Jump to content
Sign in to follow this  
Cristian G.

Aplicație Lider Uber - CristianG.

Recommended Posts

Nickname server : CristianG.

Nume real : Cristian George.

Unde locuiesti : Pitesti, Judetul Arges.

Varsta : 22 de ani.

Hobby-uri : Fotbalul, tenisul de camp, samp-ul, etc.

La ce factiune doresti lider : Factiunea Uber.

De ce doresti lider : Doresc aceasta functie deoarece vreau sa fac un pas inainte si sa pot contribui cu ceva la acest server prin munca, responsabilitate, seriozitate, dar si prin modul de a specializa alti membri si a-i ajuta sa invete cate ceva din aceasta factiune pasnica.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Aceasta factiune are scopul de a transporta membrii de la locatia de unde se face comanda, pana la locatia dorita, dar si adaugarea unui alt tip de transport in afara de Factiunea Taxi, care ajuta membrii sa se deplaseze mai repede si la timp unde acestia doresc, in schimbul unei sume de bani la limita bunului simt.

Ce calitati ai: Calitatile mele sunt : bunul simt ( cei 7 ani de acasa ), glumet ( rad si glumesc incat sa fie o atmosfera placuta ), calm ( in unele situatii ) , lucrul in echipa ( cel mai important atunci cand ai si alti membri care te ajuta, dar la randul meu sa pot ajuta si eu ).

Ce defecte ai: Defectele mele sunt ca nu imi place sa fiu jignit de o persoana care nu ma cunoaste, care nu stie ce fel de persoana sunt eu, dar persoana respectiva isi da cu presupunerea aiurea, nu imi place sa fiu mintit ( mai pe inteles, minti ca ai o problema si nu poti face ceva sau nu poti veni undeva, ok, te cred, dar totul pana la un nivel si pana la descoperirea minciunii ).

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : As avea multe de spus, dar o sa spun cat mai pe scurt posibil : SINCERITATEA, BUNUL SIMT ( CEI 7 ANI DE ACASA ), BUNA DISPOZITIE creata de mine sau de respectiva persoana pentru a creea o atmosfera pe placul amandurora.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Minciuna, jignirile foarte urate la adresa mea sau a membrilor familiei.

Ce inseamna RolePlay : RolePlay inseamna definirea vietii reale, adica jucarea unui rol asa cum este si in viata reala prin intermediul online, prin intermediul unor caractere specifice, dar si folosirea unor comenzi pentru a putea imita viata reala.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : Minim 1 RolePlay pe saptamana.

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur.

Ai citit regulamentul liderilor ? : Desigur.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : Comanda /wievcv.

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : Un jucator care doreste sa demisioneze din factiune cu sau fara FP, trebuie sa aiba minim 7 zile de cand a fost acceptat in factiune. ( Este o greseala la aceasta intrebare, in loc de FW trebuia FP. )

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : Excursii ( trebuie sa fie o zi in care sa te poti relaxa ), abordarea comportamentului civilizat cand accepti si esti in timpul condusului fata de un membru. Deocamdata aceste idei mi-au venit acum pe moment, dar o sa ma gandesc mai intens la ce tipuri de RP pot face.

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : CristianG este o persoana muncitoare care lucreaza pentru Digi Romania, iar in timpul liber este sofer la o firma de transport. Acesta este o persoana modesta care a crescut cu ce a putut, cu o situatie financiara modesta. Prin munca, acesta a reusit sa isi creeze o afacere modesta care fiecare membru poate cumpara diverse obiecte. Este o persoana pasnica, serioasa, glumeata, dar si responsabila in momentele necesare.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?: Calitatile acestei factiuni este de a avea un comportament decent fata de persoana pe care o ai in masina, sa socializezi cu persoana pentru a fi multumita ca a ales acest mijloc de trasport, condusul decent ( fara condus sportiv sau alt tip de condus ), dar si dragul de a-ti place ceea ce faci.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 35 zile.

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: 14 zile.

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Co-liderul se alege prin activitatea sa in factiune, sa aiba minim 7 zile, un raport complet si fara sactiuni, un comportament decent si sa fie saritor sa ajute cand este nevoie, cand liderul poate nu este on la momentul respectiv sau poate cand nu este in fata pc-ului.

Exemplu de 2 reforme pe care le-ai face in factiune : Nu stiu deocamdata, dar o sa ma gandesc.

Cum ar arata regulamentul factiunii tale, ce ar cuprinde acesta ?  :

1. Regulament Uber 

2. Anunturi Importante

3. Cereri RankUP

4. Invoiri / Demisii

5. Sanctiuni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deocamdata factiunea este inca in stadiul de pregatiri.
Interior HQ, comenzi, sistem de transport si masini.
Am decis sa deschidem aplicatile pentru factiune mai devreme decat data la care o sa fie gata pentru a putea aplica cat mai multi, ca sa oferim unui numar mai mare de jcuatori sansa de a fi lider.
Aplicatia ta ramane valabila pentru concursul de lider si am inceput examinarea contului tau. Vei primii un raspuns in curand!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...