Victor Duca 0 Report post Posted April 6 Nume pe server - [email protected] Propunerea mea - sa fie adauga vehiculul Mercedes W124, care sa aiba un pret decent, zic 40-50kk, va hotorati voi Cateva poze/schite - https://imgur.com/a/7UZqIy3 Alte detalii - Să fie cat mai realistic si adaugat cat mai curand, mafiotii vor fi satisfacuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
ximinal 2 Report post Posted April 7 Nume pe server - ximinal Propunerea mea - 1. Sugestie : Comanda : /neon , ce face această comandă ? Îți arată cate neon-uri ai pe mașină și le poți schimba intre ele 2. Sugestie: Cand cineva suna la uber/taxi ( /service uber/taxi ) acea persoana sa vada uberul/taxi pe mapa, si sa ii apara cati metrii mai are pana la el. sau , sa poti vorbii cu acea persoana dupa ce ii accepti comanda, printr-o comanda speciala pentru uber si taxi Cateva poze/schite - Alte detalii - 1 q_COSMIN_q reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deus 459 Report post Posted April 7 1 hour ago, ximinal said: Nume pe server - ximinal Propunerea mea - 1. Sugestie : Comanda : /neon , ce face această comandă ? Îți arată cate neon-uri ai pe mașină și le poți schimba intre ele 2. Sugestie: Cand cineva suna la uber/taxi ( /service uber/taxi ) acea persoana sa vada uberul/taxi pe mapa, si sa ii apara cati metrii mai are pana la el. sau , sa poti vorbii cu acea persoana dupa ce ii accepti comanda, printr-o comanda speciala pentru uber si taxi Cateva poze/schite - Alte detalii - Doar a 2-a sugestie acceptata. Prima mi se pare cam nepotrivita, adica sa ai 2 neoane diferite pe masina mi se pare cam tiganie. 2 q_COSMIN_q and DragosGeorge reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ximinal 2 Report post Posted Friday at 07:49 PM Nume pe server - ximinal Propunerea mea - Marirea PNS-urilor/ atelierul de stage/neon ( Lungime,Latime,Inaltime) pentru a putea intra si cu vehiculele mai mari, de ex : Monster/tir Cateva poze/schite - Alte detalii - Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragosGeorge 1 Report post Posted Saturday at 08:26 AM Nume pe server:DragosOG Propunere:Sa se adauge sistem de logare in 2 pasi. Schite:Cand cineva incearca sa intre pe contul tau sa iți dea o notificare pe mailul personal pe care il inregistreaza acolo si sa dea accept sau respins. Alte detalii:Ar creste securitatea conturilor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragosGeorge 1 Report post Posted Saturday at 08:28 AM 1 minute ago, DragosGeorge said: Nume pe server:DragosOG Propunere:Sa se adauge sistem de logare in 2 pasi. Schite:Cand cineva incearca sa intre pe contul tau sa iți dea o notificare pe mailul personal pe care il inregistreaza acolo si sa dea accept sau respins. Alte detalii:Ar creste securitatea conturilor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iulian.xyz 0 Report post Posted Monday at 02:29 PM Nume pe server - Iulian. Propunerea mea - Adaugarea unui turometru langa km/h Cateva poze/schite - Alte detalii - Quote Share this post Link to post Share on other sites