar fi aceea de a avea o diferenta mult mai majora intre rankuri si rapoartele saptamanale,adica rapoartele sa fie acceptabil,realizabile,iar rankurile sa se acorde in functie de vechime si multa experienta.

Cum ar arata regulamentul factiunii tale, ce ar cuprinde acesta ?

1.Regulamentul uberilor

2.Sanctiuni/Amenzi

3.Anunturi importante./Invoiri.

4.Comenzi factiune

5.Demisii/Cerere rank up.

6.Roleplay-uri.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deocamdata factiunea este inca in stadiul de pregatiri.
Interior HQ, comenzi, sistem de transport si masini.
Am decis sa deschidem aplicatile pentru factiune mai devreme decat data la care o sa fie gata pentru a putea aplica cat mai multi, ca sa oferim unui numar mai mare de jcuatori sansa de a fi lider.
Aplicatia ta ramane valabila pentru concursul de lider si am inceput examinarea contului tau. Vei primii un raspuns in curand!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...