Jump to content
Sign in to follow this  
Loris

Cerere lider I.S.U - Loris

Recommended Posts

Nickname server : Loris

Nume real : Loris

Unde locuiesti : in Iasi

Varsta : 18

Hobby-uri : Sport (box, football, voleyball, baschet), editare foto dar si video

La ce factiune doresti lider : La ISU

De ce doresti lider : Doresc lider deoarece vreau sa imi aduc membrii buni si sa readuc factiunea la cel mai inalt nivel si desigur sa fac RP-uri frumoase.

Care consideri tu ca e scopul acestei factiuni ?: Scopul acestei factiuni este de a da viata jucatorilor care duc lipsa.

Ce calitati ai: Eu unul consider ca pot fi si serios si glumet, consider ca este o calitate buna sa stii de gluma. Sunt destul de logic in gandire si foarte intelegator.

Ce defecte ai: Singurele defecte ar fi ca ma enervez rau dar, asta e la waruri, de care factiunea asta nu tine. Si ca uneori am glume proaste dar tot timpul revin la normal daca gresesc.

Ce iti place la un om ca sa il consideri prieten : Sa fie de treaba, sa fie glumet, sa fie destept si sa stie sa vorbeasca despre orice, orice subiect ar fi introdus in disctuie sa ai ce vorbi.

Ce nu iti place la un om si te face sa il urastii : Sa te dai mare, sa te lauzi, sa te crezi mai presus decat ceilalti, sa nu stii sa apreciezi munca.

Ce inseamna RolePlay : Roleplay inseamna sa imiti actiunile din realitate, cat de mult poti in acest joc.

Cate RolePlay trebuie sa organizezi pe saptamana ca lider : 1

Ai citit regulamentul serverului ? : Desigur

Ai citit regulamentul liderilor ? : Da.

Cu ce comanda te uiti la CV-urile depuse la factiune : /viewcv

Cate zile are nevoie un jucator sa poata iesii din factiune fara FW : 14

Ce RolePlayuri poti organiza la factiunea la care doresti lider : 1

Prezentarea caracterului tau din joc intr-un stil RolePlay (minim 10 randuri, de ex : Deus este un cetatean responsabil venit in GS State din Vice City si care a devenit Primarul Orasului, etc. etc. etc.)  : Loris este un cetatean respectat in lumea interlopa acesta fiind unul dintre cei mai buni in gandirea strategiei de war. Acesta este insa si o fire calma ce are prieteni peste tot acestia fiind cu el nu pentru realizarile sale ci, pentru felul sau de a fi. El, insa, s-a indepartate de lumea mafiota undeva in sud est-ul Green Stone City avand o casa si 2 copii pe care ii iubeste.

Ce calitati crezi ca presupune factiunea unde doresti lider ?:  Factiunea aceasta este una destul de unica deoarece sunt multe scenarii de roleplay ce pot fi facute si este singura care poate ajuta la insanatosirea jucatorilor.

Cat zile dureaza un mandat de lider ?: 70

La cate zile se da rank up de la rank 1 la 2 ?: 14

Cum se alege co-liderul ? (Raspunsul trebuie sa includa tot ce tine de criterile de alegere a co liderului) : Acesta trebuie sa aiba 7 zile in factiune, trebuie sa-i dai un test din regulamentul liderilor cu minim 15 intrebari, fh-ul sa fie unul demn de sublider.

Exemplu de 2 reforme pe care le-ai face in factiune : Vreau sa o fac o factiune activa si respectata pe server, voi aplica pedepse severe pentru ca membri sa fie de exceptie.

Cum ar arata regulamentul factiunii tale, ce ar cuprinde acesta ? Regulamentul este deja facut pe website, nu as adauga nimic la acesta deoarece cred ca este mai mult decat bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...