Jump to content
Sign in to follow this  
Overkreig

Renault Clio, Captur și Kadjar renunță la o motorizare mult iubită

Recommended Posts

Fanii motoarelor diesel Renault s-ar putea să fie dezamăgiți să afle că producătorul francez va reduce drastic gama de oferte de motorizare.

Grupul Renault face demersuri vizibile pentru a se alinia, din 2021, la normele de poluare impuse de Uniunea Europeană. Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, de exemplu, nu vor mai fi oferite cu motorizări diesel. Și, în aceeași idee, nici modelele Clio, Captur și Kadjar nu vor mai avea dCi-urile cu care ne obișnuisem. Pentru Clio și Captur, Renault oferea motorul dCi în versiuni cu 85 CP și 115 CP, în timp ce pentru Kadjar propunea unitatea 1.7 dCi cu 150 CP.

Renault Clio, Captur și Kadjar renunță la o motorizare mult iubită

Singura excepție o face Clio, care va primi un 1.5 dCi cu 100 CP care să înlocuiască ofertele anterioare; o parte importantă din clienții lui Clio o reprezintă operatorii de flote, pe care Renault vrea să îi țină cât mai mult timp în grații.

Din fericire, oferte de motorizare economice sunt disponibile și pe benzină; este vorba despre gama E-Tech, disponibilă pe Clio și Captur, care se laudă cu cifre de consum și emisii specifice motoarelor diesel.

Sursă: https://www.auto-bild.ro/stiri/renault-clio-captur-kadjar-motorizare-diesel-189383.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...